Rezerva o masa la un restaurant in Zalau.

Unde sa mananci in Zalau? Cele mai bune restaurante din Zalau sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Zalau

Descoperirile arheologice arată că zona ar fi fost locuită încă din anii 900, însă prima mențiune istorică a apărut de abia două secole mai târziu. Cu timpul, regiunea a suferit nenumărate transformări în urma diferitelor ocupații, devenind în 1968, reședința județului Sălaj. În prezent, Zalăul e un centru educațional și cultural important din Transilvania.

Dacă ești localnic sau turist, află că, în restaurantele din Zalău, nu există poftă pe care să nu ți-o satisfaci. Cea mai bună mâncare tradițională o găsești la Hanul Drumeților sau la Casa Boierului. Dacă vrei pizza sau paste la restaurante Zalău, mergi la Giorgio sau Dolce Aria Bistro. Cei mai buni burgeri sunt la Steak & Shake și Atelier de Arome. În restaurantele din Zalău, găsești și selecții de vinuri, bere craft sau cafea de specialitate.

Surse foto: 3pulse.com, brilliantparc.ro, Primăria Municipiului Zalău

Descopera restaurante de top
in Zalau

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.