Avem credința că bucătăria românească poate fi tradusă în alte culturi.
Inchis
Inchis
Inchis
17:00-21:00
17:00-21:00
13:00-14:00
17:00-21:00
13:00-14:00
17:00-21:00
Da
Da
Da
Da
Da
ADRESA: Strada Popa Nan 7, Bucharest 024075 Romania
TELEFON: 0217943294
ADRESA WEB: https://nouarestaurant.ro/
O experiență în adevăratul sens al cuvântului. Se servește tasting menu, deci mici preparate ieșite din comun, de-a lungul a 2-3 ore. Locul arată minunat. Chelnerii sunt foarte bine pregătiți.
Minus o stea pentru timpul lung de așteptare între feluri și aglomerația mare. Ne-am simțit înghesuiți la masă, n-am avut suficient spațiu la masă, iar scaunele erau incomode, spătarul mic, fundul tare, ceea ce stirbește din experiența. Pentru mese de 2 persoane pare mai mult spatiu.
Restaurantul ăsta oferă o experiență aparte; de la atmosferă, servire și design interior, până la selecția de vinuri și mâncare.
Am mâncat unele dintre cele mai inedite preparate, printre care aș aminti borșul de găină în crustă de griș, micii reinterpretați, ciorba mănăstirească cu legume de sezon, pieptul de porumbel marinat în sare cu taco de varză și "carpaccio" de prune, crocantul de ciocolată cu cremă de perilla. Highlight-ul pentru mine a fost desertul principal, cu înghețata de mușețel și crema de trandafiri.
Felicitări chef Alex și întregii echipe! Abia aștept să revin!
Am fost pe 17.06 sa serbam o data foarte speciala. Stiam in linii mari la ce sa ne asteptam insa experienta in sine ne-a depasit asteptarile... Din primele minute de cand ne-am asezat la masa am inteles ca va fi o experienta deosebita. De la ideea de igienizare a mainilor, atentia baietilor din sala cat si a chef-ului din bucatarie care urmarea si el sala, totul a fost despre noi sau cel putin asa au reusit sa ne faca sa simtim baietii care ne-au fost gazde pentru cateva ore (pentru experienta de restaurant ar trebuit sa va rezevati cel putin 3 ore din timpul vostru).
Fine dining al bucatariei romanesti intr-un concept atat de apreciat in alte parti si atat de rar la noi, menu tasting... Asta a fost ideea pe care o cautam si care ne-a atras in acest restaurat iar experienta in sine, ma repet, ne-a depasit cu mult asteptarile. Totul incepe cu o poveste (de fapt fiecare fel servit, din cele 17, vine cu o poveste) care te poarta prin toate zonele Romaniei plus o surpriza pe care va voi lasa pe voi sa o descoperiti, apoi continua cu bucataria mai serioasa care te va surprinde la fiecare fel. Nu voi vorbi despre felurile de mancare pentru ca este foarte mult de scris insa voi rezuma tot cu "gustul perfect". Totul perfect echilibrat, de la mancarurile care au gustul perfect si carora nu le lipseste si nici nu au nimic prea mult la deserturile care au fost aroma si deloc prea dulci insa si racoritoare in acelasi timp... PERFECT!
Top experience.
Am scris recenzia inainte sa vină nota. A disparut o stea intre timp.
Experiența a fost completă 100% din toate punctele de vedere.
La un moment dat la un MBSS (mămăligă cu brânză și smântână) ne întreabă dacă dorim o linguriță de caviar. Sigur, cine refuză caviar, nu?
La sfârșit vine nota și 2 lingurițe de caviar au fost 100 lei în plus, adică 20% în plus la nota de final.
Adica nota a sarit de la 500 lei / 2 pers la 600 lei.
Am întrebat de ce nu este specificat costul în meniu, au spus că este.
Apoi s-au uitat în meniu și ne-au spus că într-adevăr costul suplimentar nu era specificat.
Din pacate am plecat cu un gust amar.
Am găsit o experiență culinară desăvârșită dar a venit cu o„ taxă” românească la pachet.
PS: menționez că după ce ne-au adus MBSS cu caviar am întrebat chelnerul care este motivul pentru care ne-au întrebat lega de caviar.
A răspuns că unii oameni nu apreciază caviarul, nu ne-au mentionat ca există un cost suplimentar.
Heads-up Management Noua, nu este vorba de 10 Eur in plus ci de lipsa de transparență.
Unic in București din perspectiva a ceea ce oferă. Bucătărie românească reinterpretata. Gusturile se împletesc armonios. In fiecare din cele 10 preparate servire am putut identifica o multitudine de arome și gusturi. La etaj poți vedea în direct asamblarea preparatelor. A fost o experiență care poate fi comparată cu orice restaurant listat in ghidul Michelin. Un pic cam răcoare in interior. Muzica in surdina tradițional românească. Voi reveni cu plăcere în curand.