“Suntem ceea ce mâncăm” spune o veche înțelepciune.
Așa că trebuie să fim extrem de atenți cănd e vorba de rețete, ingrediente, tehnici de gătire. Am făcut acest meniu, utilizând vechi rețete din Moldova, Ardeal și Ținutul Secuiesc. Am încercat să aducem un pic din bucătăria de pe aceste meleaguri, acolo unde porcul de mangaliță, păstrăvul din izvor de munte, vânatul, boia de cea mai bună calitate, borșul, hreanul, tarhonul și leustean-ul dețin supremația gustului autentic. Cum bucătăria modernă este fără hotare, nu ne-am ferit sa propunem si ingrediente clasice din toată lumea, de o calitate excepțională care ne-au convins și ne-au încântat, și pe care ne străduim să le preparăm și să le gătim intr-un stil autentic. Va prezentăm toate aceste preparate, într-un mod așa cum îi stă bine unui restaurant urban și inovativ. Gastronomia româneasca este un tezaur care trebuie păstrat și dezvoltat mai departe.