Atat de pe terasa restaurantului, in zilele toride de vara, cat si din interiorul restaurantului, iarna, puteti admira marea, un laitmotiv al locatiei, asemeni picturilor lui Monet. Puteti surprinde zbuciumul albastru, nemaipomenitele si schimbatoarele ei culori si tot ceea ce se rasfrange in ea.
In orice anotimp ne veti vizita, va promitem o experienta culinara de neuitat!
08:00-22:00
08:00-22:00
08:00-22:00
08:00-22:00
08:00-22:00
08:00-22:00
08:00-22:00
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Str. Pescarilor 33B, Constanța 900538
TELEFON: 0768 174 146
ADRESA WEB: http://www.reyna.ro/
Am vizitat acest restaurant cu o vedere minunată la mare. La alegerea alimentelor, a existat o problemă minoră, că nu se putea alege. Mâncarea a fost prea multă pentru mine, dar am ales o masă împreună, pe care o vom alege mai târziu. Scoicile au fost perfecte, cu toate acestea impresia de serviciu a stricat-o. Care nu ne-a observat deloc. Așteptăm de mult. Când l-am întrebat pe asistentul chelnerului dacă mai putem comanda, ni s-a spus că ar trebui să așteptăm o clipă să fie sunat chelnerul principal. Cu toate acestea, nu s-a dus nicăieri și a pregătit cu calm următoarea masă. L-a sunat după vreo 15 minute. Ulterior, o situație similară a apărut în timpul plății.
Mediul alimentar din acest restaurant nu poate fi reproșat pentru mine. Cât despre chelner, acesta strica impresia de ansamblu.
O experiență plăcută, o locație frumoasă unde chelnerii sunt amabili și știu să zâmbească.
Am comandat midii în sos de vin, foarte bune, preț foarte bun.Recomand.
Restaurant de lux cu prețuri la măsură (de exemplu: în jur de 12 euro pentru paste), vedere minunată la Marea Neagră, dar notați-vă pentru a face rezervări înainte. Meniu grozav de brunch, dar am uitat orele pentru el. Mâncarea a avut un gust bun, dar nimic wow și serviciul a fost impecabil! Puteți fuma în zona terasă.
De asemenea, începând de astăzi, 8 ianuarie 2024, se renovează, așa că este închis (au spus că se vor redeschide în jurul lunii aprilie-mai).
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.