Bosco (în limba italiană „pădure”) reprezintă esența restaurantului nostru și aduce un omagiu renumitelor păduri ale României. Conceptul nostru este adânc înrădăcinat într-un angajament față de natură.
La Bosco, ne asigurăm că fiecare element al restaurantului onorează lumea naturală. De la lemnul abundent folosit pentru interior și exterior, la vesela noastră, majoritatea realizată din argilă 100% organică.
Scopul nostru este să rămânem cât mai aproape de natură posibil, aprovizionându-ne pentru o parte semnificativă din ingrediente de la ferme locale sau chiar culegându-le noi înșine.
Sperăm să vă bucurați de această experiență cu toate simțurile!
Cu entuziasm, Echipa Bosco
Inchis
17:00-23:00
17:00-23:00
17:00-23:00
17:00-23:00
17:00-23:00
17:00-23:00
Da
Da
Da
ADRESA: N. Caramfil 2C, Bordei Park, Bucharest
TELEFON: 0755332222
Vot 10 Absolut pentru serviciul alimentar, ospitalitate și bun venit și multă curățenie.
Recomand tuturor
Am avut un brunch minunat! Mâncarea a fost proaspătă și delicioasă, iar desertul a fost absolut grozav. Locul perfect pentru o masă relaxantă. 🤌🏻🫶🏻
Bosco a fost extraordinar! Mâncarea a fost uimitoare, în special farfuriile mici și robata. Atmosfera a fost confortabilă și elegantă, iar serviciul a fost excelent. Recomand cu incredere!
Paznici nu mau lasat sa ma plimb pe acolo ca mersul cu bicicleta pe langa auzi ca este “loc de joaca” sper sa aveti faliment
Very nice atmosphere, top service. Food - average. And expensive.
Serviciul
Am rezervat o cina pentru 3 persoane. Am ajuns prima si am mentionat pe ce nume e rezervarea. Domnisoara de la intrare imi sugera sa mi intreb prietenele daca au ajuns - fiind nesigura daca masa a fost deja ocupata sau nu. Am rugat o sa ma conduca totusi la o masa si o sa imi contactez dupa prietenele. Intr un final mi a oferit o masa fiind inca nesigura daca a procedat bine si explicandu mi ca nu stie daca masa in cauza e rezervata de altcineva, ca e posibil sa fie o greseala si insista sa verific eu unde sunt ele. Mi s a parut flimsy abordarea dar una peste alta a fost amabila cu mine.
Aveau doua meniuri: unul standard si unul de post. Am ales piept de pui din meniul standard si ca garnitura am vrut salata de sfecla din meniul de post (care venea fara branza). Exista o salata similara si in meniul standard pe care nu o vazusem, cu branza. Ospatarul nu m a intrebat pe care dintre ele o vreau si am primit o pe cea cu branza, fiind alergica la lactate. I am spus ca nu scria in meniu ca are branza, a venit cu meniul standard sa mi arate ca are branza, i am aratat ca in meniul de post e diferita si am vrut sa intorc salata respectiva in bucatarie - lucru la care el parea refractar. Pana la urma o prietena a luat salata in cauza si mie mi a adus una fara lactate, la vreo 20 de minute dupa felul principal pe care apucasem intre timp sa l termin ca se racise.
Mi a cazut poseta la un moment dat si mi s ar fi parut elegant ca domnul ospatar sa ma atentioneze si sa mi o ofere. Mi a luat o intr adevar de pe jos dar in loc sa mi o ofere, se chinuia sa ii inchida o capsa defecta. M a surprins gestul si am incercat sa fac o gluma sa mai destind atmosfera, i am zis ca s a stricat geanta proaspat cumparata si nu mi permit alta - si am mentionat succint ca am glumit. Dupa care domnul a considerat oportun sa mi spuna ca "nu se stie (daca glumesc)". Am platit eu masa, am oferit 10% tips dupa o experienta indoielnica, nu mi a multumit, nu am spus la revedere fiind deranjata ca nu a multumit pt tips si nici el nu stiu sa ne fi urat o seara buna.
Mancarea
E buna dar foarte scumpa, raportat la costul ingredientelor. Adica nu ma plang de pretul unui homar, ci de cat li se pare ok ca price tag pentru 100 de grame de piept de pui sau 50 de grame de waffles facute la masina de waffles, servite cu 3 sosuri.
Designul
Localul e frumos. Mergea o oglinda full size in baia doamnelor :)
The food was just great, service very attentive and friendly. The design is impressive, with attention to detail and very interesting elements. The best restaurant in the area in my view, cannot to see how the outdoors in the summer
Am intrat în Bosco cu așteptări mari, atrași de reputația și designul său uimitor. Interiorul este incontestabil impresionant - sofisticat, modern și perfect îngrijit pentru o experiență culinară de lux. Din păcate, acolo s-a încheiat magia.
Mâncarea a fost o dezamăgire majoră. Mâncărurile s-au simțit prea complicate, prea multe elemente concurând în farfurie mai degrabă decât să se completeze unele pe altele. Aromele erau copleșitor de dulci, mai potrivite pentru un restaurant casual decât pentru un restaurant high-end. Pentru un loc care se poziționează ca o destinație culinară de top, execuția a fost surprinzător de mediocră.
Pentru a înrăutăți lucrurile, prețul este complet nejustificat. Cu vinul care începe de la 240 de lei, te-ai aștepta la o experiență care se potrivește cu prețul, dar, în schimb, simțea că plătești pentru ambianță mai degrabă decât pentru calitatea mâncării. Bosco este un exemplu excelent de stil în detrimentul substanței - supraevaluat, suprapreț și, în cele din urmă, dezamăgitor.
prietenii mei au vomitat
Am avut așteptări mari de la acest restaurant, iar experiența a reușit să le depășească cu mult! Totul a fost impecabil, de la preparate la servicii și atmosferă.
Homarul a fost absolut delicios, gătit perfect și plin de savoare. La fel de impresionante au fost pastele cu vită, o combinație echilibrată de arome și texturi care s-a dovedit a fi o alegere excelentă.
Ca starter, am încercat brânza de capră, care a fost pur și simplu excepțională – un echilibru perfect între cremozitate și gust intens. Iar la final, ne-am răsfățat cu două deserturi, ambele spectaculoase atât ca prezentare, cât și ca gust.
Felicitări bucătarului și întregului staff pentru o experiență culinară de top! Cu siguranță voi reveni!
Doar 4 stele deoarece accesul la parcare se face prin parc...
Mă întreb dacă experiențele împărtășite de alții sunt autentice sau pur și simplu influențate de percepția că acest loc ar trebui să fie elegant și rafinat.
Experiența mea aici a fost, în cel mai bun caz, moderată, iar raportul calitate-preț cu siguranță nu este ideal. Mâncarea este extrem de scumpă, dar aromele sunt departe de a fi extraordinare.
Am rezervat o masă pentru șase persoane și am comandat o varietate de feluri de mâncare pentru a obține o impresie completă a meniului. Cea mai mare dezamăgire a mea a fost tartarul de vită. Mă așteptam la o explozie de arome, dar, în schimb, am primit un tartar standard – sau ar trebui să zic mini tartar, având în vedere dimensiunea porției – fără gust sau aromă distinctă. Nu sunt cineva care se așteaptă la o farfurie debordantă, dar a plăti o primă pentru două mușcături de tartar neinspirator a fost absurd. Pe partea bună, varietatea de pâine a fost destul de bună.
Pentru felul principal, am ales mielul, care a fost fraged, dar excesiv de sărat (și de obicei îmi place sarea mai mult decât majoritatea). Soțul meu a optat pentru șnitelul de vițel, care era simplu și neremarcabil. Un prieten a comandat somonul, care a fost decent, în timp ce cevicheul de biban nu a reușit să ne impresioneze pe niciunul dintre noi. Miza de conopidă a fost la fel de dezamăgitoare. Nici nu-mi amintesc ce au avut ceilalți, dar nimeni de la masă nu a fost entuziasmat de experiența culinară.
La desert am avut prajitura de migdale cu mango, servita intr-un pahar cu azot turnat peste el pentru teatru. Din păcate, prezentarea a fost cea mai interesantă parte. Prajitura in sine era plictisitoare, iar sorbetul de capsuni, menit sa echilibreze dulceata, era mult prea acru. Uimitor din punct de vedere vizual, dar în general, ca și restul mesei - dezamăgitor.
Cea mai mare dezamăgire a fost însă serviciul. Chelnerul nostru avea un aer de aroganță care era dezamăgitor. În ceea ce privește personalul de asistență, înțeleg că multe restaurante angajează acum angajați din străinătate pentru rentabilitate, dar să fim sinceri – plătim pentru o experiență high-end, nu pentru Shaormeria Băneasa. De fapt, probabil că aș fi mai mulțumit de gustul și serviciul de acolo pentru preț.
Pentru a exemplifica: eram un grup mic de șase, dar ei nu și-au putut aminti cine a comandat ce când ne serveau farfuriile. La desert, noi comandasem doar două și, chiar și atunci, le-au amestecat. Și am auzit oameni sugerând că acest loc ar putea avea stele Michelin? În ce basm?
În concluzie, nu voi reveni decât dacă se fac modificări semnificative pentru a mă asigura că experiența se potrivește cu prețurile din meniu.
P.S. Am comandat tartarul de vită pentru că, cu doar o săptămână înainte, am avut cel mai bun tartar din viața noastră — la alt restaurant Bosco, dar în Borșa, Maramureș. Mă îndoiesc că cele două unități sunt conectate. N-ai auzit de Borșa? Exact. Este acel punct minuscul din nordul îndepărtat, unde fixăm harta pe perete. Cu toate acestea, la o fracțiune din prețul pe care l-am plătit în București, am avut una dintre cele mai bune experiențe culinare din viața noastră, inclusiv restaurantele străine. Asta ar trebui să-i dea lui Bosco București ceva la care să reflecteze. Poate că este necesar un schimb de experiență. Sunt sigur că bucătarii lor nu au lucrat la restaurantele cu stele Michelin, dar cu siguranță știu să pună arome uimitoare pe farfurie.
Rezervarea online nu a fost atât de bună.
Rezervat la 22:15, deși s-au închis la 23:00
Sincer să fiu, mâncarea a fost delicioasă. Supa de homar era de moarte. Pâine și unt, vă rugăm să o aveți în comandă.🔥🔥
Poate cel mai bun restaurant din zona Herastraului in care am fost pana acum. Designul, aspectul și senzația și atmosfera sunt cu adevărat drăguțe - Minimalist, bun gust, simplu.
Mâncarea a fost uimitoare. Noi am avut:
- Tartar de vita
- Arancini
- Foie gras (preferatul meu personal)
- Calamar (din lumea asta, se topeste in gura)
- Partea de conopidă
- Salate verzi
Cu siguranță voi reveni, deoarece este o experiență grozavă de la A la Z.
Am intrat în Bosco cu așteptări mari, atrași de reputația și designul său uimitor. Interiorul este incontestabil impresionant - sofisticat, modern și perfect îngrijit pentru o experiență culinară de lux. Din păcate, acolo s-a încheiat magia.
Mâncarea a fost o dezamăgire majoră. Mâncărurile s-au simțit prea complicate, prea multe elemente concurând în farfurie mai degrabă decât să se completeze unele pe altele. Aromele erau copleșitor de dulci, mai potrivite pentru un restaurant casual decât pentru un restaurant high-end. Pentru un loc care se poziționează ca o destinație culinară de top, execuția a fost surprinzător de mediocră.
Pentru a înrăutăți lucrurile, prețul este complet nejustificat. Cu vinul care începe de la 240 de lei, te-ai aștepta la o experiență care se potrivește cu prețul, dar, în schimb, simțea că plătești pentru ambianță mai degrabă decât pentru calitatea mâncării. Bosco este un exemplu excelent de stil în detrimentul substanței - supraevaluat, suprapreț și, în cele din urmă, dezamăgitor.
Incep prin a imi exprima totala dezamagire vis a vis de mancare si servire in acest local.
Marketingul este cel pregnant , felurile de mancare mi s-au parut mediocre, felul principal modest, mancare de impinge tava!
Serviciile foarte slabute: chelnerii stateau grupati in spatele nostru si se uitau pe tik tok galagiosi, radeau , nicidecum nu erau atenti la clienti.
Cand le-am semnalat problema chelnerilor cu felul principal, intrucat nu a fost comestibil, nu au avut nicio reactie.
Foarte slaba aceasta experienta la Bosco: am achitat 800 de lei pe o masa mediocra si deloc impresionanta asa cum o descriu toti influencerii.
Aspecte pozitive : platingul era reusit, atmofera/ muzica si locatia erau foarte placute.
Locație foarte frumoasă lângă Parcul Bordei, mâncarea a avut un gust grozav și atmosfera este unică în București 🫶
Best beef tartar in my life!
Mancare mediocra supra evaluata in mediul online!
O experiență culinară rafinată și memorabilă. Serviciile impecabile și mâncarea delicioasă încânta cu siguranță papilele gustative.
Staff-ul este un exemplu de profesionalism în organizare – mulțumim Dorin+echipa 👍🙏
Wow.... un restaurant fabulos de la amplasamentul locației, aranjamentul interior, comportamentul angajaților pana la mâncare care este demna de restaurant cu stele Michelin😍. Recomand oricui își dorește sa se rasfete cu o mâncare delicioasa într-un restaurant de lux, snițelul de vita este alt nivel, iar pâinea home made cu untul de trufe este curcubeu pe cerul gurii. Felicitări!
Bijuterie ascunsă, mâncarea este cu adevărat delicioasă! Combinația de servicii excelente și arome fantastice face din acest loc un loc de vizitat obligatoriu.
Foarte recomandat pentru prânz, cină și unele sărbători etc.
Recent am luat cina la acest loc minunat din București și a fost o seară de amintit. De la serviciul profesionist și prietenos până la muzica live care a adăugat o notă plăcută atmosferei, totul a fost la punct.
Meniul a fost o surpriză plăcută, oferind preparate unice și aromate care s-au remarcat cu adevărat în comparație cu alte locuri în care am fost în oraș. Puteți spune că au pus multă grijă în ceea ce servesc și a făcut ca experiența să se simtă specială.
Cu siguranță plănuiesc să mă întorc – o descoperire atât de grozavă!
Am avut șansa să iau masa în acest loc minunat și a fost o experiență pe care nu o voi uita. Designul restaurantului este frumos - totul este conceput cu grijă, cu mare atenție la detalii, oferind întregului loc o atmosferă calmă și primitoare.
Unul dintre momentele principale pentru mine a fost posibilitatea de a vedea felurile de mâncare pregătite chiar din bucătăria din față. A adăugat un element atât de interesant și interactiv serii și mi-a plăcut să văd cum totul a fost pus cap la cap.
Servirea a fost fantastică, iar meniul a oferit câteva feluri de mâncare cu adevărat unice, care au făcut ca întreaga experiență să se simtă specială. Este locul perfect pentru o seară relaxată, dar memorabilă.
Sunt bravi
Mâncare delicioasă
O experiență foarte bună!! Mâncarea este gustoasă, porțiile sunt mari, iar ingredientele de calitate. Personalul este amabil și atent. Prețurile sunt peste medie, dar justificabile, având în vedere nivelul calității. Aș reveni cu siguranță.
Perfecţiune!
Atmosfera și designul restaurantului sunt cu adevărat impresionante, creând un cadru rafinat și primitor. Personalul este, de asemenea, foarte atent, ceea ce a adăugat experienței.
Din păcate, ceea ce m-a dezamăgit a fost mâncarea. Având în vedere ambiția restaurantului de a fi printre cele mai bune din București, aveam așteptări mai mari.
Supa de topinambur a fost excelentă, cu o combinație bine echilibrată de trufe, topinambur și pecorino. Cu toate acestea, felul principal - homarul - a rămas scurt. Am simțit că nu a fost gătit la nivelul pe care îl merită, iar aroma sa delicată a fost copleșită de sos și ierburi. În plus, a fost servit cu o cantitate generoasă de sos aioli. Mai comandasem și dovlecel ca garnitură, care întâmplător a venit și cu aioli, lăsându-mă cu două porții mari din același sos.
La desert, am avut vafe cu înghețată de vanilie, dulceață de afine și sos de caramel. Au fost decente, dar nu deosebit de memorabile.
În general, experiența mea a fost mediocră și mă așteptam la mult mai mult de la un restaurant care se poziționa ca unul dintre cele mai bune din București.
Dacă sunteți un fan al cărnii de vită excepționale și al vinului fin, Bosco Gourmet Nest este un adevărat remarcabil. Carnea de vită Wagyu aici este o încercare obligatorie - gătită la perfecțiune, fragedă și incredibil de bogată în aromă. Este genul de fel de mâncare care te face să savurezi fiecare mușcătură. Împreună cu selecția lor impresionantă de vinuri roșii, masa devine o experiență de neuitat. Personalul este informat și dornic să recomande vinul perfect pentru a vă completa felul de mâncare, ridicând întreaga experiență culinară. Fie că ești un pasionat de vinuri sau doar cauți o masă delicioasă, Bosco livrează cu pică.
Bosco este cu adevărat o gură de aer proaspăt în peisajul culinar din București, oferind o diversitate remarcabilă de preparate care îmbină influențe nordice într-un mod inovator. Meniul este variat și atent conceput, având opțiuni pentru toate gusturile – de la fructe de mare, la preparate din carne sau salate savuroase. Fiecare fel a fost o surpriză plăcută, cu arome și texturi perfect echilibrate.
Servirea a fost de asemenea impecabilă, iar personalul a fost extrem de atent la detalii, oferind recomandări excelente de vinuri care s-au potrivit perfect cu fiecare preparat. O experiență culinară complexă, de la început până la sfârșit, fiind cu siguranță un loc care iese în evidență.
Un restaurant de la care ne așteptam la o experiență frumoasă dar am fost dezamăgiți. Ambianta până în ora 20:00 a fost de o stea, după care au ridicat volumul muzicii și a devenit de trei stele.
Având în vedere preparatele care vor să transmită o poveste, apreciam dacă ospătarul ne prezenta farfuria, dar acest detaliu (foarte important de altfel) a lipsit cu desăvârșire. Restaurantul nu era deloc aglomerat, ceea ce înseamnă ca timpul petrecut la masă nu trebuia să fie o problemă.
Starterele au fost în regulă, în schimb felul principal, unde am optat pentru o dorada în crustă de sare, nu a fost gătită suficient, motiv pentru care peștele care trebuia să fie un file, a fost mai degrabă un tartar :)
Deserturile și ele gustoase, am optat pentru un tiramisu și o tartă cu mere (la care aș adăuga ca înghețata nu era cremoasă, ci se simțea apoasă).
Restaurantul este absolut superb prin decorul cu elemente din natura. Unul dintre cele mai frumoase din București. Mâncarea este pregătită de șefi care au lucrat în restaurante cu stele Michelin. Am mâncat o ruladă de pui cu piure de țelină și un sos special nu mă gândeam că o ruladă de pui ar putea fi atât de bună. Prețurile sunt mari însă merită toți banii. Este o adevărată experiență culinară🙌
O experiență frumoasă! Unul dintre cele mai frumoase locații din Bucuresti. O să revin cu siguranță. ❤️
Am fost de 2 ori la Bosco, am incercat diferite preparate de fiecare data. M-a intrigat prima data deoarece se vede experienta bucatarului si toate elementele din farfurie sunt lucrate, insa marea problema este gustul! Aproape toate preparatele (starter sau main) au un sos extrem de dulce turnat peste tot, acopera orice savoare si ramane un gust foarte greu, dulce. Toate preparatele sunt complet dezechilibrate din cauza grasimii din preparate si dulcele din sosuri care face ca toata mancarea sa fie greu de digerat!
Servirea ireprosabila, locatia superba, pacat de restaurant, pacat de experienta bucatarului. Poate tine de gust, insa am incercat mai multe preparate si toate au avut aceeasi problema pe care n-am intalnit-o la alte restaurante de lux. Pacat!
Pro
1. Design și atmosferă:
• Locație elegantă, design plăcut și atent ales pentru un ambient confortabil.
2. Personal:
• Personal bine îmbrăcat și atent, de la chelneri la hostess.
• Servirea este profesionistă, chiar dacă uneori prea insistentă în a sugera anumite vinuri.
3. Preparatele principale:
• Mâncarea în general este bună, cu unele preparate bine executate, precum șnițelul cu prezentare impecabilă și gust bine definit.
• Side dish-urile sunt de calitate, piureul cu trufe fiind comparabil cu rafinamentul bucătăriei franțuzești.
4. Asezonare:
• Salatele sunt bine echilibrate din punct de vedere al asezonării.
Contra
1. Accesibilitate și parcare:
• Parcare insuficientă, accesul făcându-se pe o alee dintr-un parc, aspect care poate crea disconfort.
2. Preparatul signature dish (plăcinta cu carne și sos de trufe):
• Dezechilibrul aromelor: spanacul verde și trufa sunt arome puternice care se luptă între ele, în loc să se complimenteze.
• Foietajul putea fi mai crocant, iar carnea mai bine evidențiată.
• Preparatul nu se ridică la nivelul așteptărilor create de promovare.
3. Asocierea garniturilor:
• Lipsa unei asocieri logice între felul principal și garnituri. De exemplu, plăcinta cu carne este servită singură, fără un element complementar care să o completeze.
4. Deserturi:
• Ofertele sunt slabe și lipsite de originalitate. Tiramisu, tartele și alte deserturi clasice nu impresionează, iar lipsa unui desert “semnătură” este o dezamăgire.
5. Paleta de vinuri:
• Selecția de vinuri este sub așteptări, cu prea multe opțiuni străine de calitate îndoielnică și o gamă insuficientă de vinuri locale.
Concluzie
Bosco: Cuibul – Nest oferă o experiență plăcută prin atmosferă și servire, dar are loc de îmbunătățiri majore în ceea ce privește preparatele culinare și selecția vinurilor. Accentul ar trebui pus pe echilibrarea aromelor, asocierea logică a felurilor principale cu garnituri și introducerea unor deserturi semnătura memorabile. De asemenea, îmbunătățirea accesului și a parcării ar contribui semnificativ la o experiență mai plăcută.
Dacă sunteți în căutarea unui loc care combină o atmosferă uimitoare cu bucătăria excepțională, Bosco Gourmet Nest este un câștig absolut.
Locația în sine este o bijuterie ascunsă în partea de nord a orașului, oferind o evadare liniștită înconjurată de natură, care îmbunătățește întreaga experiență culinară. Este rar să găsești o atmosferă atât de senină.
Mâncarea este locul în care Bosco strălucește cu adevărat. Fileul de miel a fost gătit la perfecțiune - fraged, aromat și completat cu cantitatea potrivită de condimente. Tartarul de vită a fost un alt punct culminant - delicat condimentat și plin de arome proaspete și bogate, care au lăsat o impresie de durată. Fiecare fel de mâncare se simte pregătit cu grijă, evidențiind devotamentul bucătăriei față de calitate și creativitate.
Fie că sărbătorești ceva special sau pur și simplu te răsfeți cu o noapte de mâncare și ambianță excepționale, acesta este un loc care oferă livrări.
O oază frumoasă a Bucureștiului
Puncte de succes:
1. Locația și designul restaurantului: 9/10, mai ales promițând o atmosferă mult mai bună primăvara și vara.
2. Cunoștințele și prezentarea personalului: 10/10.
3. Povestea din spatele meniului este o atingere plăcută.
4. Aranjarea mesei și service: 9/10.
5. Serviciul înainte de masă și opțiunile de vin puternic sunt intrigante.
6. Prezentarea preparatelor respectă **standardele Michelin**.
7. Aromele aromatice oferite în preparate oferă o experiență unică.
Domenii de îmbunătățire:
1. Ușa de la intrare este destul de grea, ceea ce ar putea fi îmbunătățită.
2. Din cauza naturii aromatice a unor preparate, acestea pot să nu fie potrivite pentru copii. Din păcate, nu am fost informați despre acest lucru. Dacă sunteți însoțit de copii, furnizarea unor astfel de informații ar fi utilă.
Un restaurant de profesori ca să zic asa. De fiecare data revin cu placere în această locatie. Ca și mic sfat: poate ar trebui meniul sa fie puțin mai diversificat, mai multe opțiuni..în rest, all good
Experiență minunată. Restaurantul reflectă numele. Sunt păsări de lemn pe un fir. Obloanele din lemn dau o atmosferă de cuib. Unele locuri sunt circulare, reflectând din nou cea mai bună atmosferă.
Servirea este linistita, discreta, atenta.
Si mancarea!! A fost fantastic. Delicios, merită savurat. Economisiți loc pentru desert. Este o experiență frumoasă, delicioasă.
Food below expectations plus two of us (group of 6) had indigestion few hours after. Very greasy and too much sauce on most of the dishes.
Rest was fine, service, location, however, I would definitely expect to see an improvement to the food quality and clean food options in the menu so that the restaurant can live up to their price level and overall claimed distinctiveness.
O experienta culinara deosebita. Am gustat preparate extraordinare in care este surprins foarte bine gustul mancarurilor. Asocierea de vinuri cu preparatele a fost perfectă. Recomand.
It’s all about food and cooking. Bottom line, ingredients are fresh, tasty and selected most likely. For what concerns cooking, from my perspective, it is something special and from another level of professionalism. Totally impressed and I highly recommend. Service level it’s very good and for sure can be improved.
Once again, food is exceptional.
Fata de la intrare a avut o atitudine urata si incepuse sa se certe cu noi desi aveam rezervare confirmata si la telefon(ea gresise rezervarea dar nu putea sa recunoasa🤯). Ce cauta astfel de oameni la intrare, unde clientul intra pentru prima data in contact cu restaurantul vostru?
Mancarea foarte buna la gust insa a doua zi dimineata mi-a fost foarte rau de la ea, mai simplu spus diaree. Ori combinatiile au fost dubioase, ori ceva a fost stricat pe acolo.
Expensive, but very good food and service and atmosphere.
O experiență foarte plăcută. Locația și servirea au fost excelente. Mâncarea în sine a fost și ea foarte buna, însă desertul a cam lăsat de dorit. Am dat totuși scor maxim pentru pâinea cu unt din partea casei, unde pâinea în special a fost incredibilă.
Cred că atmosfera ar fi și mai plăcută pe lumină, pe timp de zi, având în vedere locația.
Designul este frumos, per total totul este foarte drept și curat. Arhitectura nu este insa foarte reusita, fiind cu stalpi in mijlocul camerei pe care trebuie sa o ocoli de fiecare data cand vrei sa mergi la masa sau la toalete etc. Toaletele sunt comune, ceea ce nu este foarte placut. Mâncarea este delicioasă, dar nu trebuie să mergi dacă ți-e foame. Ospatarii din pacate nu cunosc foarte bine meniul si preparatele pe care le servesc. În general, atmosfera este nervoasă, arogantă, nu relaxată. În concluzie: am fost o dată, dar nu m-aș mai întoarce
Am avut o experiență extraordinară la restaurantul Bosco! Atmosfera este primitoare, mâncarea delicioasă, iar servirea a fost impecabilă. Ospătarul Iulian ne-a surprins cu profesionalismul său, fiind mereu atent la nevoile noastre și oferind recomandări excelente. Cu siguranță vom reveni datorită serviciului de excepție și a atmosferei calde! Recomand cu mare încredere
Mi-a placut caracatita
A fost un loc grozav și domnul Julian a oferit cele mai bune servicii pe care le-am văzut în București.
Cu siguranță voi vizita acest loc din nou
Am avut o experiență deosebită la Bosco, iar o mare parte din aceasta i se datorează domului, Iulian. De la început, s-a remarcat prin atenția sa la detalii și grija cu care ne-a servit.
Ne-a explicat cu răbdare și claritate detaliile din meniu, oferindu-ne recomandări excelente care s-au dovedit a fi exact pe gustul nostru.
Pe parcursul întregii mese, s-a asigurat constant că totul este în regulă și că ne bucurăm de o experiență plăcută.
Profesionalismul și amabilitatea lui au transformat vizita noastră într-o seară memorabilă.
Mulțumim, Iulian, pentru serviciul impecabil!
Cea mai scarboasa mancare. Oribil
Bosco este unul dintre cele mai noi locuri de luat masa din București și deja face furori pentru designul său uimitor. Interiorul restaurantului este un amestec impresionant de eleganță modernă cu o notă de verdeață care te face să te simți ca și cum ai pășit într-o oază urbană șic. Ambianța este perfectă pentru o ieșire de noapte, cu iluminare slabă și decor atent îngrijit, care adaugă experienței generale.
Când vine vorba de mâncare, prezentarea nu este decât artă. Fiecare fel de mâncare ajunge arătând ca o capodoperă, cu o atenție meticuloasă la detalii care îl face aproape prea frumos pentru a fi mâncat. Cu toate acestea, în timp ce imaginile sunt de top, gustul nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Mâncarea este decentă, dar nu deosebit de memorabilă, lipsind aromele îndrăznețe care ar putea să o facă cu adevărat în evidență.
Serviciul de la Bosco este locul în care există loc de îmbunătățire. În timp ce personalul este prietenos, există momente în care serviciul se simte lent, ceea ce poate diminua ambianța de lux la care își propune restaurantul.
Per total, Bosco este un loc care strălucește din punct de vedere estetic și de prezentare. Este un loc grozav pentru cei care doresc să se bucure de o masă uimitoare din punct de vedere vizual într-un cadru elegant, dar fiți pregătiți pentru ca mâncarea să fie mai degrabă un act secundar decât vedeta. Având în vedere prețul său high-end, este un pic de desfășurare care poate să nu satisfacă pe deplin pe toate fronturile, dar merită cu siguranță o vizită doar pentru ambianță.
Elevated dining experience - different from all Bucharest had to offer until now.
Am avut o experienta de vis de la inceput si pana la final. Multumesc domnisoarei Mihaela pentru ajutorul cu rezervarea! Multumesc tare mult pentru cum am fost serviti domnului Iulian! Cand vine vorba de preparate totul a fost exceptional de la starter pana la desert.
Mancarea arata bine, e buna, dar nu e wow, iar preturile nu se potrivesc cu ceea ce livreaza. Am mancat pastravul curcubeu, insa mi-au placut mai mult painea si untul oferite la inceput. In schimb, prietena mea a mancat puiul si i s-a parut foarte bun. Atmosfera este placuta, restaurantul arata foarte bine. Servirea lasa de dorit: 1) la cererea mea si a prietenei mele, ospatarul care ne-a servit ne-a mutat din interior la o masa de pe terasa, iar in cateva minute a inceput sa picure, moment in care i-am spus ca e posibil sa il rugam sa ne mute iar in interior, daca va ploua mai tare, la care el a raspuns: "Cand veti vrea dvs sa va mutati, nu o sa mai am unde sa va mut, pt ca restaurantul e plin" (cu alte cuvinte, ori va mutati acum, ori stati in ploaie) si 2) cand acelasi ospatar a ridicat farfuria prietenei mele, iar ea i-a spus "Multumesc, a fost foarte bun", el a raspuns: "Se vede!" (un fel de food shaming?!) - o atitudine nepotrivita care nu are ce cauta intr-un astfel de restaurant, indiferent daca se vrea sau nu a fi "fine dining".
Nu regret ca am mers, dar nici nu ma grabesc deloc sa revin.
Design frumos. Eram pe terasa chiar langa parc. Foarte placut. Muzica este doar pe hol asa ca pe terasa nu se aude prea tare in fundal. Din păcate, unii oaspeți fumează pe terasă.
Pâinea este puțin grasă, dar bună.
Aperitivele sunt frumos prezentate, dar nu sunt deosebit de bune. Prea mult sos pentru gustul meu.
Felurile principale au fost mai bune, foarte gustoase
Desertul Mannvahnt a fost foarte gustos, nu prea dulce.
Una peste alta, mâncarea este bună, dar nu excelentă.
Serviciul este frumos. Este cam lent, dar este un restaurant, nu fast-food. Sticla noastră de apă minerală nu era pe masa noastră, ci era pe o masă cu alte sticle. M-a deranjat dar mi s-a raspuns ca este politica casei...
Am petrecut o seară de vară minunată și ne-a plăcut mai mult decât restaurantele de pe Lacul Herăstrău
Am avut parte de o experiență culinară extraordinară , mai ales ca domnul Iulian ne-a prezentat tot meniul, introducându-ne într-o ambiantă foarte plăcută. Un adevărat Om.Mulțumim .Felicitări !!!
New place, new design, new food new experience, keep it up 👍
O experiență gastronomică de neuitat, recomand cu încredere!!!
Am venit cu foame si am plecat tot cu ea.
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.