In anul 1999 luna aprilie cind am deschis restaurantul Capitolium am oferit clientilor nostri preparate unicat in Oradea , realizate de Gere Francisc dupa retete proprii sau culese din bucataria maghiara .
Cartofii aurii s-au facut in premiera la Oradea in bucataria “Capitolium” , la fel sa intimplat si in cazul muschiului de vita “Capitolium” , ciolanului “Capitolium’', tochitura “Capitolium “, pui cu telina , muschiulet de porc Bistro , curcan ‘‘Capitolium’’ , cartofii ‘‘Capitolium’’ , supa ragu de pui a ‘la Miska etc…
Am atras clientela si cu preparate traditionale unguresti , existente in retetar , dar care nu s-au gasit in acel moment in meniurile restaurantelor oradene . Printre acestea amintim ; Bakonyi , papricas de pui , hetvezer tokay , muschi de vita Budapest , csusza , ciuperci tiganesti , somloi galuska , ceafa tiganeasca etc..
Reteta noastra de succes a fost una simpla ; seriozitate , respectul pentru client si raportul calitate / pret .
Timp de doua decenii clientii nostri prin increderea si sustinerea acordata ne-au creat statutul de restaurant de referinta prin comparatie in orasul nostru.
Ca urmare am reusit sa ne mentinem si sa dezvoltam afacerea restaurant Capitolium de la opt mese cu o capacitate de 40 locuri ajungind acuma in prezent la 60 locuri , respectiv sa administram in aceeasi locatie o Sala Evenimente cu o capacitate de 130 locuri .
In anul 2015 luna aprilie am pregatit un concept nou pentru Oradea prin transformarea unei sali denumita Salon Prestige in cadrul restaurantului Capitolium , care a fost creata ca un spatiu al armoniei , al echilibrului , al starii de bine , ca un loc in care te regasesti si unde esti asteptat.
Experienta ne recomanda*
Cu stima,
Mr. Ferencz Gere
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
Da
Da
ADRESA: Strada Avram Iancu 8, Oradea
TELEFON: +40 742 464 777
ADRESA WEB: https://restaurantcapitolium.ro/
Aperitiv din partea casei (salată de icre), ciorbă din partea casei la prânz (la comandarea unui preparat de bază), servire excepțională, mâncare excelentă și prețuri foarte accesibile. Raport calitate/preț EXCEPȚIONAL. Mâine revenim. :)
Restaurantul Capitolium din Oradea - o surpriză mai mult decât plăcută.
Am găsit o recomandare la acest local în programul Visit Oradea și am mers cu soția să încercăm și bucătăria românească. De terase și fast food deja ne saturasem. Am găsit locația și am comandat. Începând cu mâncarea foarte gustoasă, porțiile mari, faruriile frumos aranjate, designul interior, curățenia, muzica bună, și mergând până la servire și la oamenii care fac acolo toate acestea posibile, am cuvinte doar de laudă. A fost o experiență minunată pe care ne dorim să o repetăm și să o împărtășim și aici. Recomand cu încredere. Bravo!
Salutare.
Am mâncat astăzi cea mai buna supă numită "Ragu de pui a la Mișca" pe care o recomand. Tăiței Capitolium și File de Merlucius în sos Bechamel foarte bune și deosebite.
Prețurile sunt bune, personalul amabil.
Bonus cât timp așteptam mâncarea am primit o gustare de icre cu pâine.
De la atmosfera calma si traditionala pana la profesionalismul si amabilitatea personalului ,totul e superb. Mancare delicioasa , ca la mama acasa. Recomand din tot sufletul pentru iubitorii de mancaruri traditionale unguresti, ardelenesti,banatenesti.
Este cel mai fain restaurant pe care l-am vizitat in Oradea din cele 8 in care am fost.Locatia e un pic retrasa ,dar merita pentru un pranz sanatos sau o cina delicioasa.
Am ajuns la acest restaurant la recomandarea unui prieten care mi-a spus lucruri frumoase despre local. Pot spune că ceea ce am găsit la acest restaurant este de-a dreptul minunat, de la primirea in restaurant, amabilitatea ospatarului și dialogurile cu proprietarul despre recomandările culinare mi-au lăsat un gust deosebit. Mâncarea bună si amabilitatea personalului m-au făcut sa îmi doresc să mai ajung la acest restaurant. Cred ca acesta este unul dintre secretele longevității restaurantului (1996). Recomand cu încredere sa încercați si cu siguranță veți fi impresionați de bunătatea oamenilor (personalului) cât si de preturile de un mare bun-simț. Le mulțumim ca ne-au primit si cu un cuțulache mic,care a fost cuminte.