Templul Soarelui - TIAN FU in transcrierea fonetica a limbii chineze - este o denumire traditionala din Sichuan cu semnificatia de "Casa Cerului", adica locul unde gasim bogatia si fericirea suprema. In Sichuan aceasta expesie-metafora este atribuita restaurantelor care ofera cele mai bogate sortimente culinare.
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
Da
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Mihai Eminescu 151, Bucharest Romania
TELEFON: +40 21 212 2955
ADRESA WEB: https://www.templulsoarelui.ro/
Mâncare foarte buna, prețuri corecte, servire rapida si eficienta.
Atmosfera lasă un pic de dorit, arata exact ca acum 15 ani de zile, nefiind deloc renovat in toti acești ani
Bucătărie chinezească minunată, cu o mulțime de opțiuni din care să alegeți și toată lumea este super prietenoasă. Trebuie să încercați puiul cu susan și orezul yang zhou, sunt preferatele mele!
Mâncarea este gustoasă, personalul amabil și atmosfera plăcută, recomand!
Un personal jovial și politicos a primit rapid comanda noastră și nu am simțit nicio întârziere în a o aduce la masă.
Mâncarea gustoasa dar trebuia mai caldă puțin, aparatul de card nu funcționa. Totuși o frumoasa întoarcere în timp. Știu locul de când s a deschis.
Desi in urma cu patru zile am facut o rezervare telefonica pentru cinci persoane la masa de pranz, cand am ajuns la localul din Eminescu am aflat ca rezervarea nu exista. Personalul a fost, pot spune, chiar obraznic.
Nu am mai avut curiozitatea sa gust mancarea deoarece am plecat la alt restaurant.
Daca vreti sa inchideti localul, pune-ti lacatul pe usa! Daca nu, asigurati-va ca personalul este pregatit si acorda respectul cuvenit clientilor.
Am ajuns într-o duminică în jur de ora 15. A trebuit să așteptăm în jur de 30 de minute să ne fie luată comanda, iar ospătarul s-a scuzat prin a motiva că sunt doar doi oameni care lucrează în tot restaurantul, și un singur bucătar. Supele au fost bune, însă unele din porțiile de mâncare au venit complet reci, de nemâncat; părea că așteptaseră ceva vreme ca să le termine pe toate. A fost prima oară în viață când am trimis o farfurie înapoi, însă mi s-a spus că o voi plăti orice ar fi, deoarece mâncasem deja din ea. Restul de porții a fost adus într-o ordine aleatorie, orezul și tăițeii fiind ultimele. De asemenea, decorul este cam prăfuit, decorațiunile tradiționale sunt legate cu bucăți de plastic, însă asta ar fi ultima problemă.
Poate ar trebui ca managementul să investească în mai mult personal sau în mese mai puține, deoarece a fost o experiență foarte neplăcută și din punct de vedere al servirii, și al mâncării.
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.