Situat în inima Clujului, restaurantul Epoca Bella te întâmpină în atmosfera unică a celei mai vechi piețe clujene. Bucură-te de noua experiență, de spiritul creativ ce reinventează tradiția culinară a locului.
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
Da
Da
Da
ADRESA: Piața Muzeului 4, Cluj-Napoca 400019
TELEFON: 0751333666
Sunt stele, dar eu sunt între ele:
Mancare 4,5*
Serviciu 4.5*
In interiorul restaurantului 5*
Toalete 4,5*
I recently visited Epoca Bella restaurant, and I was truly impressed by the amazing ambiance and excellent customer service. I ordered pasta carbonara along with chicken and chips. The presentation was beautiful, though I found the chicken a bit bland and the pasta slightly salty.
As a sous chef, my intention is not to criticize but to offer constructive feedback. When I shared my concerns, the staff was incredibly kind and even offered me a complimentary dessert, which I deeply appreciated.
On a positive note, their cocktails are absolutely top-notch!
Atmosferă plăcută, personal foarte amabil și atent la detalii. Preparatele au fost delicioase, servirea foarte punctuală, cu siguranță vom reven
Excellent modern cuisine. Lots of attention to detail and great service.
Față de primele vizite nu a fost ce ne-am așteptat.
O experiență plăcută, preparate gustoase și personal amabil și bine pregătit!
Am luat cina in doi. Doua portii de paste, desert si bauturi. Am fost informat ca in loc de ciuperci galbiori au mix de ciuperci de padure. Cand au adus pastele ale mele erau aproape reci iar portiile destul de mici. In schimb carnea de vita a fost gustoasa.
Desertul a fost ok, nimic special si iar, portia destul de mica.
Atmosfera placuta si servirea foarte buna.
Familia mea și cu mine am fost la epoca bella de mai multe ori și am avut întotdeauna o părere bună despre asta, dar recent nu suntem siguri ce s-a întâmplat. Am avut peste si jumatate din peste era nefiert, pe farfurie era apa in jurul pestelui din ceea ce presupun ca il dezgheta (dar nu a dezghetat suficient) si am primit si un desert rasfatat. A fost eliminat din factură, dar nu a existat nicio scuză sau ceva asemănător cu serviciul clienți. Păcat să văd declinul restaurantului, dar cred că a fost ultima dată când am fost acolo.
Cină nereușită
Astăzi, 2 februarie 2025, am luat cina cu familia (6 persoane), o cină care mi-aș fi dorit să fie festivă, dar calitatea și cantitatea mâncărurilor nu a fost pe măsura așteptărilor noastre.
Piept de rață cu salsa de fistic, ceapă verde, piure de conopidă și parmezan;
- o fâșie mică de piept de rață de aproximativ 7 cm lungime cu diametrul nici măcar o linguriță, presarată cu fistic tocat și puțin lichid verde, nici vorbă de salsa, fără nici un gust, carnea era tare, pielea era cauciucata și imposibil de mestecat. , garnitura, piureul de conopida cu parmezan consta din 3 lingurițe de pastă de conopidă apoasă fără gust, fără parmezan și rece. Acest meniu a fost foarte prost gătit, și costă 88 de lei porția. Puțin, rău și scump !!
Scaloppine de mușchi de porc cu sos de trufe și piure de cartofi;
- carnea a fost uscata, tare, insuficient gătită, abia se putea tăia cu cuțitul și te dureau fălcile la mestecat, evident rece.
Aperitiv de 135 de lei nu avea porchetta pentru că tocmai s-a terminat. Așa că am primit doar prosciutto crudo, parmezan și 4 bruschete mici de tot, așa cum obișnuiam să tai „soldaței” copiilor mei când erau mici. Aici m-am simțit jefuită .....135 lei pentru 5-6 felii de prosciutto și câteva cuburi mici de parmezan.
În 2022 am fost la Epoca Bella și am fost foooarte mulțumiți.
Astăzi a fost o experiență cât se poate de proastă și cu siguranță NU vom reveni și NU vom recomanda altor persoane acest restaurant !!!
Servirea bună, dar mâncarea gătită prost, fără gust, ceea ce ar trebui să fie cald a fost rece și nu respectă cantitatea din meniu !!!
În loc să progresați din anul 2022 până în 2 febr. 2025, ați regresat. Păcat.
Cină nereușită
Astăzi, 2 februarie 2025, am luat cina cu familia (6 persoane), o cină care mi-aș fi dorit să fie festivă, dar calitatea și cantitatea mâncărurilor nu a fost pe măsura așteptărilor noastre.
Piept de rață cu salsa de fistic, ceapă verde, piure de conopidă și parmezan;
- o fâșie mică de piept de rață de aproximativ 7 cm lungime cu diametrul nici măcar o linguriță, presarată cu fistic tocat și puțin lichid verde, nici vorbă de salsa, fără nici un gust, carnea era tare, pielea era cauciucata și imposibil de mestecat. , garnitura, piureul de conopida cu parmezan consta din 3 lingurițe de pastă de conopidă apoasă fără gust, fără parmezan și rece. Acest meniu a fost foarte prost gătit, și costă 88 de lei porția. Puțin, rău și scump !!
Scaloppine de mușchi de porc cu sos de trufe și piure de cartofi;
- carnea a fost uscata, tare, insuficient gătită, abia se putea tăia cu cuțitul și te dureau fălcile la mestecat, evident rece.
Aperitiv de 135 de lei nu avea porchetta pentru că tocmai sa terminat. Așa că am primit doar prosciutto crudo, parmezan și 4 bruschete mici de tot, așa cum obișnuiam să tai „soldaței” copiilor mei când erau mici. Aici m-am simțit jefuită .....135 lei pentru 5-6 felii de prosciutto și câteva cuburi mici de parmezan.
În 2022 am fost la Epoca Bella și am fost foooarte mulțumiți.
Astăzi a fost o experiență cât se poate de proastă și de siguranță NU vom reveni !!!
Servire bună, dar mâncarea gătită prost, fără gust, ceea ce ar trebui să fie cald a fost rece și nu respectă cantitatea din meniu !!!
În loc să progresați din anul 2022 până în 2 febr. 2025, ați regresat. Păcat.
Intrarea generoasă, cu coloane și capiteluri, câteva candelabre care se întrezăresc prin sticla ușii de la intrare, te îndemnă să încerci o experiență deosebită. Din păcate, experiența este, deocamdată încă, departe de promisiunile pe care ți le face intrarea.
Curtea interioară, plăcută și cochetă, suferă de prezența a 4 marchize duble cu branding Coca-Cola. Dacă tot s-au economisit banii pe marchize, se putea opta pentru varianta cu telecomandă. Așa, manuale fiind, am rămas în zăpușeala de sub ele, ospătarilor fiindu-le greu / lene să le ridice. Apropo de ospătari, două domnișoare, în uniforme drăguțe, la vreo 6-7 mese ocupate. Cea care m-a servit m-a făcut să simt, cum a putut ea mai bine, că nu-i place meseria asta.
Lista de vinuri frumoasă, cu vinuri bune la pahar. Comandând două vinuri de la Serve (Cuvee Amaury și Cuvee Charlotte), am întrebat despre anul de producție al celui roșu. Răspunsul d-șoarei a fost sec, că nu știe. Ulterior, la insistența mea, a întrebat un coleg. Același coleg a venit să-mi completeze cantitatea de vin din pahar din care lipsea cel puțin 25%, după cum arata marcajul de pe pahar. Pentru ca această parte din experiență să fie completă, pe nota de plată mi s-a trecut un pahar de vin în plus.
Despre experiența culinară aș putea să spun că, deși a fost medie, nu a ajuns la nivelul așteptărilor. Aperitivele - Veggie Langoș și Terină de foie gras - au fost, la fel cu prețurile lor, la un nivel mediu. Despre cele două feluri principale - Bella Vita (vită gătită lent / slowly cooked) și Somon în papiotă crocantă - pot să spun că au fost în nota aperitivelor, cu un plus pentru somon. Prețul total pentru două persoane (două aperitive, două feluri principale, două pahare de vin, ciubuc 0) a fost de aproape 500 lei, rezonabil după părerea mea.
Ca sugestie. Într-un loc care se vrea a fi deosebit, chiar prețios, e nevoie de un altfel de management. Cel actual e departe de ce trebuie. Plating-ul, set-up-ul (lipsesc șervețelele de pânză, iar cele de hârtie vin doar la cerere, solnițele, modul de alcătuire a meniului de băuturi) și alte detalii sunt sub nivelul cerințelor unui astfel de loc.
Mult succes!
Situat într-o clădire istorică ,unde se simte implicarea personalului pentru a avea o experiență plăcută.
Bătaie de joc....modificați va rog programul pe Google, ca merge omul pe jos pana la voi degeaba...mort de foame....
Bine
Mâncare grozavă și băuturi grozave. Personalul a fost prietenos și de ajutor.
Fără comentarii. Excelent
Nu recomand. Mâncarea fără gust, servirea foarte crispată. Am plecat lăsând mâncarea în farfurii.
O locatie cu un ambient extrem de placut.
Servire si produse impecabile.
Perfect in every way.
Mâncare foarte gustoasă, locație plăcută și confortabilă cu grădină liniștită. Mesele din grădină sunt puțin prea mici pentru a lua prânzul, dar pentru o cafea și un desert sunt pur și simplu perfecte
Am organizat o cununie civila la acest restaurant. Comunicarea a fost anevoioasa, avand in total 4 persoane cu care am discutat de la care am auzit o varianta diferita de fiecare data. Sfatul meu ar fi sa va aliniați intern in legatura cu mesajul pe care il trimiteti clientului. Primirea din prima zi cand am venit sa discutam despre o potentiala rezervare a fost rece, desi restaurantul era vizibil gol, ni s-a zis ca nu avem rezervare si voi doar asa functionati, dar daca am mentionat ca vrem sa facem o cununie la voi, discursul s-a schimbat brusc. Chelnerul pe care l-am avut in ziua respectiva ne-a servit si vorbit extrem de frumos, ne-a facut mare placere sa-l avem la masa, dar a fost prezentat foarte dificil procesul de rezervare. Apoi am avut tangenta cu colega voastra, cu care mi-a fost extrem de greu sa o conving sa se plieze pe nevoile noastre, si nu pe ceea ce stie dansa ca ar trebui sa fie oferit. Ceea ce m-a deranjat poate cel mai tare la dansa a fost tonul pe care a comunicat cu noi, ne-a luat de sus, si radea aproape ironic la ceea ce-i ceream. Din pacate ce am discutat nu s-a aplicat in ziua cununiei, rezervarea desi a fost facuta afara, masa a fost pregatita inauntru, a fost pe 18 persoane in loc de 20, mesajul angajatilor a fost ca nu s-a transmis catre ei acest lucru. Chelnerul care ne-a servit a fost vizibil incepator, a scapat tacamurile des, a incurcat 2 comenzi, si a fost prea absent de la masa, dar ne-am descurcat noi cu vinurile, apa si toate cele. La un bacsis de 10% obligatoriu, nu au fost servicii care sa merite acesti bani. E tanar si va invata, dar nu trebuia trimis catre masa noastra. Mancarea a fost buna, ambianta placuta, dar as face niste o mica schimbare, in sensul ca as pune pernite de pluta pe picioarele scaunelor, sau orice accesoriu care ar estompa zgomotul constant al scaunelor pe podea.
Nu v-as putea recomanda pentru evenimente in viitorul apropiat, nici nu as face rezervari pentru cinele si delegatiile pe care le avem la lucru, dar sunt sigur ca o schimbare de atitudine fata de oaspeti, mai mult profesionalism in comunicare si in instruirea angajatilor, si veti fi pe drumul cel bun catre un restaurant demn de recomandat.
Frumos!
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.