Steakhouse-ul care își dorește să vină cu cel mai bun rib eye și cu evenimente private în jurul focului

de

Sabina Nisioi

HEAT e steakhouse-ul care a trecut printr-un rebranding în primăvara lui 2023. Acum, ai de-a face cu fripturi reinterpretate, dar la fel de savuroase. Descoperă ce e special la noua locație, chiar de la Robert Codrea – owner HEAT.

Meniu Heat, Bucuresti

Locația de pe Glodeni 3 e reprezentativă pentru steakhouse-urile din București. Asta pentru că până nu demult, acolo era Buenasado, un restaurant renumit pentru grătarele bune – după cum spun oamenii și după cum îi spune și numele – „buen” = „bun”, „asado” = „grătar”. În aprilie 2023, a fost preluat de Robert Codrea, care a păstrat o parte din potențialul fostei afaceri, dar a venit cu o nouă abordare: HEAT

Află care e focusul principal al noului restaurant bucureștean chiar de la owner, dar și ce nu trebuie să ratezi la capitolul meniu și evenimente.

270 de locuri, într-un cadru versatil, brut, dar totuși cozy

HEAT, Bucuresti
via HEAT Facebook page

„Eu am crescut prin restaurante. Părinții mei au lucrat în HoReCa și le-am călcat pe urme de drag, nu că m-au pus ei. De mai bine de 20 de ani lucrez în domeniu și am făcut și studii în direcția asta. Am văzut locația din baza sportivă Pescariu și am considerat-o o oportunitate enormă. Așa s-a născut HEAT.”

Restaurantul e pe Glodeni 3, în baza sportivă Pescariu. E deschis zilnic, de la 12:00, la 23:00. Are o capacitate de 100 de locuri în interior, și 170 pe terasă

Alături de o echipă de arhitecți, Robert Codrea i-a făcut un rebranding fostului steakhouse. Numele – HEAT – e definitoriu pentru conceptul de steakhouse. Carnea e gătită la foc deschis, iar jarul și fumul sunt esențiale pentru gustul final. Designul e brut și versatil, dar totuși confortabil.

HEAT e și kid-friendly, și pet-friendly. Iar vara e ticsit pentru că locația dispune de un lac și o grădină, de care abia așteaptă să se bucure cei mici și animalele de companie. 

60% steakhouse, 40% internațional. Restaurantul unde-ți permiți să vii săptămânal

HEAT, Bucuresti
via HEAT Facebook page

„Când am creat HEAT, m-am gândit la „Cum ar arăta un restaurant la care oamenii să-și permită să vină săptămânal, sau chiar de mai multe ori pe săptămână?”. Așa că în sensul ăsta, am făcut două lucruri: am extins meniul și am inclus, pe lângă preparatele de steakhouse, și paste, pește și opțiuni vegetariene, și mai apoi, am făcut un raport corect calitate-preț, astfel încât clienții noștri să-și permită să-și rezerve o masă la noi mai mult de o dată pe lună.”

Chef-ul de la HEAT are o experiență de 20 de ani în bucătărie. Principalele sale atuuri sunt gastronomia americană și italiană. Meniul e de steakhouse în proporție de 60%, iar mâncărurile sunt gătite la grătarul din centrul restaurantului, făcând experiența cu atât mai autentică.

Totuși, există și opțiuni din bucătăria internațională, și echipa analizează constant ce merge și ce nu merge, dând un refresh meniului în funcție de preferințele clienților. 

Bestseller-ele de la HEAT sunt rib-eye-ul american Black Angus și burgerul cu pulled pork, servit în baie de cheddar (*și cu o mănușă, ca să nu te murdărești prea tare ;)). Atracția secțiunii de dulciuri e cozonacul tras la tigaie, cu sirop de caramel și alune, plus o cupă generoasă de înghețată.

„Clienții noștri trebuie să fie deschiși la reinterpretări ale fripturilor clasice. Tehnica noastră e diferită, dar vă asigurăm că rezultatul e fantastic de gustos.”

Evenimente private cu meniu dedicat

Evenimente HEAT, Bucuresti
via HEAT Facebook page

Evenimentele sunt o prioritate pentru HEAT.

„Având o capacitate atât de mare, ne permitem să organizăm evenimente private extrem de versatile. Până acum, HEAT a găzduit botezuri, zile de naștere, conferințe, cununii și petreceri de Crăciun, iar clienții au fost extrem de încântați de ce a ieșit. Pentru toate acestea, le punem la dispoziție un meniu separat de cel à la carte, cu bufet sau platouri.”

HEAT organizează și evenimente publice și își propune să facă asta constant, la 2-3 săptămâni – seri de jazz și muzică live cu artiști locali.

Antreu din partea casei și card de fidelitate pentru oaspeții loiali

„La fiecare masă, oferim din partea noastră ceva bun: fie pâine de casă cu trei sortimente de unt artizanal, fie grisine cu pateu făcut de noi.”

Tot din partea casei, HEAT oferă și un pahar de țuică, pălincă sau limoncello, iar cu ocazii speciale, chiar și deserturi. Pentru clienții fideli, există un card de reducere prin care aceștia beneficiază de un discount la fiecare notă de plată. 

 

Te tentează experiența HEAT? Rezervă-ți masa în avans cu Bookingham sau planifică-ți următorul eveniment la ei!

Despre Bookingham

Platforma de rezervări online, Bookingham, își propune să creeze o conexiune mai strânsă între localnici și restaurantele din orașele lor. Prezentă în marile orașe din România, aplicația îți permite rezervarea unei mese prin numai câteva click-uri. Mai mult decât atât, descoperi ofertele și experiențele din oraș, și te bucuri de promoții personalizate.

Bookingham satisface și nevoile proprietarilor și managerilor din domeniul HoReCa. Prin intermediul digitalizării și marketingului inteligent, platforma facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea localurilor în comunitate și eficientizează costurile de publicitate.

Trending.

Populare.

Autentificare
Business Area