În “Atelier de Cuisine”, bucătarul nostru, Chef Vincent prețuiește și trăiește fiecare experiență gastronomică.
Restaurantul reunește într-un tot unitar, trei concepte principale: bistro (activitatea principală a restaurantului, cu posibilitatea de servire în restaurant sau livrare la domiciliu), boutique (un magazin fizic și online, în care găsiți produse “de casă”, locale) și aperitif (care cuprinde servicii de catering și organizare de evenimente, precum cursurile de gătit).
10:00-16:00
10:00-16:00
10:00-16:00
10:00-16:00
10:00-16:00
Inchis
Inchis
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Teodor Mihali 64, United Business Center Riviera, Cluj-Napoca, Romania
TELEFON: 0770875970
ADRESA WEB: https://www.atelierdecuisine.ro/
Servirea exemplară, antricotul de vită de vis. Recomand.
Oamnii știu ce fac. Aveam de organizat un eveniment privat de 15 oameni și m-au ajutat inclusiv cu locuri de parcare pentru invitați. Comunicarea perfectă, cu meniu și poze trimise pe WhatsApp și răspuns inclusiv în afara orelor de lucru.
Meniul a fost de nota 12 din 10. Pieptul de rață a fost demențial, iar desertul Bavarois cu caramel sărat a fost ceva ce n-am mai încercat până acum.
În plus, prețurile mi se par absolut decente pentru ceea ce oferă. 35 RON meniul zilei pentru supă + fel principal SAU fel principal + desert mi se pare ok.
Categoric recomand!
Porții mari de deliciousness care îți dau senzații cum nu s-au mai văzut în Cluj. Excepțional! O sa povestesc mult inante despre aceasta experiență
Am fost odată, încă o dată si voi reveni. Mâncarea este bună, deosebită, iar proprietarul - chef-ul, foarte atent. Felicitari si sa nu va schimbați!
Minunat.. Am fost serviti cu niste frigarui delicioase de rata si obraz de porc. Ne. am simtit ca in Franta.. Am vorbit mult in franceza cu Cheful..care e si Sef☺️.. E momentul acela cand intelegi cu adevarat ca Europa poate fi ceea ce au visat cei ce au gandit ca putem fi Uniti in Diversitatea noastra...
O seară superbă, mâncarea și vinul... o Epopee. Viencent, Laurent merci beaucoup.