Fine dining în inima Clujului. Restaurant Manger e situat pe bulevardul Ferdinand nr. 23 și vă așteaptă cu bucate alese, într-o atmosferă relaxantă.
Inchis
Inchis
18:00-22:30
18:00-22:30
18:00-22:30
18:00-22:30
18:00-22:30
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Regele Ferdinand 23, Cluj
TELEFON: 0730 282 244
Unul dintre cele mai bune restaurante din Cluj (serviciu, mâncare, atmosfera de top)
Mâncarea a fost una dintre cele mai bune pe care le-am mâncat vreodată.
Un restaurant French Touch în inima Cluj-Napoca. Servire excelentă, mâncare uimitoare și atmosferă vibrantă.
Într-adevăr, acesta nu este un loc pentru orice buget și nici pentru orice gust. Fără muzică tare, fără personal nepoliticos, fără mâncare mediocră. Calitate peste cantitate. Vă rugăm să nu vă reduceți niciodată standardele.
Merci Manger, ce fut un plaisir ! 👏
De la modul în care am fost întâmpinat și până la servire și mâncare, totul este la superlativ în restaurantul lui Chef Silviu Chelaru! Fiecare preparat a fost fără greșeală. La starter, am ales vânăta coaptă, salsa roșie și flat bread. Un preparat gătit perfect, cu un gust cu adevărat deosebit! La felul principal, am ales Gnocchi, fiind un mare iubitor al bucătăriei italienești și pot să vă spun că a fost cel mai gustos preparat italian pe care l-am mâncat în ultima perioadă. Sosul a fost fin, catifelat, având consistența ideală, iar pancetta crispy chiar a făcut diferența. La desert, mi s-a recomandat un preparat care conține brioșă cu zahăr caramelizat și sos de vanilie (sper să nu greșesc ingredientele). A fost pufoasă, aromată, iar sosul de vanilie și zahărul caramelizat au fost curcubeu pe cerul gurii. Pe lângă mâncare, contează foarte mult și locația și raportul cu personalul restaurantului. Mi-a plăcut foarte mult aspectul minimalist al restaurantului, iar personalul restaurantului a fost prietenos, mereu cu zâmbetul pe buze, atent la orice detaliu și instruit în așa fel încât să îți ofere o experiență în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, vă recomand să vă faceți rezervare la Manger și vă asigur că nu o să fiți dezamăgiți!♥️
Căutam o bijuterie ascunsă și am avut norocul să o găsim. Din nou norocos că am reușit să obțin ultima masă nerezervată și apoi am avut o masă grozavă cu atmosferă plăcută și personal amabil. Va reveni cu siguranță ceva timp.
Excelenta mâncare !
Excelent!
Lasand alte detalii la o parte, imi pare rau ca nu am verificat bonul atunci cand l-am primit. Dupa cateva zile ma tot gandeam cum o cina in doua persoane cu 3 pahare de vin si un aperitiv poate ajunge la 500 lei, din pacate nicicum nu dau calculele, asa ca atentie restul dintre noi, sa verificati bonul.
Un decor simplu care ascunde o bucătărie subtilă, rafinată și texturi interesante.
Ospatari amabili si grijulii.
Vă recomandăm și vom reveni!
Mă pornisem suficient de târziu prin oraș, în căutarea unei mese, ca să nu mai găsesc nimic disponibil în alte locuri din zona 0. Așa că, fără prea multe opțiuni, mi-am lăsat orgoliul deoparte și m-am îndreptat spre acest local cu un nume rudimentar şi pretențios in același timp.
Am intrat pe la ora 9 și am întrebat de o masă. O doamnă sau domnișoară mi-a răspuns cordial: „Dacă termini până la 10.” Din poziția mea dificilă, am dat răspunsul umil dar de care se temea: „Ok.”
În timp ce îmi făceam loc printre mesenii deja pe picior de plecare, un domn mi-a adus meniul cu un zâmbet larg. Am acceptat pe jumătate recomandarea lui de coastă de vită gătită lent, pe care urma să o acompaniez cu o salată. Evident, am trădat salata pentru niște cartofi copți. Decizie inspirată, fiindcă au fost tip-top.
Carnea m-a surprins plăcut: nu cădea de pe os ca pe Instagram, dar se desprindea cu ușurință. Sosul verde, cu bucăți crocante de verdețuri, a fost „du-te naibii” de bun și echilibra perfect satietatea cărnii.
Deși selecția de vinuri era interesantă, la pahar am putut alege doar un cupaj de Merlot cu Cabernet, care nu m-a dat pe spate. Da, vine dintr-o zona extrem de renumită, si pe care total întâmplator am vizitat-o in urma cu trei saptamâni, dar hai sa fim cinstiti, exista muuulte vinuri românești net superioare. Nici faptul că a fost servit direct în pahar, fără să fie prezentat la masă, nu m-a impresionat.
Așaaa… la desert am avut o tartă de pere. Mi-a plăcut, în general, dar, după gustul meu, îi lipseau vreo 3 kg de unt în blat. Sigur, era intenționat. Dar, vorba clasicilor: „Am venit aici să petrecem, nu să facem dietă.” Și, nu că sunt zgârcit, dar pentru 40 de lei mă așteptam la o felie mai intimidantă.
Concluzia. Dupa părerea mea, este unul dintre putinele locuri din Cluj pentru care meritã sa ieși din casă pentru cinã.
Acest loc are o terasă minunată, dar este închis în timpul iernii, iar locurile în interior sunt limitate. Vă recomandăm să faceți o rezervare în avans - am avut norocul să obținem o masă.
Experiența generală a fost excelentă. Este un restaurant rafinat cu porții de dimensiuni rezonabile. Am comandat specialitățile zilnice împreună cu un aperitiv și ne-am bucurat din plin de totul. Mâncarea a fost delicioasă – cartofii prăjiți erau de-aici, iar coastele de vită erau incredibile. Sardinele și salata de caracatiță au fost la fel de impresionante.
Recomand cu drag acest loc!
Un must go când ajungi în Cluj, un loc cu o atmosferă caldă și cozy, mâncarea este fantastică, creativă și plină de gust, gătită și asezonată perfect. O mare mare bucurie pentru noi care am venit de la Timișoara și visam de mai bine de un an să ajungem aici. Însă cu toate că am numai cuvinte pozitive de spus despre mâncare și local, ceea ce le depășește sunt oamenii: calzi, buni, faini, amabili, pregătiți și amuzanți. Cu siguranță restaurantul Manger este un loc în care îți este foarte clară expresia; omul sfințește locul. Din bucătărie și până în recepție. Multumesc
Sunt uluit. Am găsit restaurante bune aproape peste tot în lume, dar acesta este de departe cel mai bun. Există atât de multă dragoste în orice (mâncare, serviciu, ambianță).
Mâncarea este o explozie de gust
De asemenea, foarte prietenos cu câinii 🤗
E minunat aici.Doar un maestru transformă un spațiu mic într-un loc super primitor
Exemplu perfect despre cum să strici o experiență culinară.
Am ieșit cu prietena mea la o cină aniversară. Ea avea creveții și eu piept de rață, asortată cu un pahar de prosecco. Creveți și sos aromați, aromați, piele crocantă pe rață, temperatură medie, suculenți, care se topesc în gură, piure moale, cremos, sos neted. Delicios.
Deși cam scump, totul a fost grozav, mâncarea, atmosfera, serviciul, până am mers la bar și am cerut cecul.
Chelnerul nostru nici măcar nu m-a lăsat să o salut și să-i pun întrebarea mea și ea mă întrebase deja dacă vreau să pun bacșiș pe cec sau cash și suma pe care voiam să o dau. Graba ei de a cere informațiile de bacșiș m-a lăsat dezamăgit și cu impresia că este o persoană condusă de lăcomie.
Aveam deja rezervele mele în ceea ce privește darea bacșișului chelnerilor doar pentru că își fac treaba și proprietarii de restaurante nu le plătesc suficient, dar aceasta va fi ultima dată când voi da bacșiș.
Probabil voi evita acest tip de serviciu lacom.
Păcat pentru celelalte aspecte pentru că a fost minunat.
Recomand acest loc, unul dintre cele mai bune din Cluj-Napoca, este genul de restaurant din noul val de experiență culinară din Cluj. Bună treabă, Manger!
Ori de câte ori sunt în Cluj, vizitez acest loc. Mancare foarte gustoasa.
Un local cu mancare extraordinara!
Unul dintre cele mai bune restaurante din Cluj.
Recomand tuturor!
Cele mai bune preparate din perspectiva noastra:
- Tartarul de vita (aperitiv)
- Crevetii in sos (main)
- Antricotul de vita si cartofii copti (main)
Personalul este vesel si dispus sa te ajute cu alegerea preparatului potrivit pentru tine
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.