Our fine dining restaurant, L’Atelier Relais & Chateaux, spoils your palate with delicious creations of gastronomy in an ambiance of rare charm, right in the heart of Bucharest. The cuisine is based on high quality ingredients and their seasonality, focusing on regional specialties and gastronomic explorations of the terroir.
We believe that culinary art is meant to be delightfully complemented by an exceptional hospitality service to perfect your dining experience.
00:00-23:00
00:00-23:00
00:00-23:00
00:00-23:00
00:00-23:00
00:00-22:00
00:00-22:00
Da
Da
Da
Da
ADRESA: 17C Intrarea Aurora Bucharest, Romania
TELEFON: +40 740 089 565
Totul de la atmosfera pana la mancare, povestea si atentia ospatarilor nota 10.
Pentru o primă experință totul a fost excelent. Vom reveni cu siguranță.
Servirea a fost foarte bună, nu prea prietenoasă, dar foarte profesionistă. Restaurantul este plăcut, dar lipsește orice atmosferă reală, totuși mâncarea este atât de dezamăgitoare, având în vedere că este un loc de luat masa rafinat. Mâncărurile servite în boluri arată atât de neinspirator și amintesc de un bar bistro. Acesta a fost unul dintre cele 5 restaurante pe care le-am încercat în București și de departe cel mai puțin inspirat, dar cel mai scump.
Totul la superlativ doar ca sunt portii mici si scumpe. M-am intors acasa si am mancat.
Nu am fost niciodată într-un restaurant de calibru până acum, așa că trebuie să fiu sincer că am fost dezamăgit de farfuriile mici și de caracterul intim al cursurilor. Acestea fiind spuse, cu siguranță nu au lipsit de aromă sau de prezentare. Totul a fost în mod clar foarte intenționat și a fost pus multă atenție în fiecare fel de mâncare. Serviciul a fost frecvent, prompt și foarte profesionist. Muzica era blândă și crea o atmosferă foarte intimă. Peste tot a fost o experiență nouă, grozavă!
Mâncarea este ok-ish, dar puțin prea plictisitoare (meniul de degustare). Amuse-bouche-ul și desertul au fost groaznice. Probabil cel mai bun lucru din meniu a fost un bisque servit cu creveți și un hashbrown (fiecare bucată a fost grozavă individual, împreună nu au funcționat prea bine).
Avand in vedere pretul, cu siguranta nu il recomand. Este o masă bună. Economisiți banii pentru alte locuri cu mâncare bună.
Mâncare rafinată cu mâncăruri cu gust excelent, o mare varietate de băuturi, servicii de înaltă clasă, o atmosferă elegantă și confortabilă. Aștept cu nerăbdare următoarea mea cină la L'Atelier!
Excelent! Am avut o seara de neuitat! Vom reveni cu siguranta! 🙂
Acesta a fost probabil unul dintre locurile în care ne-a plăcut cel mai mult să fim. Restaurantul este atât de privat, liniștit și confortabil. Decorul este minunat, făcut cu bun gust. Nu pot să încep să vă spun cât de grozav a fost serviciul, oameni atât de grozavi încât când restaurantul s-a închis, am stat puțin mai mult la bar vorbind cu ei și râzând. Și prin „mai puțin” mă refer la 2 ore. Atât de mult ne-a plăcut totul. Acest restaurant este situat în hotelul Epoque, ceea ce îl face și mai bun pentru că este departe de zgomot și haos chiar dacă este situat în centrul orașului. Lista de vinuri este impresionantă, au vinuri pentru toate gusturile și preferințele. , de la decent la scump. Am o slăbiciune pentru tot procesul de alegere a vinului, așa că am apreciat foarte mult când chelnerul ne-a dus în cealaltă cameră unde au avea toate sticlele frumos aranjate în frigidere.
Mâncarea a fost bună, am ales meniul de degustare, unele feluri de mâncare au fost mai bune decât altele, dar cred că poate fi îmbunătățită. Prezentarea a fost, de asemenea, foarte detaliată, iar chelnerul ne-a spus povestea fiecărui fel de mâncare. Per total ne-a plăcut cina. Cu siguranță vom reveni, mai ales pentru atmosfera acestui loc care este ca o oază de liniște în haosul orașului. Data viitoare vrem să încercăm meniul a la carte. Recomandăm acest loc 100% și dacă cineva citește asta, am dori să le mulțumim pentru experiența frumoasă pe care am avut-o.
Mâncare medie, serviciu excelent. Poate că au fost așteptările mari, care au fost confirmate de la prima noastră impresie când am ajuns, poate meniul interesant, totuși mâncarea și atmosfera restaurantului aș descrie ca fiind medii - prețul cam mare. Am avut două aperitive foarte interesante de împărțit (un aperitor de roșii și un aperitiv de vinete-năut) niciunul nu avea un gust deosebit, însă am apreciat că a existat în mod clar un efort profesional de a prezenta un preparat de înaltă calitate. Fără surprize mari pentru principale: mâncare bună, dar mai degrabă medie - nu la nivelul așteptat la acest restaurant. Vin foarte bun, am mers pe trandafirul de 50 de lei Miraval și nu am fost dezamăgiți. Câteva detalii legate de atmosferă: locul este grozav, totuși mobilierul puțin inconfortabil, masa din lemn de calitate scăzută (mdf?), zgomotul de fond și uneori muzica nepotrivită mi-a fost greu să-l notez mai sus: dacă te plasezi în categoria restaurantelor foarte fine, sunt anumite standarde de îndeplinit. Servirea a fost excelenta: atentie la detalii, fara greseli, fara exagerari in prezentari, prietenos, profesionist. Deci 5 stele pentru mine. Chiar și mersul până la toaletă a fost o experiență plăcută, deoarece am trecut pe lângă barul foarte drăguț al hotelului (dar fără stele pentru asta), așa că da, locul nu este în niciun caz mediu, doar câteva îmbunătățiri în mâncare și atmosferă pentru rapid. obțineți de la 4 la 5 stele.
Mâncarea este uimitoare
Recepția noastră din 31 august a fost o reușită totală.
Felicitări echipei și mai ales domnului Cătălin care s-a ocupat impecabil de reușita acestui eveniment.
În același timp mulțumim șefului care ne-a creat un adevărat regal al papilelor gustative.
Noi și invitații noștri români și francezi s-au bucurat de o seară de neuitat. Recomandăm restaurantul dar și hotelul mai ales amatorilor de rafinament și eleganță.
Mulțumim
Laura Rusu Pessione si Gérard Pessione
Am serbat aici aniversarea nunții noastre. O experiență incredibilă mulțumită chelnerui LUCA, o persoană foarte educată şi amabilă, profesionist excelent, ne-a oferit un serviciu perfect. Vă mulțumim pentru tot!
10/10. Prânz grozav.
Genial
Este al treilea an când stau la Epoque și vizitez frecvent restaurantul L’Atelier de la parter. Echipa de aici a devenit și mai închegată, iar mâncarea este la fel de impresionantă ca întotdeauna. Un mare plus este faptul că acum meniul se schimbă aproape în fiecare lună, așa că putem experimenta și mai mult din creativitatea lui Alex și Vlad.
În primul rând, câteva recomandări. Pâinea și untul lor din casă nu trebuie ratate. De asemenea, nu trebuie să ratați niciun fel de mâncare pe bază de pește sau care se concentrează pe legume. În jumătate din timp nici măcar nu comand din meniu și doar întreb personalul ce să ia în schimb și nu au ratat niciodată. Primiți întotdeauna o recomandare de vin din partea echipei, Luca și Edmond sunt somelieri experimentați, cu o pivniță pentru a o susține. Deserturile sunt ocazional spectaculoase, intrebati.
Ingredientele locale chiar strălucesc, este ceea ce îmi place cel mai mult la proprietățile Relais & Châteaux. Veți avea o viziune internațională rafinată a unui gust foarte local în atmosfera elegantă art deco de la L’Atelier. Am avut ingrediente la L'Atelier pe care nu le-am gustat niciodată până acum, dar Edmond, Luca, Dudu, Bogdan și restul echipei își fac întotdeauna timp să explice totul și parcă ai o conversație cu adevărat. . Cred că această abordare face ca Relais & Châteaux să iasă în evidență prin L’Atelier chiar și printre cele mai bune restaurante și proprietăți care adesea te fac să simți că asculți o poveste statică. În schimb, toată echipa de aici se simte ca niște adevărați specialiști cu care poți vorbi. Locurile limitate și atmosfera relaxată fac de asemenea posibil acest lucru. Echipa este promptă, dar nu se simte niciodată grăbită.
Îmi place cum combină gusturi diferite într-o manieră foarte coerentă, concentrându-se pe un gust bun, în loc să aibă un aspect impresionant. Mâncărurile sunt bine gândite la L’Atelier. Am avut ceviche de porc și vânat și chibric pregătit la masă cu ponzu intern și toate aveau gust de parcă provin de la restaurante de specialitate. Conopida prăjită la grătar este la fel de bună ca o friptură într-o zi bună. Vreau să spun că amploarea experienței bucătăriei aici este cu adevărat altceva. Și din moment ce România nu este încă o destinație de destinație pentru bucătăria high-end, aceștia pot beneficia de toate experimentele care au loc.
Mi-aș dori ca unele dintre hituri să devină mâncăruri obișnuite în meniu. Majoritatea bucătarilor sau restaurantelor au acelea sau două feluri de mâncare pe care oamenii vin să le viziteze doar pentru a le experimenta și, din păcate, nu poți să-ți gusti mereu din preferatele la L’Atelier, dar asta se datorează probabil problemelor de aprovizionare și sezonier. Din nou, din moment ce bucătarii nu sunt încă persoane publice pe care oamenii călătoresc pentru a le vizita, vă puteți bucura în continuare de această bijuterie și puteți beneficia de curajul lor de a-și asuma în continuare riscuri și de a experimenta.
Întreaga experiență culinară pe care o oferă echipa aduce farmecul lumii vechi într-un mod fără efort proprietății. Este într-adevăr una dintre cele mai bune expresii ale unei proprietăți Relais & Châteaux pe care am vizitat-o - nimic mai puțin decât ceea ce v-ați aștepta de la una.
Am mai spus acest lucru și o voi spune din nou, deoarece este probabil singurul lucru pe care trebuie să-l știți despre această proprietate. Membrii echipei au fost cu toții aici de peste 5 ani, cei mai mulți aproape de 10 ani și unii mai mult. Se simt ca o familie (proprietatea este de fapt deținută de familie) și se tratează unul pe altul ca pe niște staruri rock. Foarte proaspăt să văd asta. Toate acestea sunt rareori văzute în industrie și vorbesc cu adevărat despre abordarea managementului de a reține talentul. Cele mai bune proprietăți din lume se luptă cu asta, așa că nu am idee cum reușește managementul la L’Atelier. De asemenea, creditez acest lucru pe seama lipsei de alternative reale în care echipa ar putea merge de aici, deoarece acesta pare a fi unul dintre cele mai bune restaurante și hoteluri din România.
Au un meniu de degustare și un meniu de prânz nou introdus. Cred că micul dejun ar putea fi mai impresionant. Este bun, dar nu impresionează la fel de mult ca prânzul sau cina.
Restaurantul împarte barul cu hotelul, ceea ce este un lucru foarte bun. Stefan si Razvan nu pierd niciodata niciodata si vor face orice cocktail doriti. Lista de vinuri este extinsă și prețurile sunt, de asemenea, bune.
Am avut tot meniul, totul a fost grozav.
Totul exveptional. Si cand spun totul, este chiar totul !
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.