Totul a pornit de la un vis comun și o prietenie strânsă, de mai mult de 10 ani, între Demi și Dani. Unul a venit în echipă cu experiența sa gastronomică de peste 20 de ani, iar celalalt cu pasiunea pentru mâncare și know-how-ul în materie de comunicare și publicitate.
Unul este deja faimos, celălalt în devenire, datorită entuziasmului cu care vorbește despre fiecare fel de mâncare, făcându-i pe cei din jurul lui să poftească de fiecare dată. Ideea acestei afaceri a luat naștere în Argentina, când cei doi parteneri se aflau într-una din vacanțele petrecute împreună. În doar trei zile după ce au văzut locația, au semnat contractul și-au imaginat design-ul proiectului.
A urmat o perioadă de cercetare și călătorii, în căutarea inspirației cu privire la bucătărie, design și decorațiuni interioare, pentru a căuta cei mai buni furnizori, cele mai bune ingrediente și vinuri și pentru a crea conceptul întregului meniu.