Rezerva o masa la un restaurant in Constanta.

Unde sa mananci in Constanta? Cele mai bune restaurante din Constanta sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Constanta

Colonia greacă, Tomis, a fost atestată istoric tocmai în anul 657 î.Hr. Asta transformă Constanța într-unul dintre cele mai vechi orașe de pe teritoriul României.

Când spui „restaurante Constanța”, gândul te duce inevitabil la pește, midii, stridii, calamari și caracatițe, precum și la alte fructe de mare, gătite în diverse feluri. Simple, cu legume, sau cu paste, fructele de mare sunt principala atracție a litoralului. În cele mai bune restaurante Constanța, accentul se pune pe ingrediente proaspete, locale, și pe calitatea serviciilor. În afară de captura din mare, restaurantele Constanța își surprind oaspeții și cu dish-uri internaționale, care îmbină gastronomia românească, turcească, grecească, italienească și americană. Terasele din Constanța sunt pregătite atât vara, cât și iarna, pentru localnicii și turiștii care vor să se bucure de priveliștea oferită de Marea Neagră.

Surse foto: turistulliber.ro, Fratelli, secretromania.ro

Descopera restaurante de top
in Constanta

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.