Situat în inima Clujului, restaurantul Epoca Bella te întâmpină în atmosfera unică a celei mai vechi piețe clujene. Bucură-te de noua experiență, de spiritul creativ ce reinventează tradiția culinară a locului.
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
Da
Da
Da
ADRESA: Piața Muzeului 4, Cluj-Napoca 400019
TELEFON: 0751333666
ADRESA WEB: https://www.epocabella.ro/
Nu recomand. Mâncarea fără gust, servirea foarte crispată. Am plecat lăsând mâncarea în farfurii.
O locatie cu un ambient extrem de placut.
Servire si produse impecabile.
Perfect in every way.
Mâncare foarte gustoasă, locație plăcută și confortabilă cu grădină liniștită. Mesele din grădină sunt puțin prea mici pentru a lua prânzul, dar pentru o cafea și un desert sunt pur și simplu perfecte
Am organizat o cununie civila la acest restaurant. Comunicarea a fost anevoioasa, avand in total 4 persoane cu care am discutat de la care am auzit o varianta diferita de fiecare data. Sfatul meu ar fi sa va aliniați intern in legatura cu mesajul pe care il trimiteti clientului. Primirea din prima zi cand am venit sa discutam despre o potentiala rezervare a fost rece, desi restaurantul era vizibil gol, ni s-a zis ca nu avem rezervare si voi doar asa functionati, dar daca am mentionat ca vrem sa facem o cununie la voi, discursul s-a schimbat brusc. Chelnerul pe care l-am avut in ziua respectiva ne-a servit si vorbit extrem de frumos, ne-a facut mare placere sa-l avem la masa, dar a fost prezentat foarte dificil procesul de rezervare. Apoi am avut tangenta cu colega voastra, cu care mi-a fost extrem de greu sa o conving sa se plieze pe nevoile noastre, si nu pe ceea ce stie dansa ca ar trebui sa fie oferit. Ceea ce m-a deranjat poate cel mai tare la dansa a fost tonul pe care a comunicat cu noi, ne-a luat de sus, si radea aproape ironic la ceea ce-i ceream. Din pacate ce am discutat nu s-a aplicat in ziua cununiei, rezervarea desi a fost facuta afara, masa a fost pregatita inauntru, a fost pe 18 persoane in loc de 20, mesajul angajatilor a fost ca nu s-a transmis catre ei acest lucru. Chelnerul care ne-a servit a fost vizibil incepator, a scapat tacamurile des, a incurcat 2 comenzi, si a fost prea absent de la masa, dar ne-am descurcat noi cu vinurile, apa si toate cele. La un bacsis de 10% obligatoriu, nu au fost servicii care sa merite acesti bani. E tanar si va invata, dar nu trebuia trimis catre masa noastra. Mancarea a fost buna, ambianta placuta, dar as face niste o mica schimbare, in sensul ca as pune pernite de pluta pe picioarele scaunelor, sau orice accesoriu care ar estompa zgomotul constant al scaunelor pe podea.
Nu v-as putea recomanda pentru evenimente in viitorul apropiat, nici nu as face rezervari pentru cinele si delegatiile pe care le avem la lucru, dar sunt sigur ca o schimbare de atitudine fata de oaspeti, mai mult profesionalism in comunicare si in instruirea angajatilor, si veti fi pe drumul cel bun catre un restaurant demn de recomandat.
Frumos!
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.