Restaurantul argentinian vine în întâmpinarea gurmanzilor, oferindu-le oportunitatea de a descoperi specialități sud-americane din carne de vită.
Calitatea legendarei cărni crescute în Pampasul argentinian, alături de savoarea dată de cărbunele atent utilizat de către bucătarii noștri experimentați, cu siguranță vor transforma fiecare vizită în restaurantul nostru într-o experiență de neuitat.
Argentinian Steakhouse este locul în care să vă bucurați de o masă spectaculoasă, locul unde să reluați legătura cu vechii prieteni, să îi întâlniți pe cei noi, să încheiați afaceri și să sărbătoriți momente frumoase alături de familie.
13:00-21:00
00:00-21:00
00:00-21:00
00:00-21:00
00:00-21:00
00:00-21:00
00:00-21:00
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Suceava nr. 10, Timișoara
TELEFON: +40 256 283 283
ADRESA WEB: https://www.argentinian.ro/
Mâncare foarte, foarte delicioasă. Personal amabil. 💯 Recomand acest loc.
Friptura T-bone foarte bine mâncată a fost pregătită cu clasă. Prezentarea de către ospătari este o experiență foarte bună, dar prețul este mare. Informați-vă bine în prealabil despre greutate și preț
Cuvintele sunt deprisos pentru a putea descrie experienta. Recomand cu incredere, face-ti o vizita si incercati.
Loc de cină absolut uimitor, cu atmosferă și mâncare grozave.
Jamonul este uimitor, friptura a fost gătită perfect, prăjitura cu ciocolată este superbă, totul însoțit de vin uimitor precum Lupi.
Este scump în comparație cu orice altceva în Timișoara, dar merită.
Acest restaurant a fost unul dintre cele mai bune fripturi la care am fost. Mâncarea, calitatea cărnii, vinul, totul.
În primul rând, mâncarea a fost nebunește de bună. Bruschetta cu straciatella burrata și ardei era de-aici. Au și pulpe întregi de jamon, așa că cineva vă va tăia feliile proaspete înainte de servire.
Calitatea cărnii a fost excepțională: am reușit să obțin o coastă rară medie, care a fost gătită perfect. S-ar topi în gură, nu necesită condimente. Am avut chimichurri, care a fost grozav, dar carnea în sine..
Pot recomanda si ciupercile ca si garnitura, super gustoase.
Selecția de vinuri este destul de vastă, cu opțiuni din România, Moldova, Italia, Franța, etc. Îți pot recomanda cu căldură Lupi din Gitana să o bea cu friptură.
Servirea a fost, de asemenea, mereu rapidă, vinul era mereu turnat pentru noi și se ținea într-un decantor.
De remarcat: dacă nu obțineți o tăietură „de la grătar” și alegeți felurile principale, carnea de vită nu va fi făcută pe grătar, ci într-o tigaie. Cu toate acestea, încă uimitor, dar grozav de știut dinainte!
Prețurile sunt mari, dar calitatea este acolo. Mențiune specială pentru carnea care este deosebit de fragedă.
Serviciul a fost perfect. Ce ai mai putea cere?
Acest restaurant are un design modern, elegant, care creează o atmosferă primitoare, dar de lux.
Este clar că fiecare detaliu a fost atent gândit, de la iluminare până la aranjarea scaunelor.
Mâncarea, așa cum era de așteptat, a fost gustoasă. Calitatea ingredientelor a fost evidentă în fiecare mușcătură, făcându-l să merite fiecare bănuț. Da, prețurile sunt pe partea superioară, dar reflectă serviciul excepțional și mâncarea bună.
Echipa de aici este incredibil de profesionistă, informată și atentă. Aceștia oferă rapid recomandări, vă verifică nevoile și se asigură că experiența dvs. de luat masa este una excelentă.
Un detaliu care este adesea trecut cu vederea, dar care poate face sau distruge experiența este baia. Trebuie să spun că acest steakhouse are cele mai curate și moderne băi pe care le-am văzut vreodată într-un restaurant.
În general, deși vei plăti o primă pentru a lua masa aici, primești ceea ce plătești.
100%
Cel mai bun restaurant din Tm cu specific de steak uri 👌
Extrem de bun si gustos!
Începând de la primire , servire si mâncare terminand cu licoarea lui Bachus!
Pacat ca am doar la desert am apucat sa fac poza, gusturi sublime.
Am confirmat rezervarea pentru cina de afaceri de 2 ori, inclusiv apelul la hotel și, de asemenea, agenția noastră de turism care în timpul zilei a avut confirmarea, sunăm înapoi la 22.29 pentru a ne aminti despre sosirea noastră și că suntem la 3 minute distanță și că surprițul a fost pentru a afla că bucătarul a plecat și bucătăria este închisă. Hotelul a spus ca nu exista nicio legatura intre ei si restaurant, restaurantul a spus ca au incercat sa ne sune...dar nu am raspuns...nu este ok pentru un restaurant unde trebuia sa platim in jur de 1000 de euro. Dacă știi că aștepți un grup de afaceri, nu pleci înainte de programul tău....După această experiență, am avut burgeri de la.Glovo în hol și data viitoare vom evita cinele noastre de afaceri cu acest restaurant.
Citeste ultimele sfaturi de la specialistii nostri.