"Delicatese si Gradina Secreta! Selectia atenta din Bacania Veche Barbu Vacarescu se MULTIPLICA si in Piata Romana primind in plus o gradina secreta ferita de zgomotul orasului. Poti face cumparaturi si poti sta la masa in acelasi timp, sub magnolia din curtea din spate. Liniste, racoare, mancarea buna cu care v-am obisnuit, muzica in surdina si un decor grozav. Aceeasi atmosfera care a insotit proiectul Bacania Veche din 2010incoace, indiferent de forma in care s-a exprimat! Gasesti in #Dacia25 mancare preponderent romaneasca, ajustata la nevoile consumatorului de azi, dar si "Derapajele zilnice" - tabla unde ne dam frau liber creativitatii cu mancaruri de peste tot. Nu e un "table-cloth restaurant", ci un comfort food onest si savuros!"
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
11:00-22:00
Da
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Bulevardul Dacia 25, București 010403
TELEFON: 031 229 6672
Desi am ajuns la doar 2 ore de la deschidere (cu rezervare făcută, ca la carte..), duminica și deși nu sunt foarte multe feluri de mâncare din care să poți comanda (este politica restaurantului și nu o judec.. probabil este mai corect așa, puțin dar bun..), am fost surprinși să aflăm că supa cremă (singura din meniul zilei - de altfel) se terminase, la crema de fasole cu ceapa in bulion nu exista in realitate acel optional de chipsuri din cârnați cu paprika (meniu neactualizat din spusele ospatarului), sfertul de pui rumenit nu mai exista iar șansele sa aștepți un altul (ne-am arătat disponibilitatea de a aștepta..) erau departe de ce si-ar dori un oaspete flămând, chiar binevoitor (2-3 ore..).
Poate am fost noi nenorocoșii găsind exact lacunele meniului, dar, cum, în general avem dorința de a alege ceea ce mâncăm și nu de a mânca ceea ce rămâne, ne-am ridicat de la masă și am plecat.
Menționez că purtarea personalului cu care am interacționat a fost foarte frumoasă si prietenoasă , n-au mai dorit sa ne taxeze ptr sticla de apă pe care o comandasem și consumasem la masă (deși am insistat, nedorind să rămânem datori în vreun fel..), un gest frumos, dealtfel, invitându-ne să revenim totuși, ca să ne demonstreze că ceea ce s-a întâmplat a fost doar o întâmplare..
👌
Localul are o placută intimitate. Cu parcarea e destul de dificil, dar e totusi centru...
Personalul nu e foarte numeros, si cu greu fac față in conditii decente, când sunt mai multe mese ocupate. Mai cu seama că la meniul principal aveau doar cateva pozitii...cea mai lăudată ("obrăjiorii") lipsind cu desavarsire, desi anuntasem evenimentul nostru cu doua saptamani inainte ( 14 persoane).
Carnea la garnită părea reîncălzită, caci era prea tare si uscată.
La platourile aperitive ni se promisesera si alte varietati (renumitele oua umplute, branza Camembert), care au lipsit de asemenea!
Whiskey aveau doar doua sortimente: Jim Beam si Carpathian...
Exista mereu o scuză: că au avut un eveniment in ziua anterioară.
Preturile sunt cam mari pentru modul general de multumire când...ieși de acolo.
Dacă urmează să aranjati aici un eveniment, fiți cu băgare de seamă...
Mâncare foarte bună și atmosferă plăcută!
Super buna mancarea, servirea impecabila. Poti plati pe app fara sa astepti nota. Super! Mai venim :)
Locatia este foarte frumoasa, terasa si mai si. Mancarea este exceptionala, insiferent ce ai lua din meniu. Personalul foarte primitori
No 10 pentru tot...singurul loc,cred,unde este cunoscuta berea panache(monaco).
Ospatarii simpatici si saritori.mancarea excelenta...
Superb...mersi🤗🤗🤗🤗
Mâncarea a fost foarte bună și localul este superb. Am încercat și ceva din meniul fix (pateul) și 2 feluri din meniul din ziua respectivă. Pateul a fost super bun, deloc înecăcios, deloc greu, o pastă superb echilibrată. Și despre sosul aioli de lângă chopitos am aceeași părere, e greu sa faci un sos de usturoi care sa pară chiar light și să aibă și un gust bun. Caracatița a fost moale, fragedă rău de tot, nu era nevoie sa o mesteci nu alta, nici vorbă să fie gumoasa cum se face in alte locuri. Porțiile mi s-au părut consistente, am plecat rostogolindu-ne. Bine, am impartit și un desert, poate și de aia. Am luat prăjitura cu zmeură, foarte gustoasa și ea și am rămas cu aceeași senzație de bun și totuși finuț, aerat, deloc greu.
Un loc foarte prietenos, cu o terasă primitoare și mâncare delicioasă. O plăcere să revin!
Locul este frumos, dar mâncarea este mediocră și foarte scumpă. Meniul nu corespunde 100% cu cel pe care il gasesti pe site-ul lor. Porțiile sunt medii. Midiile au fost gătite doar cu puțin usturoi, sare și apă...foarte de bază. O porție de cartofi prăjiți simpli cu puțin sos este 10Euro (47 Ron), ceea ce este chiar o nebunie. Salată grecească 11 euro, mămăligă cu ciuperci deasupra 12 euro - vezi printscreen din meniul pe care l-am scanat când iau masa. Puteți mânca mult mai bine la prețul acela, așa că locul este cu siguranță supraevaluat!
Terasa cool. Servire greoaie. Punctul slab la care clar se mai poate lucra. Timp de așteptare de 50-65 min ... cam mult pentru câte mese sunt și tipul de mâncăruri servite.
Mancarea excelenta. Timp de așteptare mare: 45-60 min. Terasa basic și interior mic si placut. De bifat clar.
Am fost asta seara la cina si sunt convins ca nu mai pasesc pragul.
O bucatarie wanna be ceva fancy dar din pacate prost gatit. Pestele sotiei era cam crud iar al meu fara nici un gust, nu mai zic de mamaliga. Nu a mai vrut sa vina 😅.
De acum sarbatorim acasa. O sa-i gatesc eu
Foarte buna mancarea, foarte buna si servirea. Un mic minus ar fi faptul ca spatiul fiind relativ mic in interior, mesele sunt destul de apropiate una de cealalta iar in momentul in care o incapere se aglomereaza devine dificil sa te mai intelegi cu persoana/persoanele cu care stai la masa.
Unul dintre locurile mele preferate din București. Mâncarea este delicioasă, foarte proaspătă și cu ingrediente de cea mai bună calitate, iar atmosfera este super intimă și cozy ❤️
Un local unde te simti ca acasa, si din punct de vedere al atmosferei si din al bucatelor absolut delicioase si atent pregatite, ca la bunica acasa (la mine bunica era o maiastra in ale preparatelor culinare)
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.