Rezerva o masa la un restaurant in Ploiesti.

Unde sa mananci in Ploiesti? Cele mai bune restaurante din Ploiesti sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Ploiesti

Cunoscut și sub numele de „capitala aurului negru”, Ploieștiul a fost un centru important pentru industria petrolieră din România. Pe lângă cele patru rafinării, orașul s-a dezvoltat și pe zona de construcții mașini, echipamente electrice și întreținerea acestora. Mai mult decât atât, orașul muntean continuă să fie un nod esențial de transport, legând capitala țării de Transilvania și Moldova.

În restaurante Ploiești, ai parte de diversitate. Dacă vrei ceva tradițional, sunt localuri cu „scovergi” și mucenici muntenești, sau mămăligă în straturi. Dacă vrei un burger bun, sunt câteva restaurante Ploiești care-ți pot satisface pofta - Doma Urban Bistro, DaVinci sau Vienna Cafe. Același lucru e valabil și pentru pizza, paste și deserturi prin alte restaurante Ploiești. Orașul nu duce lipsă nici de cafenele de specialitate, deci dacă ești pasionat de asta, trebuie neapărat să ajungi la Longline Speciality Coffee.

Surse foto: hoteltiara.ro, mapio.net, taradacilor.ro

Descopera restaurante de top
in Ploiesti

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.