Restaurantul San Gennaro, din centrul vechi al orasului Miercurea Ciuc, se afla intr-o cladire monument istoric. Povestea spune ca in calatoria facuta in Ardeal de poetul maghiar Petofi Sandor anul 1846 a locuit cateva zile in aceasta casa.
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Petőfi Sándor 4-18, Miercurea Ciuc 530003
TELEFON: 0743 169 615
ADRESA WEB: https://sangennarociuc.ro
Cazarea a fost extraordinara, cina a fost delicioasa, micul dejun incredibil de bun ( au deschis restaurantul inainte de ora normala, special pentru noi pentru ca ne grabeam). M-am cazat în aproape toate județele din tara, dar ospitalitate ca aici nu am prea întâlnit. Abia aștept sa revin. Mulțumesc!
O experiență deosebită pentru iubitorii de mâncare delicioasă. Am savurat diferite feluri de pizza și paste care m-au impresionat cu gustul autentic italian. Angajații primitori și locația inedită creează locul primitor în care cu siguranță voi reveni cu mare plăcere. Pot spune că atenția la detalii face diferența.
Restaurantul San Gennaro, din centrul vechi al orasului Miercurea Ciuc, se afla intr-o cladire monument istoric. Povestea spune ca in calatoria facuta in Ardeal de poetul maghiar Petofi Sandor anul 1846 a locuit cateva zile in aceasta casa.
Savureaza gustul autentic si inconfundabil regasit intr-o pizza italiana sau in oricare dintre preparatele din meniul nostru. Impachetam cu atentie toate aromele tale preferate pentru ca tu sa primesti o pizza gustoasa.
O experiența plăcută într-un local cu specific italienesc, gazde amiabile și camera foarte mare, călduroasă, curată și amenajată cu foarte mult bun-gust. Noi am fost cazați 3 nopți, cu mic-dejun inclus și faptul ca locația e chiar in centrul orașului a fost un mare plus! 🥰
Niciodată nu mi-am putut imagina că într-un restaurant cu specific italian am sa manica o pizza atît de proastă (ca ingrediente). Pentru pizza diavola au folosit un salam banal nepicant și au adăugat rondele de ardei iute verde. Nu zic sa folosească spianata piccante sau ventricina dar totuși, folosește un salam picant, nu salam banal. Și dacă tot vrei sa-l faci "picant", măcar folosește peperoncino, nu ardei iute verde pentru ciorbe. A doua pizza comandata a fost gorgonzola și rucola. "Gorgonzola", după ce a ieșit din cuptor, era o "brînză" alba, gumoasă și tare, care nu se topise deloc, doar mai eliberase din apă și care nu avea nici un gust. La aceasta pizza, ca ingredient suplimentar au folosit felii de roșii tăiate în jumătate. Deci, sos de roșii baza, cu topping felii de roșii. In rest, atmosfera buna, serviciu rapid, prețuri decente