Kupaj este la bază un restaurant, însă gândit perfect pentru cei care cochetează cu vinuri sofisticate. Mâncarea lor din ingrediente organice complimentează orice tip de vin, indiferent de culoare, origine sau vechime. Kupaj este creat pentru a-ți oferi o experiență a tuturor simțurilor într-un cadru high class, alături de combinații inspirate de texturi și arome nemaigândite.
Kupaj este un restaurant perfect pentru toți iubitorii de vinuri bune și fine dining. Cu adevărat pasionați de vinuri, cei de la Kupaj îți oferă călătorii elegante prin îmbinarea vinurilor cu mâncarea: tu doar trebuie să te lași purtat de val. Meniul lor îmbină texturi și arome inedite, iar preparatele lor sunt desăvârșite, mâncarea fiind concepută din ingrediente organice. Iar la Kupaj, armonia vinului se desăvârșește în momentul în care este asociat perfect cu mâncarea. Rezervă o masă la Kupaj și pregătește-te de o experiență gastronomică unică.
18:00-23:00
18:00-23:00
18:00-23:00
18:01-23:01
18:00-23:00
12:00-23:00
12:00-23:00
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Sindicatelor 4, Cluj-Napoca
TELEFON: 0731 653 653
ADRESA WEB: https://kupaj.ro/
Brânza de capră, burgerul de creveți și țelina din felul principal au fost fenomenali. Desertul pădurea neagră e prea dulce, sosul acrișor nu balansează cum trebuie ciocolata prea dulce. Trebuie să menționez că vinul recomandat a fost foarte potrivit pentru fiecare fel de mâncare.
Verdict: De venit nu mai venim
Preț: 450 lei, două persoane, pentru ce vedeți în poze + 1 vin, 1 espresso, apă, tips
Pro:
- Dish-ul de ton a fost bun
- Mușchiuleț-ul de vită a fost bine gătit
- Desertul bun
- Niște bruschete și feliuțe de pâine caldă din partea casei (cred)
- Service decent
Cons:
- Platoul de brânzeturi este un scam, nu merită nici 20 de lei, dar noi am dat 75 de lei pe niște felii de cașcaval de la Lidl, ce puteam să tai și eu. Mă așteptam la măcar o brânză maturată cremoasă, și o cremă de brânză ca să meargă cu pâinea caldă servită.
- Garnitura de la mini-steak, și de la calamarii mei era la ambele ciuperci, și nu se potrivește. Ambele sunt grele pe lângă carne, și nu echilibrează dish-ul. Ca dovadă, prietena mea (mai sensibilă recunosc) a simțit un pic de greață pe seară.
- Dacă omul face refill la apă în veselie, aș dori să stiu dacă la final vom plăti apă de 60+ de lei sau nu. În Australia apa era inclusă în prețul mesei. Până la urmă doriți să cumpărăm mai multe dish-uri, și de aceea ne mențineți hidratați, nu?
- Mesele erau cam mici
- Aș prefera să ne punem propriile geci în cuier, că e greu să descriu cum arată "geaca mea neagră" printre zecile de geci negre, la final când vrem și noi să ne îndreptăm spre casă
- Au ceai Althaus, care e destul de mediocru. Noi la serviciu avem ceaiuri althaus de la firmă, și toți băutorii de ceai își aduc de acasă. Recomand ceaiuri Whitard, sau Taylors dacă sunteți interesați.
Overall, locul e prea axat pe a părea fancy și pe lucruri cosmetice, și prea puțin pe bazele culinare. Un restaurant de duzină din Melbourne, Australia, este și mai competitiv ca preț și mai de calitate la capitolul culinar. Nici măcar Australia sau alte țări, până și în Cluj cunoaștem locuri mai bune de fine dining.
Servire insolanta, se debarasează masa înainte ca toți clienții să fii terminat farfuriile.
Tips ul a fost rotungit voluntar de ospătar.
Ospătarul intrerupe discuția clienților pentru a se asigura că aceștia sunt mulțumiți.
Nu exista garderoba. Personalul propune aranjarea, dar nu se ocupa de restituire.
Deserturile conțin zahăr nu îndulcitori naturali.
Nu exista alternative pt cei intoleranți la zahar.
Proveniența ingredientelor nu este precizată în meniu.
Acest element este esențial pentru preparatele din peste: modul de conservare, originea etc etc.
Produsele de curățire la baie sunt de marca buna dar pline de parabeni și chimicale.
Preparate bine equilibrate, atmosfera plăcută și intima.
Un local select cu atenție la detalii, servirea foarte ok, măncarea adică tapas foarte bune și delicate , gustoase, desertul impecabil . Vinul ales de nota 10.
Ca și minus e faptul că se aduce apă in exces ești servit cu multă apă fără să ceri și e adusă într-o sticlă a casei scrie pe notă că e Aquavia și la final te taxează pe măsură pentru ea, 45 de ron la final apa. Și la vin deși asta e alegerea lor poți lua sau nu dar sunt exagerate prețurile față de alte restaurante. Totuși experiență a fost una frumoasă de aceea am dat 5 stele.
O experiență culinară deosebită! Preparate dichisite care bucură papila gustativă.