Rezerva o masa la un restaurant in Alba Iulia.

Unde sa mananci in Alba Iulia? Cele mai bune restaurante din Alba Iulia sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Alba-Iulia

Când vorbim despre Alba-Iulia, vorbim despre un oraș care a fost întemeiat acum 2 milenii. Drept capitală a Marii Uniri, Alba-Iulia continuă să aibă o însemnătate puternică pentru români. Tot acolo se găsește și cea mai mare cetate din țară - motiv de vizită pentru turiști și de mândrie pentru localnici.

Un alt motiv de mândrie sunt și restaurantele din Alba-Iulia, precum și mâncărurile servite în Ardeal. Influențele maghiare și germane fac ca preparatele tradiționale să fie adevărate delicatese. Totuși, în restaurante Alba-Iulia, vei găsi și meniuri din gastronomia internațională (japoneză, italienească, libaneză, mexicană etc.), dar și opțiuni vegane și vegetariene. Dacă vrei să bei doar o cafea sau un pahar de vin, poți alege unul dintre bistro-urile sau barurile Alba-Iulia.

Surse foto: travelminit.ro, urbeamea.ro

Descopera restaurante de top
in Alba-Iulia

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.