Adevărata vedetă este meniul, semnat de Chef Răzvan Buruiana, un artist culinar renumit și pasionat de bucătăria mediteraneană modernă. Inspirându-se din tradițiile culinare bogate ale regiunii, Chef Buruiana a creat un meniu pe cât de inventiv, pe atât de delicios.
10:00-23:00
10:00-23:00
10:00-23:00
10:00-23:00
10:00-23:00
10:00-23:00
10:00-23:00
Da
Da
ADRESA: Strada Locotenent Aviator Radu Beller 6, București 011703
TELEFON: 0771 531 806
Am descoperit acest restaurant din întâmplare, fiind în zonă pentru a vedea un teren. Terenul nu l-am luat, dar mă întorc pentru mâncarea de la restaurant. Foarte bună, micii sunt extrem de buni și mari!
Am fost serviți în scurt timp. Personalul amabil, iar atmosfera liniștitoare.
Mâncarea a fost caldă și bună, iar plating-ul a fost frumos. Recomand cu încredere!
Preț: 65-80 lei/ persoană
Mancarea este foarte buna! recomand.
Cea mai proasta mancare si cel mai prost serviciu de servire !
Gnocchi din farfuria mea erau foarte dulci, probabil au confundat sarea cu zaharul, mi s-a facut rau efectiv, iar dulceata din mancare mi-a provocat o reactie cutanata, m-am inrosit pe antebrat si ma manca pielea.
Bautura la fel, extrem de dulce, sa nu mai zic ca mi-au adus o balaceala in pahar, nu mai aveau nici fructul pasiunii sa imi puna in pahar ca si décor, arata ca dracu si lipsit de interes fata de client si impresia pe care i-o lasa.
Am gustat gnocchi de la cumnata mea. Erau destul de dulci si aceea, insa nu ca cei de pe farfuria mea. Sa nu mai spun ca aveau un gust de zici ca mancam mamaliga cu zahar.
Tipa care se ocupa de mese, era tot timpul la dispozitia unor clienti de afara, daca o cautai sa ii ceri ceva, disparea in spate sau dupa bar sa pufaie din iqos.
Locatia frumoasa, aerisita, mancarea foarte buna, dar se saboteaza singuri.. nu aveau lapte normal pentru cafea si paradoxal aveau vegtal si de mazare(ceea ce alte cafenele de specialitate nu au) am cerut paine prajita dar ni s-a spus ca nu pot porni cuptorul :)))) asa ca am mancat si painea neprajita
A fost foarte bună mâncarea și servirea! Recomand!
Eram într-o pauză și am zis să mâncăm ceva, în zona Pieței Dorobanți. Cum nu mai fuseserăm la acest local, ne-am oprit și am comandat. O surpriză neplăcută a fost aceea că tacâmurile și paharele de apă, care erau pe toate mesele, erau total ne acoperite sau învelite (cine știe de când...), astfel că praful de pe stradă, care intră prin ușile și ferestrele larg deschise permanent sau cel de la măturat, aspirat etc. se depusese netulburat și pe ele, nu doar pe mobilier. Bănuiesc că de aceea, în paharele umplute cu apă am văzut apoi plutind tot felul de puncte negre și scame... I-am atras atenția chelnerului, iar acesta a încercat într-un mod caraghios și rușinos, totodată, să ne convingă că așa este normal, mineralele din apă etc... Am insistat și, până la urmă, a schimbat paharele și apa, însă am plecat dezamăgiți că așa ceva se poate întâmpla într-un local dintr-o zonă "celebră". Pe de altă parte nici mâncarea nu a fost chiar grozavă, așa că nota reflectă, în general, gradul de satisfacție generat de aceasta experiență.
Condițiile din restaurant lasă de dorit. Am venit doar să iau la pachet şi aşteptarea a fost exasperantă. Era insuportabil de cald, ca şi cum AC-ul ar fi fost defect
Papa și servire ireproșabilă!
Am primit două aperitive, un Feta Dip și Los Quatro de împărțit, un cocktail și Cheese Gnochi.
Aperitorul a fost uimitor și de 10 ori mai bun decât felul principal, iar cocktailul a fost în regulă.
Pastele parcă erau prea grele pentru a fi mâncate, iar gustul era mediu.
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.