0

She's green

Strada Timotei Popovici 19, Sibiu

She's green

Strada Timotei Popovici 19, Sibiu

0

Descriere

Preparatele noastre sunt exclusiv vegane și raw-vegane.

Suntem foarte atenți în identificarea, selectarea și prelucrarea produselor. Suntem preocupați, ca acestea să fie de cea mai bună calitate, întotdeauna proaspete și naturale. Căutăm pe cât posibil să obținem produse locale de la partenerii din jurul Sibiului. Deși obținerea de ingrediente BIO nu este o sarcină ușoară, preferăm întotdeauna să le achiziționăm și să le folosim în preparatele noastre. Obținerea statutului de restaurant BIO este unul dintre proiectele noastre de viitor.

Mâncărurile raw sunt preparate pe loc, nefiind supuse vreunui proces termic.

Mâncărurile vegane gătite sunt preparate zilnic, din produse proaspete. Nu folosim conservanți sau aditivi sintetici pentru gust sau îngroșare. Supele cremă sunt consistente și gustoase pentru că nu facem economie la ingrediente. Nu prăjim legumele; le înăbușim sau le gătim la cuptor sau la abur. Folosim uleiuri naturale de cea mai bună calitate, obținute prin presare la rece (ulei de măsline, ulei de sâmburi de struguri, ulei de semințe de dovleac, ulei de susan, ulei de nucă etc). Folosim doar sare neiodata de Himalaya sau sare de mare.

Sucurile și smoothieurile noastre sunt crude și nepasteurizate. Ele se prepară pe loc înaintea servirii/ livrării. Folosim cele mai bune blendere și storcatoare cu melc (presare la rece), pentru a nu arde substanțele nutritive din fructe, frunze și legume. Astfel, reușim să extragem și să livrăm cu minim de oxidare, un maxim de nutrienți, gust și culoare.

La prepararea dulciurilor nu folosim esențe sau aditivi de colorare, îngrosare, stabilizare, conservare, zahăr alb rafinat sau alți îndulcitori sintetici. Acestea sunt preparate exclusiv din nuci, semințe, fructe, legume, cereale. Pentru îndulcire folosim fructe, sirop de agave bio, sirop de curmale bio, zahăr din flori de cocos sau ștevie. Pentru deserturile raw congelarea este o procedură standard din procesul tehnologic, dar care pastrează intacți nutrienții prezenți în mod natural în ingredientele folosite, astfel încât să te bucuri pe deplin de beneficiile nutriționale ale acestora.

Și pentru că suntem atenți la cele mai mici detalii, preparatele noastre pleacă spre tine în caserole fabricate din materiale organice (trestie de zahăr, sticlă). De asemenea, tacâmurile sunt fabricate din materiale biodegradabile.

Preparatele și produsele noastre conțin alergeni. La fiecare produs am afișat ingredientele pe care le folosim în prepararea acestuia (poziționează cursorul pe foto produs!). Operațiunile standard din bucătărie cuprind acțiuni de preparare/gătire a produselor în zone comune de preparare. Din acest motiv, localul nostru nu poate garanta lipsa totală a anumitor alergeni din oricare produs din meniu. Ne bazăm pe responsabilitatea și atenția cu care vei lua în considerare cele expuse mai sus, înainte de a lansa o comandă. Suntem aici să îți oferim orice informație suplimentară despre produsele noastre, ingredientele folosite și modul de preparare al acestora.

Program functionare

 • Luni

  11:30-16:30

 • Marti

  11:30-16:30

 • Miercuri

  11:30-16:30

 • Joi

  11:30-16:30

 • Vineri

  11:30-16:30

 • Sambata

  Inchis

 • Duminica

  Inchis

Facilitati

 • Plata cu cardul

  Da

 • Wi-Fi

  Da

Detalii locatie

ADRESA: Strada Timotei Popovici 19, Sibiu

TELEFON: +40 787 870 363

ADRESA WEB: https://shesgreen.ro/

Din pacate, She's green nu accepta rezervari online, insa ii puteti contacta telefonic folosind numarul +40 787 870 363.

Locații cu același price range

Încă mai cauți?
Explorează alte localuri care se încadrează în același buget, și fă o rezervare în câțiva pași simpli.

Cotton Pub

Inchis

Strada Doctor Ion Rațiu 9, Sibiu

Rezerva

Benjamin steakhouse

Inchis

Strada Alexandru Dimitrie Xenopol 1, Sibiu 550159

Rezerva

Picaso

Inchis

Strada Justiţiei 24, Sibiu

Rezerva

Pizzeria Casa Romana Sibiu

Inchis

Strada General Magheru 40, Sibiu

Rezerva

NOD

Inchis

Piața Mică 27, Sibiu

Rezerva

Meniul zilei Sibiu - Restaurant Sigemo

Inchis

Strada Sibiului 26, Sibiu

Rezerva

Rawdia Sibiu

Inchis

Calea Cisnădiei 8, Sibiu

Rezerva

Yummy Yang City

Inchis

Str. Doamna Stanca 1, Șelimbăr 557260

Rezerva

Mo's Burgers

Inchis

Calea Dumbrăvii 35, Sibiu

Rezerva