Paella cu fructe de mare,coada de taur,antricot de vita Gallega ,caracatița ,peste împărat, ton roșu ,langostinos toate produsele sunt aduse din Spania
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
Da
Da
Da
ADRESA: strada Washington nr 11 Bucharest, Romania
TELEFON: +40213135936
ADRESA WEB: http://www.patanegra.ro/
De fiecare data o placere culinara.
Recomand: rata cu piure cu trufe, caracatita, iar ca starters cele cu branza fina de capra si burschetele cu ton!
O locatie foarte faina, muzica buna pe fundal, staff destul de bine pregatit, iar mancarea curcubeu pe cerul gurii. 🤍
Pentru un restaurant (care se vrea) fine dining mancarea a lasat de dorit, cel putin din experientele si dupa gusturile mele. In primul rand, patatas bravas nu prea se servesc/potrivesc cu maioneza - am preparat personal de mai multe ori acest fel de mancare si un sos de rosii este mult mai potrivit. Cartofii au fost relativi vechi, estimez ca aveau cel putin 2 zile.
Muschiuletul de porc a fost gustos dar nu impresionant, plating-ul a fost reusit; drept side dish a fost servit un piure cel putin nereusit, lipsit de onctuozitatea si finetea unui unt/lapte/smantana de calitate.
Am (de)gustat Black cod: desi sunt un nemancator convins de peste pot spune ca gustul acestuia a avut elemente surprinzatoare - carnea parea sa fi fost tinuta in saramura (sau bait/marinada) iar finalitatea gustului era placuta. Partea neplacuta au fost oasele - ma astept ca intr-un preferat high - end sa nu le regasim. Finalmente, sparanghelul a fost oarecum placut la textura, as spune ca un pic cam fibros pentru gusturile mele.
Personalul a fost amabil si profesionist, per ansamblu atmosfera este placuta. Elementul principal, i.e., mancarea, a fost oarecum mediocra. Un restaurant fine dining ar trebui sa iti ofere gusturi, arome si senzatii pe care nu le-ai simtit pana atunci - adica sa fie impresionant. Personal desi nu sunt chef/bucatar, am gatit patatas bravas, piure si muschiulet de porc mai gustoase ca acestea; un profesionist(bucatar/chef) se presupune ca ar trebui sa iti ofere senzatii noi si sa iti trezeasca simturile intru o experienta daca nu impresionanta cel putin high - level.
O experiență culinară deosebita . De la ambient la mâncare , de la personal la căsuțele de păsări din copacii din jur ... Un loc boem de neratat in București !
Totul la superlativ, de la servire, la mancare, la atmosfera, atentia la detalii.. Pana la faptul ca in baie ai crema de maini si parfum pt reimprospatare si in cabina este un cufar plin cu produse de igiena, fixativ.. Minunati! 🥰🥰
Baby calamarii pe grătar au mers direct la casa sufletului. Servirea super atentă, iar porțiile super suficiente cantitativ! Felicitări! O primă vizită, o primă impresie generală super plăcută!