Our fine dining restaurant, L’Atelier Relais & Chateaux, spoils your palate with delicious creations of gastronomy in an ambiance of rare charm, right in the heart of Bucharest. The cuisine is based on high quality ingredients and their seasonality, focusing on regional specialties and gastronomic explorations of the terroir.
We believe that culinary art is meant to be delightfully complemented by an exceptional hospitality service to perfect your dining experience.
00:00-23:00
00:00-23:00
00:00-23:00
00:00-23:00
00:00-23:00
00:00-22:00
00:00-22:00
Da
Da
Da
Da
ADRESA: 17C Intrarea Aurora Bucharest, Romania
TELEFON: +40 740 089 565
ADRESA WEB: http://www.latelier-restaurant.ro/
Deplorabil !
Am facut reservare cu 3 saptamani inainte de 14 februarie, mi-au bagat pe gat un meniu pe care initial nu l-am vrut, iar ei au spus ca doar asta servesc in aceea zi. Am acceptat apoi m-au pus sa platesc cu o saptamana inainte tot meniul.
Mancarea este buna dar personalul si abordarea de tot rasul !
L’Atelier de la Hotel Epoque e unul dintre restaurantele mari ale Bucurestiului. L’Atelier e restaurantul hotelului Epoque, probabil cel mai elegant si mai sofisticat boutique hotel din Bucuresti. E langa parcul Cismigiu, pe partea cu Schitu Magureanu, aproape de Piata Mihail Kogalniceanu. E Bucurestiul vechi acolo, cu farmec si poezie, in care stradutele inguste nu sunt niciodata drepte.
Cand au deschis hotelul se numea altfel, Bistrot Epoque, numele de L’Atelier l-a primit ceva mai incolo. Ocupa un cerdac foarte frumos, construit in dreapta cladirii, si cred ca mai au si o sala in interior, de aceeasi dimensiune. Geamurile pridvorului par fixe, asa ca daca vrei sa stai pe terasa trebuie sa mergi in partea cealalta a curtii, in stanga, trecand prin fata intrarii.
Salonul din cerdac e mijlociu ca marime, are vreo zece mese, e elegant, amenajat intr-un stil clasic, aristocratic, cu mobilier masiv, vesela si lucruri de cea mai buna calitate. Terasa are si ea cateva mese, langa o gradinita foarte frumos amenajata, cu multe plante scumpe.
Tot ce am mancat aici a fost foarte, asa cum ne asteptam. Sosul, in special, a fost ceva de tinut minte, cu atat mai mult cu cat e o raritate sa primesti un sos fin in Bucuresti, ca sa nu mai spun de unul de Grande Cuisine. M-au mirat legumele, unele aproape crude, altele doar calite putin, ceea ce nu prea sta in firea Haute Cuisine, asta e specific mai degraba noilor curente – si nu neaparat celor de bucatarie fina.
Am petrecut o seara minunata cu familia aici. Servicii rapide si prompte.
Foie gras ul cu ciocolata este minunat. Branza de capra de la aperitiv are o savoare deosebita.
Ne am "prostit" putin si am luat si cartofi prajiti. Toti crocanti si foarte buni. Au un gust aparte.
Mi a placut si vita. Eu o mananc mediu facuta si desi a fost putin in sange am savurat o pe toata. Am si uitat sa i fac poza :).
Nu sunt un fan al ratei dar am luat si mi a placut. Pulpa a venit cu langoș cu varza alba. Foarte buna ideea.
Desertul a fost bun, in special tarte tatin ul.
Este un restaurant cu coperta. Mie nu mi place si nu inteleg conceptul acesta care e peste tot in Italia. Ar trebui sa primesti doar ce comanzi. Mi a placut insa painea cu maia, penultima oara cand am fost am mancat una extraordinara cu maia luata din Norvegia parca, si untul cu ierburi.
Desi nu au clienti nu te lasa sa te asezi la ce masa doresti.
Meniul e o combinatie de prost gust intre 2 cuvinte in franceza si 3 cuvinte romana pentru descrierea preparatului.
Am comandat tarta cu mere si caramel insa nu am gasit caramelul din tarta
Oarecum "désenchantée" de aceasta experienta mai ales ca ma asteptam sa regasesc calitatea serviciilor si aceea creativitate culinara specifica restaurantelor din aceasta celebra retea R&C. Am avut ocazia sa merg in mai multe restaurante R&C si din pacate, L'Atelier nu a fost la inaltimea asteptarilor mele! Restaurantul este placut decorat iar Hotelul Epoque unde se situeaza este foarte chic.
Chiar daca am semnalat ca este o ocazie speciala si chiar daca manegerul mi-a zis: "bine ca mi-ati zis, vom aranja o masa festiva", nu era nimic decat acelasi cactus care il vezi peste tot. Nici un "amuse-bouche de bienvenue", nici o degustare din partea casei cum vezi in orice restaurant gastronomic mai ales cele din "Relais& Chateaux" doar doua felii de paine (din comert?!) cu unt sarat (incluse bineinteles in pret). Salata cu St Marcelain era fara nici un gust (branza rece) , carnea de rata era buna, parfumata dar ceva mai mica decat in pozele de pe situl restaurantului iar pestele seabass era chiar fad cu o (chiar mai putin) lingura de puree (foarte bun la gust) de telina cred. Desertul era bun dar nimic extraordinar (mai jos poza desertului meu si poza de pe site)
Ce pacat, ar fi binevenit un adevarat restaurant R&C in Bucuresti (l-am testat si pe celalat restaurant R&C din Bucuresti si am fost mai multumita, este la fel de scump dar sigur mai aproape de exigentele unui restaurant gastronomic).