Steakhouse: T-Bone, rib eye, tenderloin steaks and the most delicious American style culinary recipes.
11:00-00:00
11:00-01:00
11:00-01:00
11:00-01:00
11:00-01:00
11:00-01:00
11:00-01:00
Da
Da
ADRESA: 56th Franceza Street Bucharest, Romania
TELEFON: +40 756 600 000
I had lunch there today, I have ordered Ribeye Steak, it wasn't as I expected and well over priced with no sides.
A fost minunat și liniștit când am mers, ceea ce ne-a plăcut. Mâncarea și serviciul au fost uimitoare!
Recomand ! Raport calitate pret , ok .
Mancarea foarte buna , servirea excelenta , personal amabil !
Ambianta foarte plăcută, muzica live, servire buna, dar mâncarea nu e pe măsura unui restaurant cu asemenea faima, probabil s-au schimbat bucătarii. Am luat coaste de berbecuț care erau foarte pline de grăsime și uleioase, iar pieptul de rață era OK la gust dar sincer și la Ikea găsești rață cu gust OK, mă așteptam la mai mult, iar sparanghelul erau doar 2 fire mici și subțirele, nu semanau cu pozele de prezentare unde arătau 3 fire de sparanghel mari și sănătoase... Și nici șervețel sa acoperim pantalonii nu am primit, cum se face in (aproape) orice restaurant. Dau 4 stele cu indulgență, însă nu cred că mai revenim prea curand
Coastele de vită sunt bune dar nu sunt slow cook . Fiți atenți că s-ar putea să se afle bucăți de oase ascuțite printre ele . PS nu mai merg acolo niciodată ( stătea cu ochii pe mine de zici că le-am voi fura restaurantul.. :(
נסעתי במיוחד בגלל הבשר המעושן , המליצו לי על המבורגר עם כבד אווז , היה פשוט מושלם ,אחלה שירות , מומלץ בחום,
A fantastic and friendly place where you can only feel good!! Ioan is a perfect host and I consider him a friend from the very first time I was there. I am from Italy and I think it is difficult, also in Italy or in Tuscany, to find a place where meat is so good. I always come here when I am in Bucarest. Five stars for sure!!
Expensive. Gratin not cooked. But still nice steak
Mâncarea este genială și Ivan și Alice s-au îngrijit foarte bine de mine. Aș recomanda friptura T-Bone. Merită să plătești puțin mai mult pentru.
Locația, ce trebuie. Calitatea produselor, foarte bună pentru ce se servește prin București la suprapreturi.
Am intrat cu 20 de minute înainte de ora de închidere și am fost întâmpinat frumos. Mi-am plasat comanda pentru o friptură bună și am fost plăcut surprins de gust. Mâncare grozavă, mediu bun, situat central. Mă întorc.
Cea mai bună cină pe care am avut-o în București
Nimic de-a face cu o capcană pentru turiști și mâncăruri foarte sincere pentru banii lor cu o alegere de top de friptură și burger
Servicii grozave, rapide. Mâncare excelentă și atmosferă superbă. Am avut platou de fripturi și masă dulce (selectie de deserturi). Totul a fost delicios!
Mâncare și atmosferă grozave. Merită 👌
Un loc frumos cu un design industrial si atractiv si spatii mari. Meniu în principal cu carne, dar cu multe alte opțiuni. Porțiile nu sunt mari și costă destul de mare pentru tipul de restaurant. Carne de calitate bună dar nu excepțională, cu rețete destul de simple. Servire bună cu chelnerițe foarte amabile și bune.
Ne-a plǎcut enorm❤️
Mâncare excelentă, loc primitor, personal de top
Am combinat plata taxei la Piata Amzei cu un steak delicios la Red Angus si un pahar de Lacerta🥂❤️
Nothing special, but too pricey. Overall good place, but way too expensive
Atmosferă plăcută, serviciul a fost foarte simplu.
Fripturile servite goale singure, orice parte, cum ar fi cartofii sau salata, este taxată suplimentar, ca și cum prețul fripturii nu ar fi fost suficient pentru a acoperi deja părțile.
Serios prea scump fără un motiv aparent... 100 EUR plătiți pentru două ribeyes, 2 pahare de vin de casă și cartofi sunt mult prea abrupte pentru mâncare și serviciu obișnuit.
1 dintre ribeye-urile servite avea mult prea multă grăsime decât se aștepta pentru prețul său.
Pentru a completa experiența deloc grozavă de la sfârșitul cinei, m-am simțit presat să las bacșișuri, deoarece personalul a indicat că dacă aleg să plătesc 10%, 12% sau 15% în bacșișuri, am întrebat dacă pot face 5% doar la solicitare. răspunsul nu - pentru a primi bacșiș de către client, de obicei, personalul trebuie să ofere un serviciu peste medie sau bun, bacșișul de 10% sau peste nu ar trebui să fie obligatoriu.
În general, configurație și atmosferă plăcute, mâncarea este medie și raportul preț-calitate este ieșit din lumea asta.
100 EUR ar trebui să vă aducă o masă cu 3 feluri de mâncare pentru 2 persoane în altă parte, vă recomandăm insistent să faceți acest lucru.
Suntem foarte bucuroși! Mâncarea a fost foarte delicioasă, am încercat friptura de vită.
Calitate constantă livrată într-un spațiu prietenos și adecvat. Burgeri clasici buni și personal atent într-un cadru american vechi.
Am fost intr-o vineri seara si destul de ciudat nu prea era nimeni in restaurant.O lista lunga de vinuri dar din vinurile romanesti pe care am dorit sa le comandam nu aveau nici unul ( urma sa vina comanda a doua zi!!! ). Dorind totusi un vin romanesc am luat vinul casei produs pentru ei de catre crama Lacerta. Slab calitativ. Aripioarele de pui au fost banale, cartofii cam uscati. Preturi mari versus ceea ce se ofera. Nu mai revenim.
Servire excelentă, mâncare excelentă, totul instant
Personalul a fost cu adevărat drăguț și primitor. Ne-au oferit o primă experiență grozavă. Recomand cu siguranta!! Mâncarea a fost, de asemenea, uimitoare. Cea mai buna friptura pe care am gustat-o!!!
Am avut o masă delicioasă și băuturi aici. O vizită merită mai mult decât merită.
Mancarea nu merita! In rest e nice!
am avut o seară foarte frumoasă, servicii bune, mâncare foarte gustoasă,
Excelent restaurant cu fripturi! Foarte recomandat
loc frumos, confortabil
Carne incredibil de grozavă. Sâmbătă seara de friptură completă cu desert. Mulțumesc Alice pentru recomandări și servicii.
Locul arată frumos și serviciul a fost prietenos și atent, dar mâncarea a fost doar puțin dezamăgitoare. Miza, deși a fost gătită conform cererii, nu a venit atât de fierbinte pe cât se aștepta, ceea ce i-a luat din gustul. Aveau cartofi prăjiți cu usturoi cu țăruș și nu i-au plăcut prea mult, erau puțin prea grasi și nu erau proaspăt gătiți, ci mai degrabă reîncălziți. Am avut și o supă cremoasă de legume, care a fost destul de bună, dar crutoanele care au fost servite cu ea aveau un gust afumat care nu a completat deloc supa. Prețurile sunt superioare, așa că mă așteptam la o mâncare mai bună.
Red Angus Steakhouse are o atmosferă plăcută, confortabilă, cu muzică bună și personal prietenos. Am comandat salata Red angus, piure cu trufe, gratar de leguminoase si Master rib eye - toate preparatele au fost exceptionale, salata mi-a depasit asteptarile, carnea din ea a fost frageda, delicata. Gusturile din toate felurile de mâncare sunt perfect echilibrate.
Multe mulțumiri restaurantului pentru timpul minunat și mulțumiri speciale bucătarului.
Preturi peste medie, mancare per total buna.
Totusi, nu as mai merge niciodata din cauza atitudinii de carciumar morocanos a patronului (in varsta si chel).
O atitudine si un ton total gresite pentru orice restaurant in 2024.
Nu merita niciun ban lasat in acel local.
Restaurantul este foarte sincer. Oferă burgeri clasici foarte gustoși, iar personalul este politicos. Nu există surprize, dar în schimb poți savura o cină americană cu ingrediente bune.
O reală plăcere să mâncăm acolo am mers special de la Brașov la București pt a lua cina acolo. Vinul nota 10 măduva și grilul de porc excelent sa nu mai spun de desert. Servirea de excepție o sa revenim cu drag mereu.
Atât de delicios.
Cartofii prăjiți erau nefăcuți :)
Best beef tartare ❤️
Impecabil și delicios!!! Amabili oamenii și atmosfera super faină!!!
Steak corect.
Platoul de fructe de mare a fost genial.
Am comandat de la ei vita medium, cartofi crocanti prajiti si o supa crema de rosii cu inele de ceapa si atasez poze sa vedeti ce a ajuns:
Oameni buni si mancare buna
Mancarea a fost ok. Chelnerul nu a fost fericit când am vrut să împărțim nota. Pufăind și pufăit. Locul era foarte gol.
Cel mai bun Tomahawk pe care l-am avut vreodată!!!
Restaurantul plin de frumusețe și „scaune” minunate la bar. voi reveni
Foarte frumos interiorul.
Am mers într-o zi de marți și am beneficiat de toată atenția personalului.
Am comandat platoul de steak și a fost excelent preparat, servit și savurat lângă un vin roșu sec, pe îndelete.
Prețurile sunt peste medie, recomand o discuție cu personalul, in prealabil, pentru rezervare si detaliile meniului.
Mâncare mică și scumpă. Multă estetică în local, dar fără reguli de servire
Super locație!
Nu recomand.
Inițial ne-a preluat o doamnă drăguță dar apoi a venit un domn morocănos și ne-a preluat comanda. La felul cum răspundea îți era greu să i ceri sau să întrebi ceva.
Am comandat salată cu black angus și tomahawk cu hribi și cartofi. Salată (multă salată) sărăcuță cu urmă de vită a fost acceptabilă. Tomahawk-ul era cam fad, fără gust, sos de hribi ff putin și nu prea grozav. Hribii nu aveau deloc textura. Cartofii erau buni dar iarăși, fără sare.3 frunze de salată.
Am mai comandat și un cheesecake pe care domnul a uitat să l aducă. După 15 min de așteptare am cerut nota. Datorită atitudinii neprietenoase, nu am lăsat deloc bacșiș. L-am cam înfuriat🫢 oricum și modul de a cerși bacșișul (apare pe nota de plată ca și cum e obligatoriu) mi se pare nerespectuos.
Cam asta e. Nu aș mai merge din nou.
Restaurantul are o atmosferă confortabilă, mai ales când afară ninge, iar două seminee ard cu căldură. Scaunele de bar sunt șei autentice, pentru o experiență de călărie cu adevărat plăcută.
Mancarea este ok. Meniul este bogat, de la carne de vită, capră, porc la pește și creveți, deși restaurantul se numește steakhouse.
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.