Located in the center of Bucharest, Bavette Italian Steakhouse is one of the few restaurants in our country that provides premium meat from American Creekstone and Romanian Farms. Our restaurant is distinguished by its in-house dry-aging program and exclusive cuts of prized Japanese Wagyu, prepared to perfection.
At Bavette, there is a true fusion of American and Italian sensibilities. Our Chef’s culinary creations make their way onto the menu using foraged ingredients and products from local farmers, paired with the highest quality domestic Japanese Wagyu or pasta, along with special Italian cuts directly sourced from Italy.
Our bar offers a premium selection of Romanian and Italian wines, and it is equally notable for its extensive collection of whisk(e)y from around the world, as well as its diverse range of cocktails.
12:00-23:00
12:00-23:00
12:00-23:00
12:00-23:00
12:00-23:00
12:00-23:00
12:00-23:00
Da
Da
ADRESA: Bulevardul Unirii 47c, București 030825
TELEFON: 0755 022 023
Recomand cu caldura, mancare foarte buna si servicii excelente! Traian a făcut o treabă grozavă recomandând un vin excelent, iar serviciul a fost uimitor! Preturi foarte bune, btw.
Felicitări managerului, Traian ! Totul a fost excelent !
Servicii grozave de la Cosmin si Alex!
Am petrecut o seară romantică deosebită❤️
O atmosferă foarte plăcută pentru o seară romantică, în cuplu.
Atmosfera restaurantului este inexplicabilă, servirea a fost impecabilă. Mulțumim Cosmin și Traian pentru o experiență de final.
Foarte bună friptura. Îi mulțumim ospătarului Cosmin pentru cea mai frumoasă prezentare ❤️
Restaurant perfect!!!!!!
Serviciu excelent!!!
delicios!!!
Cena fantastica, dopo alcune cene deludenti in posti del genere ero venuto qui senza particolare aspettativa, sono rimasto completamente sorpreso.
Cosmin e Alex fantastici, uno dei migliori posti se non il migliore della città.
Grazie mille per la serata, sicuramente ci rivedremo.
Locul este grozav și personalul drăguț, în special Cosmin și Alex vor reveni cu siguranță
Personalul a fost grozav în special Cosmin și Alex. Locul este foarte curat și standardele înalte vor reveni cu siguranță
Un restaurant drăguț, mâncare bună, dar serviciul a fost cu adevărat special, Cosmin și Alex au fost adevărați domni și ne-au făcut cina foarte delicioasă
Un loc grozav cu mâncare grozavă. Mulțumesc Cosmin și Alex pentru serviciul perfect
O experienta plăcuta. Preparatele sunt delicioase si ospătarii, Cosmin si Alex foarte atenti la nevoile clienților. Mulțumesc frumos.
Mâncare a fost foarte bună! Am fost servit de Cosmin și Alex care au fost amabili și disponibili.
Un restaurant care arata bine, serviciul impecabil, mâncarea bună și preturi ok, recomand.
Totul a fost pur și simplu superb! Ospătarul Trayan își cunoaște foarte bine meseria, serviciul a fost la cel mai înalt nivel. Mâncarea a fost incredibil de gustoasă, porțiile generoase, iar prezentarea impecabilă din punct de vedere estetic. Cu siguranta vom reveni din nou!
Muzica live a fost uimitoare, fata era atât de frumoasă, cu o voce grozavă.
Mâncarea a fost ok - mi-au adus felul principal foarte târziu și era frig. Servirea a fost medie, ar putea fi mai bună pentru un astfel de nivel de restaurant.
Foarte gustoasa mâncarea și servirea exemplară
Rezervat aici pentru a sărbători împlinirea a 60 de ani, Mâncare uimitoare, valoare, a avut friptura românească Porterhouse - cea mai bună friptură vreodată. Chelnerul nostru Cosmin a fost fabulos, foarte distractiv, informat și a recomandat un vin roșu grozav pentru a complimenta friptura. O necesitate pentru oricine vizitează București!
Foarte probabil cea mai bună experiență de friptură din București.
Restaurantul este separat de hotel și, pe măsură ce intri, înțelegi de ce ești cu plăcere, deoarece au bucăți mature de carne expuse direct.
Se servesc fripturi romanesti, creekstone (SUA) si wagyu a5.
Prețurile sunt într-adevăr cam mari, dar cu siguranță merită 100%!
Am mers pe fripturi romanesti, temperatura medie, cu piure de cartofi cu trufe si sparanghel. Am mers pe sosuri de ciuperci care au fost absolut delicioase.
Fripturile sunt destul de mari (500g fiecare, în funcție de tăietură). Puteți merge până la un Tomahawk de 1700 g (pentru 2 sau 3 persoane). Cred că au și o tăietură de 200-300g (tip NY strip).
Timpul de așteptare pentru a ne lua fripturile nu a fost prea lung.
Am fost și la desert, am luat ciocolată neagră cu crème brulé înăuntru și o prăjitură cu fistic.
Inutil să spun că acestea au fost absolut sublime.
Acum despre personal, am fost întâmpinați de managerul, Traian, care ne-a făcut să ne simțim bineveniți și ne-a ajutat cu numeroasele bucăți de selecție de carne și vin.
L-am cunoscut si pe Ionut (Johnny) care ne-a ajutat in alegerea deserturilor potrivite si ne-a vorbit despre evolutia localului (ca este un restaurant nou deschis, de mai putin de un an).
Vă mulțumesc amândoi, Traian și Ionuț!
Voi atașa câteva imagini mai jos, dar acestea chiar nu fac suficientă dreptate experienței culinare a acestui loc.
Friptura de port-house românească a fost uimitoare, salata halloumi și burrata au fost bune
Restaurant foarte dragut in hotelul Union Plaza din Bucuresti unde am stat peste noapte Mancarea a fost buna, servirea cu ajutorul lui Alex si Cosmin a fost excelenta si placuta.
Mâncare, servicii și atmosferă excelente! Domnul Alex ai mereu grija sa aiba un serviciu incredibil! Voi reveni 100% 😆
Serviciu extrem de amabil, prețuri bune și mâncare excelentă, pregătită excelent. Un sfat din interior care se va impune cu siguranță ca un steakhouse popular în oraș!
Personal prietenos și mâncare delicioasa. Ambient placut. Am sa revin!🙂 Mulțumiri lui Alexandru, un tip foarte amabil, servirea excelenta. Bravo!!!
Pentru servirea lui Ionuț și Alex 5 stele, pentru prețurile exagerate doar 3 stele iar pentru bacșișul luat fără să-ți spună suma sau procentul, doar o singură stea
Primire amabila ,experienta frumoasa si mancarea de nota 10 + servire Johnny
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.