Alege din peste 370 de restaurante in Bucuresti.

Unde sa mananci in Bucuresti? Cele mai bune restaurante din Bucuresti sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Bucuresti

Secolul al XV-lea marchează prima atestare istorică a Bucureștiului, iar 4 secole mai târziu, devine capitala Principatelor Române. Orașul cunoaște o înflorire socială și culturală fantastică, fiind cunoscut - începând cu anii 1920 - drept „Micul Paris”. În prezent, Bucureștiul e cel mai important centru politic, economic și comercial din țară.

Când te gândești la specialități culinare, te-ai aștepta ca în restaurantele din București să găsești de toate. Și află că nu te înșeli. Diversitatea și calitatea sunt cuvinte cheie pentru cele mai multe localuri din capitală.

Indiferent că ești în căutarea unor localuri cu mâncăruri tradiționale sau a unor restaurante București cu fructe de mare sau specific asiatic, orașul îți oferă o varietate de opțiuni dintre care poți alege. Selecții de vinuri în wine baruri sau snack-uri și drink-uri în sports baruri - trebuie să știi că găsești un local potrivit pentru orice pofte ai avea.

Surse foto: bloguluotrava.ro, Soro Lume, viator.com

Descopera restaurante de top
in Bucuresti

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.