Cu un meniu simplu gandit in functie de ingredientele gasite in regiunea Sibiului la producatori locali,sustenabil si organic, Kombinat propune un neo-romanesc echilibrat,servit alaturi de un pahar de Staropramen rece.
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
12:00-00:00
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Berăriei FN, Sibiu
TELEFON: +40 730 354 789
ADRESA WEB: https://www.kombinat.ro/
Un local foarte special și diferit față de tipicele localuri pentru turiști. Clar un local de fine dining după preparate si servire. Ambianța aduce mai mult a pub. L-am putea considera un pub fine dining. Dacă vreți ceva mai special recomandat cu drag. Dar mare atenție că are preturi de fine dining. Servirea este ireproșabilă. Personalul foarte atent si răbdător. Porțiile sunt generoase. Burgerul cu fasole nu a fost cine știe ce, dar conopida gratinata a fost super. Loc pentru parcat este destul.
Merită toate stelele și toți banii. Pe lângă atmosfera relaxanta si simtul estetic cu care a fost aranjat localul și mâncarea a fost extraordinară. Am luat un antreu de brânzeturi de Sadu, foarte gustos si apetisant aranjat in farfurie. Am comandat piept de pui cu piure din praz si friptura de porc cu ciuperci si fasole. Combinațiile de gusturi au fost foarte bine alese, minunate. Carnea gătită pe gustul nostru, friptura suculenta. Am comandat si cocktailuri (berry smash, apple notini si zero aperol spritz) care sa întregească meniul si am fost plăcut surprinși de aromele lor. Pe final am gustat si cele două deserturi din meniu, extraordinare si individual, dar și împreună.
Unul dintre motivele pentru care m-am întristat la plecarea din Sibiu a fost acela că nu vom mai putea vizita si servi la Kombinat. Atât de bun a fost.
Locația este foarte frumoasă. Rezervările se pot face doar pentru "rooftop terrace", desi este generos numită așa, că nu este o clădire suficient de înaltă cât să ofere o priveliște asupra Sibiului.
Servirea a fost bună, dar pentru întreaga terasă au fost doar 2 chelneri și timpul de așteptare a fost un pic mai lung decât m-aș fi așteptat, la un restaurant unde prețurile nu sunt cele mai mici.
Mâncarea a fost gustoasă, am încercat mousse-ul de vinete, coastele de porc, și steak-ul de vită și toate felurile au fost pe măsura așteptărilor. Mi-a plăcut că au ingrediente locale, și am apreciat că la coastele de porc există opțiunea de a cumpăra doar jumătate de porție!
Per total a fost o experiență plăcută, ne-am simțit bine și vom mai reveni la acest restaurant.
Mâncarea foarte buna și preparată bine. Personalul profi și foarte amabil. Locația localului nu este in cea mai popularăzonă a Sibiului, dar pentru mâncarea bine pregătită, merită să mergeți! Recomand cu drag!
Clar o experienta de 5*!
Am venit aici cu asteptarea unei atmosfere si unei serviri "hipsteresti", fara pretentii, data fiind incadrarea localului ca "berarie". Total gresit!
Am dat peste o experienta fine-dining cap-coada:
- meniu extrem de rafinat (cea mai macra carne mancata vreodata, atat dish-ul cu porc, cat si cel cu pui. Voi detalia la final);
-servire extrem de profi: personal manierat, atent, cu o servire ireprosabila;
- bucatarie deschisa: s-a putut vedea coeziunea echipei din bucatarie (nimeni nu țipă, toata lumea stie f bine ce are de facut)
- un cocktail Hugo facut ca la carte;
- decor super frumos.
In poze:
1. "Pui de tara" - pulpa de pui, aripioara de pui, confiate, servite cu piure de telina si chipsuri de pastarnac si sos de usturoi copt;
2. "Friptura de iarna" - friptura de porc gatita peste noapte, servita cu piure de cartofi cu trufe, gogonea murata, perpelita pe gratar si sos demiglace cu miere si scortisoara.
DE REVENIT ORI DE CATE ORI EXISTA OCAZIA! FELICITARI!!!