Deja bine ancorat in peisajul restaurantelor cu specific libanez, Tulin - aflat la intersectia strazilor Schitu Magureanu si Pictor Stahi, este locul ideal pentru a intra in universul gusturilor exotice, fiind situat in plin centrul Bucurestiului.
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
12:00-22:00
Da
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Constantin D. Stahi 2, București 010188
TELEFON: 0762 212 675
ADRESA WEB: https://www.restauranttulin.ro/gustari-reci
Mâncare de înaltă calitate. Cel mai bine este să comandați meniul zilei pentru că este foarte ieftin, am cheltuit 17€ între noi.
Personal foarte prietenos si amabil.
Portii mici si scumpe intr-o locatie buna, mai ales pe terasa.
Totul este bine, dar în București, din păcate, nu este ieftin
Toate felurile de mâncare au fost foarte gustoase
Carne bună (fără pâine laterală, fără grâu/orez, a trebuit să se comandă pe lângă), mojito mediu
Serviciu super rapid, personal des pe telefoanele lor, dar eficient
Tacâmuri proaste (acesta este un restaurant, nu un cămin pentru studenți)
Aer condiționat la temperatură joasă (super!)
Muzică și temă libaneză
Preturile cam mari
Solid 4*
Restaurantul este foarte frumos.
Locatia este foarte buna, aproape de centrul Bucurestiului.
Personalul este foarte prietenos
Mancarea este foarte buna
Recomand cotletele de miel ca a doua farfurie.
Mâncare foarte bună, varietate bună în meniu
Cel mai bun ras asfour, nu exista un libanez cu un ras asfour de vita mai bun!
Trebuie sa fii atent atent cand platesti, unii chelneri au tendinta sa isi puna ei tips cat considera, chiar daca le zici cat sa puna. Urat.
Timp de asteptare mare, mancarea e simpluta, nimic special…servirea lasa de dorit.
Fara sa exagerez,absolut orice am comandat mi-a placut!Si sunt destul de pretentioasa cand vine vorba de mancare! Retetele sunt ft bine alese si mancarea are gust!Recomand din suflet!🤗
Mâncare gustoasă și porții de dimensiuni ușor de citit. Ar fi preferat ca lucrurile să fie mai calde când sunt aduse la masă.
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.