Cucinino a fost desenat ca un pasta bar pentru oameni cu dichis, activi, pasionați de networking-ul culinar, de lunch și dinner servit în oraș, interesați de un stil de viață sănătos, cu ingrediente fresh, de calitate, dar preparate rapid – într-o bucătărie open space, ce tronează într-un design cu pete date doar de culorile scaunelor de calitate, ce îmbrățișează clienți răsfățați de rețete reinterpretate, atent culese, testate și implementate de chef Liviu Preda, gazda emisiunii Arena Bucătarilor de la Pro TV.
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-23:00
12:00-23:00
12:00-22:00
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Diaconu Coresi 6, Brașov
TELEFON: 0772 250 811
ADRESA WEB: http://www.cucinino.eu/
Am servit o pizza si o portie de paste cu ragu si trufe. Pai sa-mi fie cu iertare dar ala nu e ragu...Avea un gust tare ciudat de ficat.
Pizza, decenta cu topping bun (parmezan, prosciuto, rucola ) dar blat congelat sau cel putin asa părea. In nici un caz nu e blat dospit proaspăt.
Personalul a fost amiabil si servirea rapida.👍
Preturile foarte mari pentru ceea ce primesti😪
Terasa minunata cu view superb la padure.Servirea buna, mancarea a venit repede si a fost delicioasa.Prețuri bune, porții relativ mari.
Noi am servit supa cra de rosii(19lei), pizza diavola(37 lei),gnocchi quarto formaggio(43 de lei),cappuccino(12 lei).
Din păcate aveam așteptări destul de ridicate, având in vedere recenziile și faptul că este un restaurant cu specific italienesc.
Am comandat o porție de Carbonara, paste care erau uscate și nu aveau gust. Una dintre cele mai dezamăgitoare experiențe cu pastele Carbonara.
Le ofer 3 stele pentru servire, vin și faptul că prietenul meu și-a luat o pizza Calzone care era ok.
Cucinino este un bistrou italienesc in centrul vechi al Brasovului, la cativa pasi agale de Biserica Neagra si de Piata Sfatului. E la parterul unei case vechi de pe la 1600, Casa Chitic, acum transformata intr-un foarte deosebit si luxos boutique hotel.
Salonul e mic, fiindca o mare parte din spatiu e ocupat de bucataria deschisa. Asta face parte din concept, adica sa vezi cum iti este pregatita mancarea, si poate chiar sa participi cu sugestii la umplerea farfuriei. Au tot ce le trebuie acolo, echipamentele de nichel sunt de ultima generatie – singura nota discordanta in ambianta, daca tii neaparat sa te legi de ceva. Terasa e pe trotuar, pe doua laturi ale Casei Chitic, una pe o strada pietonala care duce direct catre Piata Sfatului si cealalta de pe care vezi muntele Tampa la cativa pasi.
Cucinino e un bistrou italian traditional. Pe site se prezinta ca preponderent pasta bar, si cred ca e foarte bine ca se pozitioneaza astfel, fiindca pastele sunt atractia principala a trattoriei. In asa masura, incat multi brasoveni spun ca la ei gasesti cele mai bune paste din oras. Am mancat burrata la ei, salate si altele obisnuite in restaurantele italienesti. Destul de bune toate, insa pastele au fost vedetele. Am incercat multe feluri de pasta fresca, si toate au fost excelente. Si am apreciat si ca nu erau inecate in sos, dupa „reinterpretarea” romaneasca cvasi-generalizata in Bucuresti.
Serviciul a fost foarte bun si el: rapid, eficient, dezinvolt, fara gesticulatia inutila si limbajul de lemn al chelnerilor din majoritatea restaurantelor din Capitala. Preturile sunt normale, nimic special de spus in aceasta privinta.
Cucinino e un adevarat bistrou italian. Brasovul medieval cu poezie, strazile pietonale inguste si pavate, atmosfera de vacanta de cand deschizi ochii si pana noaptea tarziu intregesc tabloul. Pastele sunt atractia principala, dupa cum am spus, insa pentru noi, ca bucuresteni, sa putem lua un mic dejun pe terasa dis de dimineata, intr-un astfel de loc, a fost ceva despre care foarte rar am ocazia sa scriu. (George Butunoiu)
Pacat de locatie si de personal. Dar nu va lasati pacaliti de aspectul pozelor la mancare.
In schimb am doua mari nemultumiri:
Platoul cu fructe de mare pe care l-a servit sotia mea este mult sub nivelul la care ar trebui sa fie.
Si cea mai mare nemultumire este faptul ca una scrie pe meniu si alta ti se serveste: am comandat din meniu o bere cu lamaie la 0.5l, si mi s a adus una de 0.33. Si nu a gresit doamna care servea(personal de altfel foarte amabil) cine era gresit in meniu.
Adica in meniu berea 0.5l, si ti se aduce 0.33 si ti se spune ca e gresit meniul. Pai se poate asa ceva? 😠
Si as putea sa garantez ca nu sunt singurul care a semnalat problema. Si atunci tu ca si companie nu faci nimic in privinta asta? Iei un marker si tai acolo pe meniu si schimbi.
Clientul se simte inselat, cel putin asa m-am simtit eu.
Cand voi reveni in Brasov, special voi trece sa vad daca s-a remediat aceasta problema.