Templul Soarelui - TIAN FU in transcrierea fonetica a limbii chineze - este o denumire traditionala din Sichuan cu semnificatia de "Casa Cerului", adica locul unde gasim bogatia si fericirea suprema. In Sichuan aceasta expesie-metafora este atribuita restaurantelor care ofera cele mai bogate sortimente culinare.
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
Da
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Mihai Eminescu 151, Bucharest Romania
TELEFON: +40 21 212 2955
23 martie - am fost anuntati ca se poate plati doar cash. Dar este un bancomat la cativa metri de local. N am primit nota, pretul final ni s a comunicat verbal :)) de prisos sa spun ca bancomatul cu pricina nu functiona etc - sigur nu e vina localului, dar hey- cum vina asta doar cash, fara nota de plata - probabil daca ceream bon ni se radea in nas. Mancarea average si adusa fara nicio noima. Frig in local. De cand s a ajuns in halul asta intr un local in care in final am platit peste 200 de lei doua persoane fara sa bem altceva decat un prigat? Pentru ca sigur nici apa nu era la cantitate mai mica de 1 l sau cat era, iar de tap water nici nu mai vorbesc - nu s a auzit acolo si nici n am insistat. Oare patronii sunt la curent cu practicile astea? De evitat, nu recomand.
Pentru modul in care raspundeti clientilor nemultumiti… Angajati-va o echipa de PR, URGENT!
Un jeg de locatie din toate punctele de vedere. Vrei sa-ti strici ziua? Du-te la Templu Soarelui.
Mâncare cu viermi, ti-o aduce rece, personal care nu vorbește nici măcar engleză ! oribil
Mâncarea a fost foarte bună, dar serviciul, din păcate, nu atât.
Mâncărurile din carne de vită sunt excelente, sunt un mare fan. Carne de vita picanta in imagine. Om-nom-nom! Restaurantul Templul Soarelui de pe strada Eminescu rămâne restaurantul meu chinezesc preferat din București!
Mamcarea nu este asa gustoasa. Calitate de fast food ordinar. Cred ca un review real ar fi de 3.5. O mancare pe care o mananci ca nu mai poti de foame dar pe care nu ai alege-o daca ai stii cum e.
Mâncarea este delicioasă, interiorul este în stil chinezesc, există o terasă de vară
Obisnuiam sa comand des de aici (3-4 ori pe saptamana), dar m-am lecuit complet:
PRO:
- e singurul restaurant de la care mancarea vine super calda si buna de mancat
- nu fac economie la gramaj, box-urile sunt umplute cu varf (poza 1)
CONTRA:
- de fiecare data comenzile ajungeau putin curse (indiferent de livrator), dar ultimele 3 comenzi le-au facut praf de tot (pozele 2, 3 si 4). Cred ca in decursul vietii am plasat sute de comenzi de la restaurante din tara, dar niciodata nu am primit comenzile in halul asta.
Trebuie sa isi rezolve problema cumva. Alte box-uri, alt mod de ambalare, se gasesc solutii. Niciun restaurant chinezesc nu trimite mancarea asa.
Banii i-am luat inapoi de la Bolt Food, dar nu mai comand niciodata de la ei. Pacat.
Mâncare super bună, ambianță plăcută și discretă
Timpi mari de așteptare a comenzii, in interior se fumeaza ca pe vremuri, preturi prea mari pe ce ofera. De evitat.
Mâncarea este bună, dar, ca toate restaurantele chinezești, devin moi în folosirea condimentelor asiatice adevărate. Fii din nou curajos și gătește mai mult ca în China.
Mâncare foarte buna, prețuri corecte, servire rapida si eficienta.
Atmosfera lasă un pic de dorit, arata exact ca acum 15 ani de zile, nefiind deloc renovat in toti acești ani
Bucătărie chinezească minunată, cu o mulțime de opțiuni din care să alegeți și toată lumea este super prietenoasă. Trebuie să încercați puiul cu susan și orezul yang zhou, sunt preferatele mele!
Mâncarea este gustoasă, personalul amabil și atmosfera plăcută, recomand!
Un personal jovial și politicos a primit rapid comanda noastră și nu am simțit nicio întârziere în a o aduce la masă.
Mâncarea gustoasa dar trebuia mai caldă puțin, aparatul de card nu funcționa. Totuși o frumoasa întoarcere în timp. Știu locul de când s a deschis.
Desi in urma cu patru zile am facut o rezervare telefonica pentru cinci persoane la masa de pranz, cand am ajuns la localul din Eminescu am aflat ca rezervarea nu exista. Personalul a fost, pot spune, chiar obraznic.
Nu am mai avut curiozitatea sa gust mancarea deoarece am plecat la alt restaurant.
Daca vreti sa inchideti localul, pune-ti lacatul pe usa! Daca nu, asigurati-va ca personalul este pregatit si acorda respectul cuvenit clientilor.
Am ajuns într-o duminică în jur de ora 15. A trebuit să așteptăm în jur de 30 de minute să ne fie luată comanda, iar ospătarul s-a scuzat prin a motiva că sunt doar doi oameni care lucrează în tot restaurantul, și un singur bucătar. Supele au fost bune, însă unele din porțiile de mâncare au venit complet reci, de nemâncat; părea că așteptaseră ceva vreme ca să le termine pe toate. A fost prima oară în viață când am trimis o farfurie înapoi, însă mi s-a spus că o voi plăti orice ar fi, deoarece mâncasem deja din ea. Restul de porții a fost adus într-o ordine aleatorie, orezul și tăițeii fiind ultimele. De asemenea, decorul este cam prăfuit, decorațiunile tradiționale sunt legate cu bucăți de plastic, însă asta ar fi ultima problemă.
Poate ar trebui ca managementul să investească în mai mult personal sau în mese mai puține, deoarece a fost o experiență foarte neplăcută și din punct de vedere al servirii, și al mâncării.
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.