Rezerva o masa la un restaurant in Reghin.

Unde sa mananci in Reghin? Cele mai bune restaurante din Reghin sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Reghin

Anul 1228 marchează prima atestare documentară a Reghinului. Aceasta se poate vedea și pe inscripția din turnul Bisericii Evanghelice Săsești, aflată în centrul orașului. Zona e renumită pentru istoria, arhitectura și mozaicul de etnii și culturi pe care le cuprinde. Și pentru localnici, și pentru turiști, orașul e renumit pentru atracțiile balneare din jur - bazinul Banfy sau Lacul Ursu - și pentru arhitectura barocă și renascentistă a castelelor maghiare.

În restaurante Reghin, vei găsi berile de căpătâi ale zonei, Silva, Bucegi și Regun, care sunt recomandate alături de preparate pe bază de carne, gătite în stil românesc sau maghiar. Restaurantele Reghin oferă atenție atât bucătăriei tradiționale, cât și celei moderne. Specificul italienesc, japonez, american sau mexican este prezent în restaurantele din Reghin, la fel cum și cafeaua de specialitate, și băuturile alcoolice și non-alcoolice există în barurile, bistrourile și cafenelele din oraș.

Surse foto: Primaria Reghin, wikipedia.com

Descopera restaurante de top
in Reghin

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.