Povestea DaPino a început din pasiunea pentru gastronomie. Atmosfera restaurantului este una foarte prietenoasă, și DaPino pune foarte mare accent pe comunitate. Restaurantul este cu specific Italian, iar preparatele sunt din ingrediente și produse importate de la producători mici și locali din Italia. Pastele sunt extraordinare, la fel și produsele de patiserie, iar carnea de vită este extrem de delicioasă. Poți savura o gamă largă de bunătăți la DaPino, alături de vinuri pe măsură!
Știi terasa aceea cochetă, mereu plină, de pe strada Universității? Ei bine, acolo este Da Pino și acolo trebuie să te oprești dacă ești un iubitor al pastelor de casă.
Născut din pasiunea pentru gastronomie și din dorința de a oferi un zâmbet pe buzele tuturor celor care le trec pragul, cei de la Da Pino optează pentru produse premium, oferite de maeștrii artizani ai bucătăriei italiene. Pastele sunt pregătite cu grijă în laboratorul lor, folosind doar ingrediente naturale.
Meniul de dimineață pus la dispoziție de Da Pino este cu iz italian, cu sortimente de pâine realizată în casă zilnic. Printre preferatele publicului se numără o gamă de Colazione: ‘Da pino’, U8, Al Salmone și Della Nonna. Ce este totuși special la selecție de omlete propuse este nelipsita salsa de trufe!
Lista de opțiuni a acestui restaurant la capitolul platouri se clasează întâi de toate în funcție de câte guri flămânde sunt de hrănit, cu platouri pentru 2-4, 4-6, și până la 6-8 persoane. Toate platourile sunt pline vârf cu brânzeturi alese, măsline și mezeluri de cea mai bună calitate. Evident, așa cum numele o anunță, preferința gustului de aici este cu specific italienesc, divers, de la salam picant la brânză de capră cu mucegai albastru.
Deși te vei bucura de o mare de sortimente de paste, recomandările noastre sunt: linguini allo scoglio – linguine cu midii, vongole, creveți tropicali în sos roșu picant sau alb – și tagliatelle con crema di tartufo – tagliatelle, parmezan, cremă de trufe Savini și sos de smântână. Trebuie să încerci pizza lor vegetariană! Merită fiecare îmbucătură și... calorie!
08:00-23:00
08:00-23:00
08:00-23:00
08:00-23:00
08:00-23:00
09:00-23:00
09:00-23:00
Da
Da
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Universității 8, Cluj
TELEFON: +40734881010
ADRESA WEB: http://dapino.ro/
Un restaurant de nota 10, personal foarte amabil,
Tot timpul am rămas plăcut surprins de gustul mâncări. Recomand
Un local mic si scump. O omletă 40 de lei.
Mancarea vine greu, 2 omlete si 2 portii de ou ochi 40 de minute.
Primirea a fost de nota 10+. Ospătarul care s-a ocupat de masa noastră a fost implicat în ne a ajuta să comandăm ( eram destul de nehotărâți ce ne dorim). Atâta mâncarea cât și vinul au fost perfecte. Atmosfera din restaurant te ducea fix în mijlocul Italiei. Restaurantul primește 4 stele deoarece am văzut fata cum au luat tarta cu lămâie cu mana și au pus-o pe farfurie. Pentru un restaurant atât de elegant acestea sunt greșeli de începători. În rest totul a fost la superlativ!!
Locație superba (ma refer la cea din curtea interioara, am inteles ca ar mai fi una sau doua si ca sunt separate). Am apreciat ca mesele erau distantate ceea ce ofera un aer de eleganta si confort , mâncare foarte gustoasa, vinuri bune.
Servirea putin deficitară - desi erau multi angajati (poate nu toti ospatari ci si piccoli) luarea comenzii a durat ceva. De asemenea atentie la detalii de finete: ospatarii trebuie sa evite sa treaca mana prin fata celui asezat la masa - servirea se face pe lateral. De asemenea e frumos ca la plecare sa fie salutati oaspetii nu doar la venire. Am întrebat domnisoara de la.intrare despre istoria clădirii vechi, monument istoric si nu a stiut sa ne spuna prea multe din pacate.
Muzica foarte placuta.
Preturile cam mari e drept.
Ne-am simtit foarte bine. Multumim!
Fine dining la Electric Castle. Facem rezervare la ora 18 si ajungem acolo ca sa mai stam 20 de minute pana ne aseaza cineva la masa (nu ne-a zis nimeni de ce, era gol oricum pe partea respectiva). Ne asezam si primim meniurile (un carton) din care oricum nu aveau aproape nimic pentru ca meniul din ziua respectiva se afla pe o tabla scrisa cu creta. Meniul respectiv era valabil pt bauturi in schimb. Espresso 15 lei, cappucino 25 ca doar e scump laptele si il toarna pe tot acolo. Vine chelnerul care era un baiat picat din cer si incepe sa ne zica ce au in meniu (erau 9 chestii in total). Il intrebam ce inseamna unele ca erau in italiana si ne zice ca nu stie. Pleaca si revine tot asa fara sa isi mai aminteasca ce era acolo. Pana la urma ne luam majoritatea niste antipasto si unul din prieteni pui la cuptor. Repet, fine dining: o pulpa de pui la cuptor cu niste piept de pui, cartofi gratinati taiati felii subtiri si pusi unii peste altii, practic orice iti poti cumpara de la orice cantina dar fara a avea o denumire fancy in italiana. Pret, 180 lei. O experienta de neuitat pe care nu o doresc nimanui.