Gelateria, cucina e poesia.
08:00-23:00
08:00-23:00
08:00-23:00
08:00-23:00
08:00-23:00
08:00-23:00
08:00-23:00
Da
Da
Da
ADRESA: Bulevardul Primăverii, Nr. 19-21 011972 Bucharest, Romania
TELEFON: +40 784 420 555
ADRESA WEB: http://www.fiordilatte.ro/
Un restaurant foarte bun, care se bazează aproape exclusiv pe calitatea produselor și pe grija celor din bucătărie, și nu pe sofisticățenia unor rețete nemaiauzite sau pe câte o jumătate de ceas de stat la fiecare farfurie pentru platinguri fără pereke…
Local bine situat insa bucataria mediocra.
Am fost pentru mic dejun insa nimic deosebit.
Chelnerul a gresit comanda si a adus altceva decat am comandat asa ca unul dintre noi a trebuit sa astepte in timp ce celalalt a mancat.
Primul local in care daca ceri espresso cu lapte , laptele costa cat espresso-ul. Meniul pe tableta, pozele nu au legatura cu ce primesti in farfurie. Vor sa imite Rue du pain sau Hambar dar sunt departe. 200 ro pentru 4 ochiuri si 2 espresso.
Per total nu recomand si nici nu o sa revin.
Sub asteptari, speram la o experienta culinara, dar totul a fost basic. Pozele din meniu arata mult mai bine decat produsul finit. Gust mediocru. Pastele cu trufe - decat reclama, trufele s.au pierdut undeva pe drum....Vedeta a fost decat Tiramisu, cat despre clatite fior di latte - mai bine nu zic.
Nu voi mai reveni aici.
Am fost pt un mic dejun, ca gust toate bune , aspect fain pentru ceva gatit foarte simplu. Insa recipientul mic de miere pentru ceai era murdar si lipicios la exterior. Pentru a ne baga cineva in seama a durat 15 minute... micile detalii conteaza. Plus preturi pentru zona, nu pentru ce primesti.
Servirea este de o calitate inferioara, ospatar cu atitudine de zahana. Servicii ca la barul din Lehliu Gara.
Intalnindu-ma cu un prieten de origine asiatica care de curand a venit cu afaceri importante in Bucuresti, calatorind cu pasaport cu coperta neagra, am dorit sa-i las o impresie buna despre HORECA din Romania in perioada pandemiei. Am ales sa fac din timp o rezervare aici, pentru a sta la o masa decenta. Ajungem la fix, trecand peste faptul ca am stat in jur de 15 minute pentru a ni se atribuii masa, am primit o masa pe terasa deschisa, la congelat sa spunem.
Ok, pandemie, distantare, spatiu restrans, trecem cu vederea.
Stam....si stam. Dupa 20 de minute, ospatarul ne arunca meniurile in farfuriile de pe masa si pleaca in viteza. Dupa alte 15 minute, vine sa ia comanda. In dispret fata de servire, cerem ceva cald de baut. E prima oara cand mi se aduce cafea fara o lingurita sa invart in ceasca. Pana si la aparatul de cafea ti se ofera un betisor, dar aici e moda sa folosesti furculita aparent.
Jalnic!