Rezerva o masa la un restaurant in Baia Mare.

Unde sa mananci in Baia Mare? Cele mai bune restaurante din Baia Mare sunt la doar un click distanță. Descopera restaurantul potrivit si economisește timp rezervand online o masa.

Discover. Book. Benefit.
Baia-Mare

Baia Mare apare pe harta așezărilor urbane în anul 1329, ca urmare a exploatării minereurilor neferoase din zonă, și devine un important centru economic și religios în Maramureș. În următoarele secole, județul continuă să se dezvolte, datorită obiectivelor turistice: Mocănița, Mănăstirea Bârsana sau Biserica de lemn din Ieud, și cu asta și orașul Baia Mare.

Totuși, orașul mai e renumit pentru ceva: arta culinară. În restaurante Baia Mare, accentul se pune de obicei, pe tradițional. Cu toate acestea, Piața Libertății, bulevardul Independenței și Piața Cetății au nenumărate restaurante Baia Mare care fie reinterpretează specificul maramureșean, fie vin cu o nouă abordare, combinând ingrediente și gusturi de peste mări și țări. Un lucru e sigur: restaurantele Baia Mare îi satisfac și pe localnici, dar și pe cei mai mofturoși dintre turiști.

Sursa foto: Hotel Lostrita, erasmusu.com, wikipedia.com

Descopera restaurante de top
in Baia-Mare

Proprietar de restaurant?

Ai un local sau vrei sa recomanzi unul pentru Bookingham Business?
Foloseste butonul de mai jos pentru a incepe procesul.

Ai un restaurant favorit, dar care nu este inca pe Bookingham?

Sugerează un restaurant

Bookingham in buzunarul tău

Direct pe telefon ai acces la cele mai bune locatii din zona in care te afli. Fie ca e vorba de o cina romantica sau o iesire cu prietenii, ai totul la indemana!

Sfaturi și recomandări

Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.