“Suntem ceea ce mâncăm” spune o veche înțelepciune.
Așa că trebuie să fim extrem de atenți cănd e vorba de rețete, ingrediente, tehnici de gătire. Am făcut acest meniu, utilizând vechi rețete din Moldova, Ardeal și Ținutul Secuiesc. Am încercat să aducem un pic din bucătăria de pe aceste meleaguri, acolo unde porcul de mangaliță, păstrăvul din izvor de munte, vânatul, boia de cea mai bună calitate, borșul, hreanul, tarhonul și leustean-ul dețin supremația gustului autentic. Cum bucătăria modernă este fără hotare, nu ne-am ferit sa propunem si ingrediente clasice din toată lumea, de o calitate excepțională care ne-au convins și ne-au încântat, și pe care ne străduim să le preparăm și să le gătim intr-un stil autentic. Va prezentăm toate aceste preparate, într-un mod așa cum îi stă bine unui restaurant urban și inovativ. Gastronomia româneasca este un tezaur care trebuie păstrat și dezvoltat mai departe.
11:00-00:00
11:00-00:00
11:00-00:00
11:00-00:00
11:00-00:00
11:00-00:00
11:00-00:00
Da
Da
Da
ADRESA: București 011868
TELEFON: 031 229 66 91
Supa de peste este excelenta, cea mai buna din viata mea
Dezamăgită...nu recomand!!!
Atenție pe mana cărei ospătărițe picați...am fost de 2 ori la acest restaurant și ghinion...a2a oara tot de dna respectiva s-a nimerit sa fim "serviti"!
Din păcate astfel de persoane te fac sa nu mai pui piciorul in locatii de gen...in loc sa te simți bine, ajungi sa iti strice tot cheful astfel de persoane!
I.e. neatenta în preluarea comenzii, ametiță în servire, se observa ca mai ai mâncare în farfurie și se înfige sa ti-o ia din față - fără nici măcar sa zică 2 cuvinte, gen: mai serviți? Cer factură,
ea iti aduce doar BF-ul cu CUI...really???
Sa ajungă un client sa iti atragă atenția de x ori...este grav și trist!
Unele localuri isi merită soarta: când nu ai personal instruit, cu lipsa de chef, șeful/managerul de tura (ce o fi) nu este printre angajați ca să ciuleasca urechile...pierzi clienți!
Una dintre cele mai placute experiente la un restaurant din București. Personal foarte profesionist și amabil.
Dacă vă doriți să savurați o cafea 10 min la terasă , riscați să fiți dați afară de către chelneri așa cum mi s-a întâmplat și mie :))
Mancare buna, servire buna, preturi: de Piata Victoriei...
worker refused to give us tables with no reservation even though the restaurant was empty and then she kicked us out
Portii destul de mici si preturi mari. Servirea a lasat de dorit, sticla de vin a fost adusa in acelasi timp cu mancarea fara a fi aerisit inainte. Un loc doar de impresii pus intr-o piateta aglomerata.
Mancare buna, foarte gustoasa. Are o ambianță plăcută, liniștitoare.
Restaurant frumos pe care îl găsiți în București și în Stațiunea Balvanyos care se află în Harghita. Experiență alimentară interesantă cu ospătari politicoși și locație frumoasă în Piața Victoriei, lângă clădirea guvernului. Meniul de la Gastrolab prezintă o fuziune de arome internaționale și locale, cu accent pe ingrediente de înaltă calitate și prezentări inovatoare. Mâncărurile sunt realizate cu atenție, îmbinând influențele tradiționale românești cu tehnicile moderne. Indiferent dacă aveți chef de fructe de mare, carne sau opțiuni vegetariene, meniul are ceva pentru a satisface o gamă largă de gusturi. Mâncărurile populare includ caracatița suculentă la grătar, perfect gătită și condimentată, și carnea de vită gătită lent, care se topește în gură. Una dintre caracteristicile remarcabile ale Gastrolab este atenția la detalii, nu numai în mâncare, ci și în serviciu. Personalul este atent, informat și dornic să recomande asocieri din lista lor de vinuri atent îngrijită, care oferă o selecție excelentă de vinuri românești și internaționale.
Experienta aici a fost extrem de plăcută, servirea prompta , ceea ce am servit foarte gustos , cocktail-ul non-alcoolic unul dintre cele mai bune , preturile sunt ok având în vedere calitatea produselor , un loc unde vom reveni
Mancarea a fost foarte buna (cel putin ce am comandat), serviciul foarte prompt, atent la detalii, am primit informatii suplimentare si recomandari pentru peste, iar atmosfera a fost placuta pentru o terasa fusion.
Ciorba de burta fara burta, dar cu ciuperci, a fost foarte buna si consistenta. Painea, buna si ea (un fel de focacia) a venit cu doua feluri de unt - delicios.
Micii sunt buni si ei. Parca un pic prea aromati si nu se mai simte asa puternic aroma carnii. Vin cu cartofi natur, variati si interesanti.
Berea Csikisor bruna a fost o surpriza foarte apreciata.
O locatie foarte sic, cu o vinoteca vasta.
Mancarea este foarte buna, portiile indestulatoare. Personal profi/ prietenos
Am fost o dată acolo și am luat o salată de brânză de capră și nuci. A fost bine, dar a doua oara au schimbat branza de capra si au pus in loc o branza care nu se potrivea deloc. A fost dezamăgitor mai ales că felul de mâncare nu a meritat prețul! Mi s-a spus că localnicii nu apreciază în mod deosebit brânza de capră, totuși a fost o experiență dezamăgitoare din punct de vedere al gustului. În rest, celelalte preparate pe care le-am gustat au fost interesante.
nu alege picanhia 🤪
fois gras delicious, bla bla
ce atmosfera?
De la atentia pe detalii pana la serviciile ireprosabile si mancarea de vis, la Gastrolab este alegerea perfecta. Recomand cosul de paine cu unt(untul este ceva facut parca de Divinitate+trufe) si aop cu creveti. Asta mananc eu de fiecare data. Plus sute de variante de vin! Nu exista sa nu aiba ceva si pe gustul tau 🤩
Cel mai bun!
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.