Joben Bistro este un local ce ia nastere sub emblema "Steampunk". Localul strălucește și când vine vorba despre beri artizanale. Combinația de steampunk și bere bună este inconfundabilă, și când adaugi și un burger bun în acest mix, clar ajungi în al nouălea cer. Joben se află pe strada Avram Iancu, nr. 29.
08:00-22:00
08:00-22:00
08:00-22:00
08:00-22:00
08:00-22:00
09:00-20:00
09:00-20:00
ADRESA: Strada Avram Iancu 29, Cluj
TELEFON: 0720 222 800
Just had drinks. Good drinks. Interesting take on
loc foarte frumos, primitor
Joben era unul dintre localurile mele preferate din Cluj cu cocktail-uri faine și cu unele preparate bune... Sunt foarte dezamăgit de noul vibe, care nu mi se pare deloc fresh sau interesant ci mai degrabă este o atmosfera anostă. Înainte era foarte frumos, cu decorul și ambientul steampunk, unic, plin de artă și de meșteșuguri faine...
Servirea a fost ireproșabilă încă din primul minut in care am ajuns, atât băiatul care ne-a servit, cât și domnișoara de la bar au făcut tot posibilul sa fie totul perfect, iar ambianta și decorul sunt parca desprinse de filme. Recomand să încercați și bruschetele cu ciuperci.
nice atmosphere, friendly staff and good drinks! 10/10!
Servicii excelente, cocktailuri prietenoase și personalizate
Am avut un timp minunat la Joben Experience Bar! Am fost acolo pentru cocktail-uri și a fost o experiență atât de unică și distractivă. Mulțumiri uriașe personalului - sunt super primitori, distrași și vă încurajează cu adevărat să vă implicați cu conceptul ciudat de „pălărie” al barului. Puteți alege diferite pălării din jurul locului și le schimbați pe tot parcursul nopții, ceea ce adaugă o notă atât de jucăușă serii! Barul în sine este frumos decorat, cu o atmosferă grozavă care te face să vrei să stai ore în șir. Și cocktailurile? Absolut delicios! Cu siguranță un loc de vizitat obligatoriu dacă sunteți în căutarea unei ieșiri distractive și memorabile. 🍸🎩✨
Nu este locul ca înainte... Nimic special.
Cred că acesta este de departe locul meu preferat pentru a mânca/bău în Cluj. Vă recomand să încercați Red Sky Mojito ca cocktail, iar în ceea ce privește mâncarea burgerul și risottoul cu trufe sunt foarte gustoase
Unul dintre cele mai bune latte cu nucă de cocos pe care am avut plăcerea să îl beau în Cluj.🤤
Am fost acolo la prânz cu partenerul meu acum câteva zile. Mâncarea a fost atât de delicioasă, a trebuit să transmitem cele mai bune felicitări și complimente bucătarului. 🫶
Personal amabil, amabil.
Fav cocktail place in Cluj!
Îmi plăcea foarte mult şi înainte, îmi place chiar mai mult după renovări!
Probabil cel mai bun loc de ieşit solo, cu prietenii, cu oricine vrei tu really, să te bucuri de băuturi delicioase, cartofi prăjiți fantastici şi super omuleți!
Keep up the good work! :)
Atmosferă rece
Scaune relaxate
Presupun că Fisch and chips nu este cea mai bună alegere; totuși, colegilor mei le-au plăcut preparatele cu carne roșie.
Vă sugerez să puneți sare pe fiecare masă.
A fost o experiență grozavă!
Bună, moale
Acesta este cu adevărat un loc de 5 stele și îl merită!
Am fost deja de câteva ori acolo și membrii chestiei nu erau decât uimitoare! De fiecare dată când aveam o cerere sau o întrebare, ei m-au ajutat cu ea în timp ce zâmbesc și aveau o atmosferă cu adevărat grozavă.
Mâncarea este delicioasă și variată, iar cocktailurile sunt destul de unice! Puteți găsi acolo orice, de la clasice până la ceva ce nu veți gusta nicăieri decât acolo.
Atmosfera este placuta si reconfortanta desi are un A.I. și tema SiFi.
Deci... pur și simplu iubesc acest loc și vreau să aibă recunoașterea pe care o merită!
Experiență uimitoare la joben, 10/10 ar recomanda pentru o noapte în oraș sau pentru a vă relaxa în timpul zilei. Echipa este cu adevărat formată din oameni minunați, mi-a plăcut în special barmanul roșcat, a fost foarte drăguță.
Am vizitat locația în cadrul unui eveniment organizat de Paul Sfirlea, Sinestezia. Am degustat un cocktail cu o poveste interesantă și cu un decor ce a completat experiența senzorială.
Recomand localul pentru o experiență culinară.
Sinestezia la Joben a simțit o călătorie prin propriile simțuri! Totul a început cu Green – un aperitiv subtil, dar fermecător. Pâinea de casă și sarea verde Maldon mi-au dat o senzație reconfortantă de prospețime, în timp ce ginul infuzat cu ingrediente vegetale m-a făcut să simt că respir aerul unei grădini de vară.
Galbenul a fost punctul culminant pentru mine. Piureul de țelină cu turmeric a avut o aromă bogată, iar creveții jumbo soțiți în unt și curry au oferit o aromă de neuitat. Cocktailul cu tequila, fructul pasiunii și agave a sporit efectul vibrant al temei galbene.
Portocala, cu rața ei fragedă și morcovii prăjiți, era totul despre entuziasm pur. Mi s-a părut că totul a preluat un ritm dinamic, accentuat și mai mult de muzică și iluminare. Romul condimentat și sucul de portocale din băutură au adăugat o notă dulce-picată care s-a potrivit perfect cu momentul.
Când am ajuns la Red, eram complet captivat. Mâncarea a fost definită de roșii deshidratate și o notă de condiment, completată de o reducere de rodie care a adăugat aciditatea potrivită. Cocktailul cu whisky și chili a fost, la propriu... pasional. A fost o combinație pe care nu am crezut-o niciodată posibilă, dar s-a dovedit a fi excelentă.
Albastrul a legat totul ca un epilog pașnic. Muzica a trecut pe un ton relaxant, iar iluminarea rece a sporit atmosfera calmă. Am fost uimit de cât de bine a fost coordonat totul, de la feluri de mâncare până la ambianță, pentru a vă influența starea de spirit. Cu siguranță voi reveni pentru evenimente viitoare!
Sinestezia m-a cucerit încă de la primele momente. La Joben, am fost întâmpinați cu lumini și proiecții care deja dădeau un indiciu despre cum urma să evolueze seara. Meniul pe culori a fost servit treptat, iar fiecare farfurie era atent prezentată și corelată cu un cocktail specific.
La Verde, echilibrul s-a simțit chiar și în muzica aleasă: un fundal chill, exact cât să pună în valoare gustul proaspăt al pâinii și al untului aromatizat. Apoi, Galben a fost distracția supremă – piureul de țelină cu turmeric și crevetele cu curry au avut un gust exotic, iar băutura pe bază de tequila și fructul pasiunii a completat perfect atmosfera solară.
Portocaliul m-a surprins prin dulceața morcovilor și carnea de rață fragedă. Luminile în sală s-au intensificat cu nuanțe portocalii, iar romul spiced combinat cu rubarbă și prosecco a oferit un efect plin de energie. În momentul în care am ajuns la Roșu, am simțit un crescendo de emoție: fiecare îmbucătură de mușchi de vită cu roșii deshidratate și reducție de rodie era plină de arome intense. Cocktailul cu whisky și arome fructate/picante a fost wow!
Spre final, culoarea Albastru a avut rolul de ‘reset emoțional’. Muzica s-a mai temperat, luminile au devenit reci și liniștitoare, iar preparatul (chiar dacă era rețeta de vită, reinterpretată) a fost servit într-un mod care să sugereze calmul.
Toată experiența Sinestezia e despre a trăi culorile prin toate simțurile. Este ceva ce trebuie încercat măcar o dată, pentru că nu e doar o cină, ci un spectacol gândit în detaliu. Recomand cu căldură oricui e curios să-și provoace gusturile și să descopere emoții noi!
Am ajuns la Joben cu așteptări ridicate, pentru că auzisem deja despre conceptul Sinestezia. Nu m-a dezamăgit niciun moment. Totul a început cu culoarea verde – o gustare simplă dar foarte aromată: pâine de casă cu usturoi și cimbru, plus o sare Maldon verde și un unt special. Cumva, fiecare înghițitură mi-a dat sentimentul de prospețime și echilibru. Cocktailul a fost un gin cu note de castravete, busuioc și matcha, ceea ce a amplificat starea aceea ‘verde’ de început, ca și cum mi se deschidea apetitul pentru aventură.
Apoi a venit galbenul – un piure de țelină cu turmeric și un crevete Jumbo condimentat cu curry și piper. Garnitura de caviar de mango chiar m-a surprins! Erau gusturi dulce-picante, iar tequila cu lichior Cointreau și fructul pasiunii s-a potrivit la fix. Am simțit o explozie de bucurie în farfurie și în pahar, parcă totul mi-a dat mai mult chef de socializare.
Când s-a trecut la portocaliu, am primit piept de rață cu piure de morcovi copți și baby morcov. Am fost uimită de prezentare – răsfăț vizual și gustativ. Sucul de portocale și prosecco din cocktail m-a făcut să am o stare de entuziasm, exact cum sugerează tema acestei culori.
Felul roșu m-a cucerit definitiv. Mușchiul de vită cu roșii deshidratate și reducție de rodie avea un gust intens, iar sosul picant îți făcea papilele să vibreze de pasiune. Am simțit clar că e un moment culminant al serii. În același timp, whisky-ul Carpathian Shiraz combinat cu vermouth roșu și arome de zmeură, cireșe și chili a fost, cred, una dintre cele mai bune băuturi pe care le-am gustat vreodată.
În final, albastrul a fost calmant. Deși preparatul a fost menționat similar cu roșul (tot mușchi de vită), îmi imaginez că la evenimente viitoare vor fi și alte variante de desert care să simbolizeze linia albastră. Oricum, muzica s-a schimbat într-un ritm mai relaxat, luminile au devenit mai blânde, iar cocktailul a părut să liniștească toată efervescența de până atunci.
Joben a reușit să-mi ofere una dintre cele mai creative cine la care am participat vreodată. Să vezi cum culorile îți influențează emoțiile e o experiență absolut unică! Felicitări întregii echipe pentru acest concept genial.”**
Sinestezia este, fără îndoială, una dintre cele mai creative experiențe culinare pe care le-am avut vreodată. Joben a transformat fiecare culoare într-un capitol, completat cu un meniu și băutură dedicate.
Verde mi-a dat acel sentiment „verde” de prospețime și liniște. Sarea Maldon și untul aromat au fost suficient pentru a-mi excita papilele gustative. Cocktailul, bazat pe gin și arome vegetale, a fost original și perfect potrivit momentului.
Galbenul a adus un val de bucurie: piureul de țelină cu turmeric și creveți s-a combinat frumos cu un cocktail exotic. Aproape că simțeai lumina soarelui în sticlă.
Orange a fost totul despre rafinament și energie. Mi-a plăcut combinația de piept de rață cu pudră de cartofi dulci și morcovi pui; placarea a fost atât de frumoasă încât aproape că m-am simțit rău că o stric! Dar gustul a dovedit că fiecare mușcătură a meritat.
Roșul a dus totul la culmi intense: roșiile deshidratate, sriracha și reducția de rodie m-au făcut să savurez fiecare detaliu. Băutura, cu whisky, vermut roșu și note fructat-picante, a fost incredibilă.
Cu Blue, lucrurile s-au calmat brusc, dar într-un sens bun. Muzica s-a atenuat, iar luminile s-au schimbat la tonuri reci, oferind o concluzie pașnică – exact ceea ce aveam nevoie după toată emoția. Puncte maxime pentru concept și execuție!
Locația proaspăt renovată, personalul foarte amabil.
Localul se umple cu miros de mâncare dacă se gătește pentru 20 de persoane simultan.
Localul se umple cu miros de mâncare.
This is a must! The bar has an unique setting and the service is really fun as well.
Their signature drinks are also special and should be tried!
Would come again in the evening for a late night drink!
Steampunk unic
O experienta care merita incercata. Pe perioada verii e destul de cald inaintru, ventilatia e slaba. Preturi mai mari decat la concurenta. Varietate slaba.
Acesta este un loc pe care l-am descoperit anul trecut și a devenit locul meu preferat pentru a savura un cocktail sau un mocktail uimitor (fără alcool). Magicienii vă amestecă visele lichide. Asocierea cu o farfurie superbă de Dorado, de exemplu, îți va face burtica fericită. Încă un lucru de spus este: închideți telefonul și mergeți acolo ACUM 😉😘
O experienta unica in materie de cocktailuri
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.