La noi, mancarea nu este doar o alegere din meniu, ci o experienta senzoriala integrata cu locul, anotimpul, terroirul din care provin ingredientele si mainile muncite ale fermierului; toate formand o poezie pe farfurie.
Inchis
Inchis
18:00-22:00
18:00-22:00
18:00-22:00
13:00-22:00
Inchis
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Târgului 10, Sibiu 550184
TELEFON: 0738 297 463
Fără îndoială cel mai bun restaurant din Sibiu!
Loc perfect de luat masa rafinata
Mâncarea a fost uimitoare, vinul și serviciul de asemenea. Ne vom aminti de această experiență, mulțumim sincer!
Dacă doriți să încercați un loc cu mâncare bună, acesta este locul
O experiență intimă culinară rafinată. Fiecare fel de mâncare este explicat în detaliu despre istorie și utilizarea ingredientelor. Am avut o masă incredibilă și una dintre cele mai bune experiențe de cină pe care le-am avut vreodată. În comparație cu opțiunile de mese rafinate din SUA, acest lucru este foarte accesibil pentru un meniu cu 15 feluri - aproximativ 90 USD de persoană (pentru mâncare, fără alcool). Și recomandările de asociere de vinuri au fost minunate. A fost cu adevărat o experiență de neuitat, nu pot recomanda suficient.
O experiență culinară fabuloasă oferită de gazdele localului.
Meniul de degustare trebuie încercat neapărat la Plai.
Succes pe mai departe!
O experiență pe care nu o puteți rata dacă vă aflați în Sibiu, un restaurant cu 10 locuri condus de Petra & Paul, meniul este sezonier, accentul este să reducă risipa alimentară și să fie cât mai sustenabil. Pentru mâncare, totul a fost uimitor, mi-a plăcut fiecare fel de mâncare și vreau să revin data viitoare. Conceptul în sine este de asemenea uimitor, poți să vorbești cu ceilalți participanți și ajungi să devii prieteni până la cina se termină.
Continuați să lucrați bine băieți! Mulțumesc✨🫶🏼
Finde Dining at its Best în Sibiu
În recenta noastră vizită la Sibiu, am avut plăcerea să luăm masa la Restaurantul Plai și a fost o experiență care ne-a depășit toate așteptările. Din momentul în care am intrat, atmosfera a fost caldă și primitoare. Ne-am legat destul de repede cu Paul și ne-a ghidat prin întregul meniu într-un mod foarte primitor și competent. Ne-a făcut să simțim că suntem în sufrageria lui. Adevărata ospitalitate românească.
Mâncarea a fost absolut genială. Bucătarul ( bucătarii ) de la Plai au în mod clar o înțelegere profundă a ingredientelor și a terenului. Am fost atât de încântați să gustăm interpretarea Petrei Hianu asupra gusturilor din regiune. Fiecare fel a fost frumos prezentat, cu arome îndrăznețe și echilibrate. De asemenea, atât de inteligent și gândit. Combinațiile au fost neașteptate, dar armonizate perfect, evidențiind un palat sofisticat.
Sunt atât de fericit că am avut o astfel de experiență în orașul meu natal, Sibiu. L-am așteptat cu nerăbdare atât de mult timp și nu a dezamăgit, mi-a creat o amintire.
Plai poate ține pasul cu restaurantele cu stele Michelin din Europa. Sunt deja entuziasmat pentru data viitoare și sunt curios ce fel de mâncare vor găsi Petra și Paul în viitor.
Plai este un restaurant la care faci o excursie specială să mănânci.
Nu mănânci la Plai pentru că ești în Sibiu; Te duci la Sibiu să mănânci la Plai!
A mânca la Plai este o experiență unică cu preparate de nivel Michelin, prezentate rafinat, cu bucătari creativi, cunoscători și fermecați, care își dedică toată atenția oaspeților.
Fiecare fel este servit însoțit de explicația bucătarului și informații despre ingredientele și povestea preparatului. Totul este de la fermă la masă, cu unele ingrediente chiar culese manual direct din pădure și pajiști de bucătari.
Locația în sine este fermecătoare, confortabilă și primitoare. Fiecare detaliu a fost gândit, inclusiv potrivirea farfuriilor special concepute pentru fiecare fel de mâncare specific, astfel încât ochii să se bucure de sărbătoare la fel de mult ca și palatul.
Plai este o experiență care nu trebuie ratată, deoarece poate fi unul dintre cele mai importante momente din România. Nu numai că este cel mai bun restaurant în care să mergi, dar poate fi și cea mai bună experiență a ta în general din România.
Aceasta este cu siguranță o experiență de „nu ratați” și asigurați-vă că faceți rezervări în avans (deoarece au loc doar 10 persoane pe seară) și planificați-vă bine timpul, deoarece este o experiență de trei ore pe care nu veți dori să o pierdeți nici măcar un moment.
Ce surpriză plăcută este acest mic restaurant. Sunt doar douăsprezece locuri. Este ca un restaurant japonez: suntem cu toții așezați în jurul unui bar. În ziua aceea eram 7 și am mâncat toată masa deși nu ne cunoșteam. Totul a fost extraordinar, de la vin la deserturi. Pentru cei care nu beau, creații în sucuri și infuzii demne de un vin grozav. Toate felurile de mâncare sunt slow food. Bucătarul este foarte generos. De departe cel mai bun restaurant din Sibiu și unul dintre cele mai bune din România, la un preț foarte rezonabil. Du-te acolo cu ochii închiși.
Una dintre cele mai bune experiențe culinare cu meniu de degustare din România. Trebuie să încercați oricând vă aflați în Sibiu și să faceți o rezervare.
FB mâncare. Servirea și preturi OK.
Ce experiență uimitoare.
Petra, bucătarul șef este incredibil. Ar putea obține cu ușurință o stea Michelin.
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.