Rezerva o masa la un restaurant in Târgu Jiu.

Unde sa mananci in Târgu Jiu? Cele mai bune restaurante din Târgu Jiu sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Targu-Jiu

Atunci când te gândești la Târgu Jiu, te gândești la Constantin Brâncuși și la mâncare oltenească făcută ca la carte. Așa cum Coloana Infinitului, Poarta Sărutului sau Masa Tăcerii sunt la ele acasă aici, la fel și unele din cele mai bune localuri din țară.

Restaurantele din Târgu Jiu sunt cunoscute pentru ospitalitate. Gurmanzii care vizitează reședința de județ a Gorjului au ce alege, fie că sunt adepți ai gastronomiei internaționale sau ai bucatelor românești.

Surprinzător pentru unii, dar în restaurantele din Târgu Jiu poți găsi unele din cele mai bune paste. La fel de surprinzătoare este și priveliștea care acompaniază o vizită la restaurantele din Târgu Jiu. De la geamurile restaurantelor și ale barurilor din Târgu Jiu poți vedea Parângul care veghează orașul. Nu uita ca, printre trasee montane și popasuri pitorești la stâne, să profiți de felurile tradiționale oferite de pensiunile și restaurantele din Târgu Jiu.

Surse foto: ambasadorelite.ro, bizmagazin.ro

Descopera restaurante de top
in Targu-Jiu

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.