Our kitchen is open. We broke down the walls to reach out to our clients and provide them an immersive experience. We love to cook and we do it with all our heart. We're not into surrealistic experiments. No fancy plating, no fine dining, no molecular cuisine. We love steaks. Tender, juicy beef steaks of noble breeds.
10:30-23:00
10:30-23:00
10:30-23:00
10:30-23:00
10:30-23:00
10:00-22:00
10:00-22:00
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Bulevardul Primaverii 19-21 Bucharest, Romania
TELEFON: +40 758 758 750
Un loc cu tradiție, deosebit
Truly deserved 1/5
Ate yesterday (Sunday night) a fine grilled steak wirh a friend of mine. AND GOT FOOD POISONING.
Absolutely embarassing for a restaurant of this caliber and it ruined my entire Romania trip.
I am in hotel room and cant go out because I’m stuck to the toilet.
Haven’t eaten at OSHO since 2018 and I remember the food was good.
This time it was 2/5
Service 2/5
Atmosphere 3/5
O manastire deosebita
Se simte mana domnului în acest lăcaș sfânt
Excellent dining experience. New York steak was just perfect! Alexandra you are an amazing host and waitress. Ευχαριστώ πολυ! See you in Thassos 😉
The place is wonderful and the service was excellent! Highly recommend it ☺️❤️
I was raised in the livestock communities of Southern Colorado, so I've eaten my fair share of ribeye steaks. I can honestly say that the steak I consumed at this restaurant is the only good steak that I've had outside of the United States. I know that's a bold statement, but I've eaten 1000 ribeye steaks in my life, and I know what I'm talking about. It was perfection!
At the same time, the salad was really well made with lots of ingredients that were carefully chosen and finally prepared. And then there were warm, freshly baked rolls with butter. Absolutely to die for!
Finally, the Red House wine had a generous pour very reasonable price and the waiters bent over backwards to make sure that I was accommodated and happy in every way. I only wish I lived in Romania so that I could eat at this restaurant frequently.
Am primit un preparat cu friptură de ton mediu rară și a venit bine făcut, cu un miros neobișnuit. L-am mancat oricum (malul meu) si 2h mai tarziu mi s-a facut rau de stomac si am varsat.
Mâncare extrem de săracă și meniu prea scump.
Mancare buna! Dar, ca de obicei, oamenii fumează țigări electrice în restaurant. Există o zonă pentru fumat, dar nimănui nu-i pasă și oamenii fumează în zone de nefumători. Ceea ce este enervant, am venit să mă bucur de mâncare, dar trebuie să miros nu mâncarea, ci mirosul de țigări electronice.
Totul a fost ok !!
Mancarea este so-so, nimic deosebit. Chelnerii nu se chinuie sa iti ofere o experienta placuta. Propunerea chelnerului era " Va aducem un burger?" Pai si alteceva mai cunosti din meniul ala? Service destul de slab. Chelnerii nu urmaresc ce se intampla pe mese. Te lasa cu pahare goale cate 30 de minute. Experienta neplacuta. Nororc de zona si de snobi.
Wow, foarte recomandat, o experiență diferită, de la nivelul de serviciu excelent la mâncare și preț, merită,
Cu siguranță voi reveni acolo din nou
Cel mai prost burger pe care l-am mancat vreodata...
Mă refer la McDonald-urile mai bune decât această „carne” de cărbune.
Nimeni nu ne-a întrebat dacă mâncarea este bună și nu avem timp de petrecut în restaurant pentru a aștepta un nou fel de mâncare.
Pur și simplu nu poate fi mâncat, cărbune de cauciuc!
Carne de vită medie, serviciu foarte grăbit, atmosferă plăcută. Este un restaurant bun, dar carnea de vită pur și simplu nu este de calitatea descrisă și nu este gătită uniform. Una peste alta, este loc de îmbunătățire.
Recenzie: O dezamăgire care merită întregul meu salariu
Economisisem de mult timp pentru a-mi permite o vizită la „cel mai bun” steakhouse din oraș. Așteptam cu nerăbdare seara, imaginându-mă să gust în sfârșit o ribeye perfect gătită, care să merite fiecare bănuț. Dar realitatea s-a dovedit a fi o dezamăgire brutală.
În primul rând, carnea. Da, friptura a fost suculentă și fragedă, dar a fost complet fadă! Nici măcar un bob de sare, nici un praf de piper – doar o bucată simplă de carne, de parcă ar fi uitat din greșeală să o condimenteze. Acesta nu este standardul unui restaurant high-end; este gătit la cantină. Într-un loc care se mândrește că este premium, acest lucru este inacceptabil.
În al doilea rând, nu existau ierburi aromatice, nici usturoi, nici rozmarin — nimic. Nu în timpul procesului de gătire și nici măcar ca adaos opțional atunci când este servit. Se simțea ca și cum reduc costurile pentru fiecare element care face o friptură cu adevărat aromată.
În al treilea rând, prezentarea. O friptură potrivită trebuie servită pe o farfurie preîncălzită pentru a o menține caldă. Aici, farfuria era rece, așa că în timp ce tăiam prima bucată, restul se răcea deja. Orice sentiment de experiență culinară premium a fost complet pierdut.
Dar partea cea mai absurdă? Serviciul. Pe parcursul întregii serii, nimeni nu ne-a verificat nici o dată pentru a vedea dacă avem nevoie de altceva. Având în vedere faptul că această friptură mi-a costat salariul pentru întreaga săptămână, lipsa de atenție a făcut să simt că mâncăm la un fast-food.
Verdictul: nu am plecat doar dezamăgit, ci am plecat furios. Dacă veți percepe atât de mult pentru o friptură, învață măcar cum să o asezonezi și respectă-ți oaspeții. nu mă mai întorc niciodată.
I have been to this restaurant on a sunday, it was really cold on the terrace we asked to move inside but the waiter told us that he cant let us move inside, especially inside there were free tables.
The food came cold, i asked for medium cooked rib eye they made it well done, and they did not want to make a new rib eye.
Terrible staff!
O experienta culinara excelenta, cu un meniu variat si servicii impecabile.
Am incercat New York Steak si a fost fraged, suculent si perfect gatit.
Atmosfera placuta si personalul atent completeaza perfect experienta.
Restaurant cu bun gust în zonă Primăverii unde poți lua masa sau poți organiza întâlniri în cadrul cărora sa poți servi și masa. E bine!
Foarte slab. Am venit aici la recomandarea mai multor persoane, insa am ramas destul de dezamagit. In primul rand atmosera a fost un lucru care a lasat de dorit. Foarte multa galagie, oameni care tipa si se striga dintr-un colt in altul al restaurantului. De asemenea, mancarea a fost foarte slaba. Pastele cu creveti cu nu erau mai mult decat niste paste de 6 lei peste care a fost aruncat putin sos Barilla, si desigur crevetii au incetat sa apara. Carnea de vita putea avea potential, insa pe o parte era total arsa, iar pe cealalta parte era cruda. In schimb, am apreciat servirea. Chelnerii sunt foarte politicosi si au un foarte bun simt al umorului. Nu vom mai reveni.
Experiență absolut uimitoare!!
Dacă sunteți în căutarea unui loc scump, care să vă servească o bucată de carne de vită îngrozitoare, plină de untură dezgustătoare, înspăimântătoare, strunoasă și plină de cartilaje necomestibile, atunci acesta este cel mai bun loc din oraș. Ai lovit jackpot-ul!
Vrei și tu friptura ta, rară, medie, bine făcută? Bingo! Bucătarul va face oricum orice naiba vrea cu el.
Întreaga experiență este completată de uimitoarea salată de 6RON de la Lidl combinată fie cu floarea soarelui, fie cu cel mai ieftin ulei de măsline care însoțește friptura.
Fripturi bune și cocktailuri bune. Chelnerul nostru a fost superb.
Dacă nu este încă un loc de cult pentru iubitorii de friptură, cu siguranță este pe drumul cel bun. Am primit ce am comandat mediu rar la maxim, l-am mâncat până în oase :)
Plus piure de cartofi cu trufe, linge degetele delicios.
În așteptarea preparatului, am băut o bere de grâu și am mâncat un rulou cald cu măsline.
Nu este ieftin dar este foarte bun, il recomand!
Preparatele au fost magnifice, iar servirea de 10+
Am comandat friptură feliată și au uitat să o felieze, am comandat și friptură medie și a fost gătită neuniform deoarece pe partea mai groasă era aproape albastră.
Servirea este bună și atmosfera a fost grozavă, dar mă aștept la mult mai mult la calitatea mâncării pentru un restaurant cu această gamă de preț.
Un restaurant cu carne pentru iubitorii de carne
Official cel mai prost reataurant din bucuresti. Nu mai are nici o treaba cu Osho de alta data. Nu stiu cum puteti sa serviti asemenea mancare proasta. Burata care de fapt nu este burata . Burgerul wagyu care nu are nici o treaba cu carnea wagyu . Groaznica! Rusinos foarte Rusinos pt ce a-ti ajuns.
Mâncarea a fost fripturi delicioase uimitoare într-un cadru bun. Am închis locul în timpul vizitei noastre.
Administrator/gazdă foarte nepoliticos (doamnă). Ajunși la 11.50, au fost săriți la ușă de o gazdă foarte arogantă spunându-ne că nu mai servesc meniul de mic dejun (deși preiau comenzi până la 12.00).
Am încercat să negociez acest lucru, am răspuns într-un mod nepoliticos și s-au făcut proști de noi.
Am rezervat o masă cu 2 săptămâni în avans, am menționat că este pentru un brunch de ziua de naștere. Nimic nu a fost luat în considerare.
O experiență foarte neplăcută și a stricat starea de spirit.
Ar trebui să mănânc o friptură așa cum mi-a sugerat un prieten de-al meu, dar nu știam să mergem acolo în acea zi și am luat o supă de pește, salată italiană și somon.
Prima era prea lichida si intr-adevar cu foarte putini pesti, salata era plina de ulei si greu de mancat. pentru somon fotografia vorbește singură. Foarte rău. Pentru moment sunt foarte înșelat. O să încerc, poate, altă dată.
Am comandat steak medium si aproape jumatate a fost complet nefacut. Total dezamagitor, nu voi reveni
dezamăgitor
Un restaurant f.bun cu ștaif mai pe românește unde poți sa mănânci un steak de vita foarte bun și nu numai recomand.
De fiecare dată am avut o experiență excelentă. Mâncarea, servirea și ambianța sunt superioare altor restaurante.
Zonă foarte luxoasă a Bucureștiului, mâncarea a fost, de asemenea, standard de steakhouse de lux, fripturi excelente fie că sunt maturate uscate sau prime, garnituri delicioase și toate la prețuri ridicate, dar în general accesibile. Este mai degrabă pentru călătorii de afaceri și nu tocmai pentru a lua masa cu prietenii, decât dacă ocazia este potrivită.
O experiență minunată. Am început cu un tartar de vită și cu o brânză feta în crusta de susan, după care un beef fillet royal și un ribeye Uruguay. Carnea foarte fragedă și gustoasa.
Vom reveni cu drag!
Foarte buna mancare (Beef Fillet)!
Andrei Blondu a fost foarte amabil.
O sa revenim cu placere!
Multumim!
Locale ben curato, lo staff molto gentile e professionale, ciorba ni ... ma la carne era buonissima.
Lo consiglio🇷🇴❤️
Unul dintre cele mai bune steakhouse-uri din București!
Aveti fripturi de sute de lei dar nu aveti bani de o amarata de rampa ca sa fie restaurantul accesibil pentru persoanele cu handicap.
Very nice food, loved it and the salt was epic.
Aici poți avea cea mai bună experiență de restaurant! De la chelner la bucătar, toți sunt drăguți și prietenoși, cu zâmbetul pe buze și bucuroși să vă ajute! Cele mai bune aperitive, cea mai bună carne, cele mai bune deserturi și o cafea grozavă!
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.