Povestea DaPino a început din pasiunea pentru gastronomie. Atmosfera restaurantului este una foarte prietenoasă, și DaPino pune foarte mare accent pe comunitate. Restaurantul este cu specific Italian, iar preparatele sunt din ingrediente și produse importate de la producători mici și locali din Italia. Pastele sunt extraordinare, la fel și produsele de patiserie, iar carnea de vită este extrem de delicioasă. Poți savura o gamă largă de bunătăți la DaPino, alături de vinuri pe măsură!
Știi terasa aceea cochetă, mereu plină, de pe strada Universității? Ei bine, acolo este Da Pino și acolo trebuie să te oprești dacă ești un iubitor al pastelor de casă.
Născut din pasiunea pentru gastronomie și din dorința de a oferi un zâmbet pe buzele tuturor celor care le trec pragul, cei de la Da Pino optează pentru produse premium, oferite de maeștrii artizani ai bucătăriei italiene. Pastele sunt pregătite cu grijă în laboratorul lor, folosind doar ingrediente naturale.
Meniul de dimineață pus la dispoziție de Da Pino este cu iz italian, cu sortimente de pâine realizată în casă zilnic. Printre preferatele publicului se numără o gamă de Colazione: ‘Da pino’, U8, Al Salmone și Della Nonna. Ce este totuși special la selecție de omlete propuse este nelipsita salsa de trufe!
Lista de opțiuni a acestui restaurant la capitolul platouri se clasează întâi de toate în funcție de câte guri flămânde sunt de hrănit, cu platouri pentru 2-4, 4-6, și până la 6-8 persoane. Toate platourile sunt pline vârf cu brânzeturi alese, măsline și mezeluri de cea mai bună calitate. Evident, așa cum numele o anunță, preferința gustului de aici este cu specific italienesc, divers, de la salam picant la brânză de capră cu mucegai albastru.
Deși te vei bucura de o mare de sortimente de paste, recomandările noastre sunt: linguini allo scoglio – linguine cu midii, vongole, creveți tropicali în sos roșu picant sau alb – și tagliatelle con crema di tartufo – tagliatelle, parmezan, cremă de trufe Savini și sos de smântână. Trebuie să încerci pizza lor vegetariană! Merită fiecare îmbucătură și... calorie!