Steakhouse: T-Bone, rib eye, tenderloin steaks and the most delicious American style culinary recipes.
11:00-00:00
11:00-01:00
11:00-01:00
11:00-01:00
11:00-01:00
11:00-01:00
11:00-01:00
Da
Da
ADRESA: 56th Franceza Street Bucharest, Romania
TELEFON: +40 756 600 000
ADRESA WEB: http://www.redangus.ro/
Impecabil și delicios!!! Amabili oamenii și atmosfera super faină!!!
Steak corect.
Platoul de fructe de mare a fost genial.
Am comandat de la ei vita medium, cartofi crocanti prajiti si o supa crema de rosii cu inele de ceapa si atasez poze sa vedeti ce a ajuns:
Oameni buni si mancare buna
Mancarea a fost ok. Chelnerul nu a fost fericit când am vrut să împărțim nota. Pufăind și pufăit. Locul era foarte gol.
Cel mai bun Tomahawk pe care l-am avut vreodată!!!
Restaurantul plin de frumusețe și „scaune” minunate la bar. voi reveni
Foarte frumos interiorul.
Am mers într-o zi de marți și am beneficiat de toată atenția personalului.
Am comandat platoul de steak și a fost excelent preparat, servit și savurat lângă un vin roșu sec, pe îndelete.
Prețurile sunt peste medie, recomand o discuție cu personalul, in prealabil, pentru rezervare si detaliile meniului.
Mâncare mică și scumpă. Multă estetică în local, dar fără reguli de servire
Super locație!
Nu recomand.
Inițial ne-a preluat o doamnă drăguță dar apoi a venit un domn morocănos și ne-a preluat comanda. La felul cum răspundea îți era greu să i ceri sau să întrebi ceva.
Am comandat salată cu black angus și tomahawk cu hribi și cartofi. Salată (multă salată) sărăcuță cu urmă de vită a fost acceptabilă. Tomahawk-ul era cam fad, fără gust, sos de hribi ff putin și nu prea grozav. Hribii nu aveau deloc textura. Cartofii erau buni dar iarăși, fără sare.3 frunze de salată.
Am mai comandat și un cheesecake pe care domnul a uitat să l aducă. După 15 min de așteptare am cerut nota. Datorită atitudinii neprietenoase, nu am lăsat deloc bacșiș. L-am cam înfuriat🫢 oricum și modul de a cerși bacșișul (apare pe nota de plată ca și cum e obligatoriu) mi se pare nerespectuos.
Cam asta e. Nu aș mai merge din nou.
Restaurantul are o atmosferă confortabilă, mai ales când afară ninge, iar două seminee ard cu căldură. Scaunele de bar sunt șei autentice, pentru o experiență de călărie cu adevărat plăcută.
Mancarea este ok. Meniul este bogat, de la carne de vită, capră, porc la pește și creveți, deși restaurantul se numește steakhouse.
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.